Sausos vyno mielės wild&pure F3 Erbslöh
0

Sausos vyno mielės Wild and Pure F3 Erbslöh

13,85 €
Su PVM 15
3.202-554.10

Sauvage (laukinio) tipo sausos vyno mielės su aromatingu profiliu laukinėms mielėms, unikaliu fermentacijos potencialu. Tinka baltiesiems ir raudoniesiems vynams.

Pakuotė: 100 g
  • 100 g
  • 500 g
2-3 sav. užsakius prekes

Sadėlyje neturime
Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

 

Parsisiųsti PDF

Oenoferm® wild & pure yra laukinių mielių štamo Torulaspora delbruckii (buv Saccharomycesrosei) atmaina. Tai Erbslöh HR23 veislė. Oenoferm® wild & pure realizuoja visiškai teigiamus vyno pokyčius. Oenoferm® wild & pure gali būti naudojamas baltųjų ir raudonųjų vynų fermentacijai. Vyno tekstūrą tampa kreminės konsistencijos bei išlaiko malonų, ilgalaikį skonį. Oenoferm® wild & pure išvaizda (ruda spalva, baltos dėmės) išliko dėl džiovinimo proceso ir atitinka bendruosius kokybės standartus.

Preparatas leistinas pagal šiuo metu galiojančias Europos Sąjungos naudojimo taisykles ir reglamentus. Grynumas ir kokybė įrodyti specializuotose laboratorijose.

F3-Erbslöh mielių gamybos procesas - tinkamas fermentacijai

Vertingų ir patvirtintų Erbslöh Oenoferm® mielių kamienų pritaikymas, padidino

F3 mielių gamybos procesus. Mielių sklidimui palanki vitaminais ir mineralais praturtinta terpė. Taip pat ir stresinėse situacijose mielės geba atlikti fermentuotacijos procesą.

Pritaikymas

1. Tiesioginis inokuliavimas fermentatoriais, iki 12,0% alkoholio tūrio.

Oenoferm® wild & pure yra naudojamos tuo pačiu būdu, kaip ir kitos klasikinės vyno mielės.

Oenoferm® wild & pure skiedžiamas su dešimt kartų didesniu drungno (37-42 ° C) vandens kiekiu ir vynuogių misos mišiniu, kurie atitinka santykį 1: 1.

Patartina naudoti biologinį mielių aktyvatorių ir maistinių medžiagų šaltinį VitaDrive® F3. Temperatūrų skirtumas tarp mielių ruošimo pradžios ir paskutinio etapo turėtų būti ne didesnis kaip 8 ° C. Optimali fermentacijos temperatūra yra 17 ° C.

2. Sinchroninis inokuliavimas

Taikant skirtingas vyno mieles. Nepaisant panašios rehidratacijos, abu atskirus mielių tipus patartina ruošti atskirai (nurodyta 1 punkte). Priklauso nuo klasikinių vyno mielių fermentacijos kinetikos, "laukinis" tipas yra susilpninamas, o alkoholio kiekis išgaunamas didesnis nei 12,0% tūrio.

3. Nuoseklus inokuliavimas

Rehidratacija atliekama taip, kaip nurodyta 1 ir 2 punktuose, klasikinės vyno mielės dedamos vėliau. Raudono vyno gamyboje papildymas atliekamas po 48 valandų. Balto vynų gamyboje papildymas turėtų būti atliktas po 96 valandų.

Prekės ir poveikis

Aiškiai išreikšto organoleptinio aromato charakteringumas išgaunamas iš padidėjusių mono terpenų ir susidarančių vaisių esterių, kas suteikia intensyvų ir ilgai išliekantį gelsvumo įspūdį, kuris atsiranda iš vaisių. Tai nėra pasiekiama fermentacijai naudojant tik Saccharomyces Cerevisiae. Oenoferm® wild & pure pasižymi unikaliu fermentacijos potencialu: greita fermentacijos pradžia, saugia mielių fermentacija. Galutinis ir dažniausias fermentacijos laipsnis, be kito pasirinkto mielių tipo, dažniausiai yra - 12,0% tūrio. Vyndarys, pirmą kartą atlikdamas fermentaciją turėtų naudoti šį laukinį mielių tipą. Kitos vyno mielės gali būti papildomai naudojamos antrajam, papildymo, etapui. Tokiu atveju alkoholio koncentracija tikėtina didesnė kaip 12,0% tūrio. "Laukinis" (sauvage) tipas pilnai vystosi. Įrodyta, kad Oenoferm® tipo mielės: Oenoferm® Terra, Oenoferm® Klosterneuburg ir Oenoferm® PinoType yra itin suderinamos. Taip pat, esant Oenoferm®Freddo ir Oenoferm® Bio kombinacijai gaunami puikūs vynai. Oenoferm® wild & pure išskiria tik nedidelį SO2, acetaldehido ir lakiųjų rūgščių kiekį, kuris daro Oenoferm® wild & pure labai tinkamą pieno rūgščių fermentacijai. Dėl aukšto osmosinio slėgio tolerancijos, Oenoferm® wild & pure taip pat gali būti taikomas misos gamyboje, tinkančios Auslese ir Beerenauslese produkcijai.

Dozavimas

20-30 g Oenoferm® wild & pure/100 l. Detalesnis aprašymas (1-3).

3.202-554.10
0 Prekės

Charakteristikos

Sudėtyje:
Erbslöh HR23. Laukinių mielių štamo Torulaspora delbruckii (buv Saccharomycesrosei) atmaina.
Rekomenduojamos rūšys:
baltųjų ir raudonųjų vynų fermentacijai
Pritaikymas:
Išraiškingiems vynams su kompleksiniu aromatu ir kremine egsitencija.
Aromatas
Aiškiai išreikšto organoleptinio aromato, Suteikia intensyvų ir ilgai išliekantį gelsvumo įspūdį.
Dozavimas:
20-30 g/100 l
Įpakavimas:
500 g
fermentacijos potencialas:
greita fermentacijos pradžia
Rekomanduojama temperatūra:
17-22°C
Alkoholio tolerancija:
iki 12%
Putų susidarymas:
vidutinis
Naudotinas kartu su:
VitaDrive® F3

Specifinė nuoroda

ean13
320255410

Pasirinkite pagal tipą

Kodas:
3.202-554.02
Pakuotė: 500 g;
45,92 €
Kodas:
3.202-554.10
Pakuotė: 100 g;
13,85 €

Sausos vyno mielės Wild and...

13,85 €
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.