Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
pagalba@vitis.lt- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Sausos vyno mielės Champ Erbslöh
Tai Saccharomyces cerevisiae (bayanus porūšio) mielės, atrinktos Champagne regione, Prancūzijoje, skirtos putojančio vyno gamybai.
Parsisiųsti PDF
Tai Saccharomyces cerevisiae (bayanus porūšio) mielės, atrinktos Champagne regione, Prancūzijoje, skirtos putojančio vyno gamybai. Ypač tinka aukštos kokybės produktų butelio fermentacijai. Užtikrina putojančio vyno vaisių skonio pojutį drauge su subtiliu mielių skoniu ir riešutų aromatu.
Pritaikymas
- Trumpas adaptacijos laikas;
- Greitas ir reguliarus kintamumas;
- Optimali temperatūra, tarp 14-26 ° C;
- Tolerancija alkoholiui iki 16% tūrio;
- Fermentacijos šalutinių produktų kiekis - labai mažas;
- Glicerolio formavimasis- 5 - 7 g/l.
Prekės ir poveikis
Temperatūros skirtumas tarp paruoštų mielių ir vyno, esančio fermentavimosi inde, neturėtų viršyti 10 ° C, kitaip mielių efektyvumas/veikimas bus menkesnis. Net jei maistinių medžiagų poreikį, mielėms yra mažas arba normalus, dėl maistinių medžiagų stygiaus, mielių povekis gali sumenkti, todėl papildymas maistinėmis medžiagomis yra būtinas.
500 g preparato, standartinėmis sąlygomis, pakanka apytikriai 2500 l vyno.
Dozavimas
20 - 40 g / 100l.
LittoLevure Cha preparatas rehidratuojasi (atstato prarastą skysčių kiekį) apytiksliai 10 kartų dydesniame 1: 1 vandens / cukraus vyno mišinyje. Pridėjus preparato, nuolat maišyti bei leisti apie 20 minučių brinkti, esant maksimaliai 35-40 ° C temperatūrai (paprastai pasireiškia nežymus putų formavimasis).
Charakteristikos
- Sudėtyje:
- Saccharomyces cerevisiae (bayanus porūšio) mielės, atrinktos Champagne regione, Prancūzijoje
- Rekomenduojamos rūšys:
- Obuolių sidrui, putojančiam vynui
- Pritaikymas:
- skirtos putojančio vyno gamybai
- Aromatas
- riešutų
- Dozavimas:
- 20 - 40 g / 100l
- fermentacijos potencialas:
- Greitas ir reguliarus kintamumas
- Rekomanduojama temperatūra:
- 14-26 ° C
- Alkoholio tolerancija:
- iki 16%
Specifinė nuoroda
- ean13
- 320254706
Pasirinkite pagal tipą
3.202-547.01
3.202-547.10
3.202-547.06
11 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Jūsų atsiliepimo įvertinimas negali būti išsiųstas
Pranešti apie komentarą
Pranešimas apie atsiliepimą išsiųstas
Jūsų pranešimas apie atsiliepimą neišsiųstas
Parašyti savo atsiliepimą
Atsiliepimas išsiųstas
Jūsų atsiliepimas neišsiųstas