Sausos mielės Oenoferm®C2...
Aukštos gravitacijos fermentacijos mielės, skirtos mentalo fermentacijai net aukštose temperatūrose
Patvirtinkite, kad sutinkate dėl slapukų naudojimo. Leisdami visus slapukus, leisite Jums užtikrinti geriausią naršymo ir apsipirkimo patirtį.
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
pagalba@vitis.ltNemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Rasta 80 prekės(-ių).
Aktyvūs filtrai
Aukštos gravitacijos fermentacijos mielės, skirtos mentalo fermentacijai net aukštose temperatūrose
SensoVin® yra specialūs, greitai tirpstantys absorbentai, skirti veiksmingam vyno skonio suderinimui. Rezultate gaunamas gerai subalansuotas vyno skonis.
Priemonė skirta vyną apsaugoti nuo fermentacijos atsinaujinimo išpilstytuose buteliuose.
Gerbinol® Super produktas yra sukurtas remiantis specialiais baltymais, tokiais kaip žuvų klijus, pieno baltymai, medžiagomis, kurios yra prijungtos prie selektyviai veikiančio adsorbcijos agento
Sausos vyno mielės baltam vynui, yra labai efektyvios visiems šviežio tono kokybiškiems vynams.
Spiriferm® idealiai tinka mentalo ir misos fermentacijai. Tinka gaminti didelės alkoholio koncentracijos vynui.
Specialus fermentas, skirtas skaidyti distiliuojamą vaisių misai, kuris sudarytas iš kietų vaisių minkštimo arba gumbavaisių.
Ercobin apsaugo nuo oksidacijos, stabilizuodamas skonį ir aromatą. Galima naudoti profilaktiškai, norint išlaikyti ilgai išliekantį, nepakitusį skonį.
Tinkamas vynui, vaisiniam vynui ir kitiems gėrimams. ErbiGel® skystis gali būti tiesiogiai dedamas į gėrimą, užtikrina gėrimo skaidrumą.
Skirtos šaltai vaisių misos ir mentalo fermentacijai, net 10 ° C temperatūroje. Tinka baltojo vyno gamybai.
Naujos rūšies pektinazės žaliava, su dideliu konversijos laipsniu, ypatingai žemoje temperatūroje, suteikia geresnį mentalo suslėgimo efektą ir skatina misos skaidrinimą.
e.Bois® Fraicheur – Šviežumas ir intensyvumas, Granuliuotas
Specialus produktas skirtas vynui apsaugoti nuo oksidacijos, nepageidaujamų mikroorganizmų ir palaikantis aromato stabilumą
Tannin Grape yra naujas, aukštos rūšies taninas, iš Prancūzijoje augintų atrinktų vynuogių. Vynuogės yra naudojamos tik visiškai prinokusios.
KLAR-Sol 30 yra atsakingas už gerą vyno ir vaisių sulčių skaidrinimo poveikį.
Aukščiausios kokybės mielės, skirtos aromatingam, vaisiniam raudonam vynui. Suteikia raudonų uogų aromatą.
Trenolin® Rouge DF yra idealiai pritaikytas, skystas, be deapsidazės, raudonojo vyno fermentas, skirtas raudonųjų vynuogių maceracijai.
Tannivin® Superb yra, specialiai paruoštas, ąžuolo medienos taninas. Pagamintas pagal unikalią technologiją, kuri pašalina visas tanino rūgšties ir sutraukiančiasias medžiagas.
granuliuotas Na-Ca bentonitas, skirtas gėrimų skaidrinimui, flokacijai ir absorcijai. Granuliacija pagrįsta PORE-TEC technologija.
Sausos vyno mielės baltam vynui su X-tremaliu aromato profiliu, pikantišku ir vaisiniu charakteriu. Tinka vynui iš problematinių sulčių.
Kadifit yra grynas kalio disulfito (kalio metabisulfito, kalio pirosulfito, K2S2O5) preparatas, baltos spalvos, kristalų formos pavidale.
e.Bois® Opéra – Karamelės ir Skrudinimo natos Mažai skrudintos prancūziško ąžuolo drožlės, tiek kas nori intensyvesnio aromato, aiškiai išreikštos karamelės tono.
Alkoholiui atsparios ( tolerancija 15%) hibridinėsmielės egzotiškiems aromatams sukurti.
Apsaugo nuo sunkiųjų metalų ir kristalų nuosėdų. HydroGum naudojimas yra skirtas švaraus ir kokybiško vyno išgavimui, kuris išpilstomas tiesiai į butelius ar po paskutinės filtracijos.
Speciali formulė palaiko koloidinį ir kristalinį vyno stabilumą. Jo unikali polisacharidų sudėtis, suteikia apsaugą nuo pavojingų taninų.
Aukščiausios kokybės mielės, kurios skatina ir pabrėžia, modernias būdingas Pinot vynuogių veislių ar panašių vynuogių veislių savybes.
Tai pagalbinė filtravimo priemonė susidedanti iš tinkamo tipų perlitų ir specialios celiuliozės pluoštų, sukuriančių drenažinę sistemą, gerinančių gėrimų ir nuosėdų filtravimo rezultatą.
Ypač gerai tinka vynams, kurių gamyboje taikomas fermentacijos nutraukimas, siekiant išsaugoti likutinį cukrų.
Augalinės kilmės aktyvuotos anglies granulės, Taninų ir polifenolių kiekiui mažinti bei intensyviai spalvai naikinti.
Trub-ex yra celiuliozės produktas, kuris naudojamas kaip pagalbinė priemonė, lengvos struktūros tirščiams ar nuosėdoms išspausti.
Grynas, botanininis vynininkystės taninas, sumaišytas kartu su kebracho (quebracho) taninu, puikus abiejų derinys.
Naudojama mentalui, misai, malolaktinės fermentacijos metu bei vynui. Gali būti naudojamas prieš fermentaciją, kad išlaisvinti pirminius aromatus (aromato pirmtakus)
Silikoninis antiputokšlis, skirtas slopinti putas, susidarnačias, distiliuojant vaisių, grūdų, bulvių ir mielių mentalą.
Koncentruotas, skystas pektolitinis fermentinis preparatas, skirtas uogų ir kaulavaisių odelių skaidymui
Vitamon® produktas – tai, specialių maistinių medžiagų preparatas, skirtas mielėms. Skatina mielių dalijimąsi, todėl tai skaitina greitą fermentacijos pradžią ir pilną užbaigimą.
Vyno mielių maistinė medžiaga. Greita ir saugi fermentacijos pradžia, nepriekaištingas vyno skonis. Galima naudoti , kaip prevencinę priemonę, apsaugančią nuo kvapų pokyčių.
Tai Saccharomyces cerevisiae (bayanus porūšio) mielės, atrinktos Champagne regione, Prancūzijoje, skirtos putojančio vyno gamybai.
Sauvage (laukinio) tipo sausos vyno mielės su aromatingu profiliu laukinėms mielėms, unikaliu fermentacijos potencialu. Tinka baltiesiems ir raudoniesiems vynams.
Skatina greitą fermentacijos pradžią ir skonio / kvapo grynumą. Galima naudoti , kaip prevencinę priemonę, apsaugančią nuo kvapų pokyčių
Neoanticid yra specialiai atrinktos kalkės, skirtos rūgšties sumažinimui vyne.
eSan-Filtravimo maišas pagamintas iš eSan-Filtertuch® medžiagos, pritaikytas mažų kiekių tirščių ir nuosėdų filtravimui.
Grynas vitaminas B1, Skatina mielių dalijimąsi, palaiko aktyvų fermentacijos procesą.
Clarvinyl selektyviai pašalina įvairų nepageidaujamą skonį ir kvapą, fenolinius komponentus, kurie sukelia kartų skonį ir taip pat oksiduoja nepageidaujamą skonį.
Vario sulfato produktas, specialiai parinktas vynui apdoroti, sieros kvapams ir panašiems nepageidaujamiems kvapams pašalinti vyne.
DistiPur efektyviai adsorbuoja aromatą maskuojančias medžiagas, kurios yra pašalinamos kartu su DistiPur, atskyrimo proceso metu.
Specifinio veikimo pieno baltymai mažina karčiųjų medžiagų kiekį
Prevencinė priemonė siekiant pašalinti nešvarumus, pavyzdžiui, insekticidų likučius arba nemalonias aromato ir skonio natas, kurias gali sukelti puvinys.
Specialus fermentas skirtas ypač intensyvios spalvos sultims išgauti.
Sertifikuotos ekologiškos džiovintos mielės, skirtos ekologiškam vynui ir ekologiškam putojančiam vynui.
Specialus be depsidazės fermentas, kuris švelniai išlaisvina intensyvios spalvos antocianinus ir sunokusių vaisių polifenolius.
Tiesiogiai inicijuoja baltųjų ir rožinių vynų pieno rūgšties fermentaciją. Taip pat naudojama jaunų vaisių raudonam vynui.
apsaugo nuo oksidacijos bei kartumo ir pašalina fenolio komponentus, kurie oksiduojasi. Tai išsaugo vyno ir vaisių gaivumą.
Ąžuolo drožlių ir taninų rinkinys, kurį sudaro 7 rūšys ąžuolo drožlių ir 4 rūšys taninų
Specialus fermentas, skirtas fermentiniam vaisių gabaliukų stabilizavimui, ruošiant vaisius. Fermentas idealiai tinka gaminant sidrą, taikant "Keeving" metodą.
Vario citratas skirtas sulfidų kiekiui vyne sumažinti ar išvalyti.
Vitamon® produktas – tai, specialių maistinių medžiagų preparatas, skirtas mielėms. Skatina mielių dalijimąsi, todėl tai skaitina greitą fermentacijos pradžią ir pilną užbaigimą.
Gamybos procesas yra tobulintas daugelį metų, kad turimas produktas atliktų tobulą vyno, sulčių ir alaus skaidrinimą, o nusodinimas būtų efektyvus iki pat skaidrinimo proceso pabaigos.
Kalio bikarbonatas (hydro karbonatas), skirtas sultims, jaunam vynui ir vynui nurūgštinti. Greitas nuosėdų kristalų išsiskyrimas laidžia greitai vyną paruošti išpilstymui.