- Išparduota, dėl pirkimo derinti atskirai.
Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
pagalba@vitis.lt- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Ercobin Erbslöh, e.Ascorbic vitamino C produktas
Ercobin apsaugo nuo oksidacijos, stabilizuodamas skonį ir aromatą. Galima naudoti profilaktiškai, norint išlaikyti ilgai išliekantį, nepakitusį skonį.
Ercobin yra chemiškai išgryninto vitamino C produktas, specialiai atrinktas ir pritaikytas gėrimų gamyboje. Cheminis pavadinimas: L(+) askorbo rūgštis E300. Tinkamas naudoti maisto produktams (riboto naudojimo).
Preparatas leistinas pagal šiuo metu galiojančias naudojimo taisykles ir reglamentus. Grynumas ir kokybė įrodyti specializuotose laboratorijose.
Pritaikymas
Ercobin apsaugo nuo oksidacijos, stabilizuodamas skonį ir aromatą. Galima naudoti profilaktiškai, norint išlaikyti ilgai išliekantį, nepakitusį skonį.
Prekės ir poveikis
Ercobin yra aukštos kokybės, antioksidacinė priemonė, net jei vyne ir reikalingas SO2, aromatas yra daug geriau išsaugomas, nes Ercobin paskatina redukcinį aktyvumą. Ercobin taip pat sustiprina vynui būdingą skonį.
Ercobin poveikis:
- Vynas išpilstytuose buteliuose ilgiau išlaiko jam specifinį aromatą, kas lemia vyno kokybę;
- Ilgai sandėliuojamiems, putojantiems vynams suteikia stipresnį aromatą, šviežumą ir vaisių skonį. Ercobin naudojimas yra ypač naudingas mažiau rūgštiems vynams (priklausomai nuo vynuogių veislės, poveikis gali pasireikšti ne iškart);
- Veikia kaip prevencinė priemonė prieš netipišką skonio pakitimą, senėjimą: indolo acto rūgštį (vieno iš auksinų), kuri aptinkama vynuogėse, apsauganti nuo vytimo (pvz formilamino-fenil-3-oksido propiono rūgštis), skyla į 2-amino acetofenoną, kas sukelia skonio pakitimus vyne. Atsižvelgiant į daugelio mokslininkų pranešimus ir publikacijas, Ercobin (vitaminas C), labai gerai apsaugo nuo šių nepageidaujamų reakcijų. Ercobin dozuojamas 10-15 g į 100 litrų ir turėtų būti įdėtas kuo greičiau po pirmojo sulfitinimo. Jei gautas rezultatas netenkina, dozė gali būti padidinta. Europos Sąjungoje teisiškai leidžiamas maksimalus askorbo rūgšties kiekis vyne neturi viršyti 250 mg litre, kuris atitinka iki 25 g, 100 litrų.
Taikymas
Atsižvelgiant į vyndarių teises - teisiškai pripažintas didžiausias Ercobin produkto kiekis Europos Sąjungoje gali siekti iki 250 mg/l. Dažnai naudojamas 10g/100 l kiekis pakankamai padeda išsaugoti aromatą ir apsaugoti nuo oksidacijos. Naudojamo Ercobin kiekis yra geriausiai nustatomas atliekant pirminius bandymus. Pradžioje ištirpinamas, bent jau, 20-kartų didesniame vyno kiekyje ir kruopščiai sumaišomas, kol tolygiai paskirsto. Jei Ercobin naudojamas netipinio pobūdžio brandinimui, produkto turi būti įdėta netrukus po pirmojo sulfitinimo. Priklausomai nuo siekiamo išgauti skonio intensyvumo, dozė gali būti koreguojama. Ercobin tampa veiksmingu antioksiduojančiu faktoriumi tik tada, kai laisvojo SO2 kiekis vyne yra pakankamas. Štai kodėl, laisvojo SO2-kiekis vyne turėtų būti stabilus ir siekti bent 30 mg litre.
Charakteristikos
- Talpa
- 1kg
- Sudėtyje:
- L(+) askorbo rūgštis E300
- Pritaikymas:
- Ercobin apsaugo nuo oksidacijos, stabilizuodamas skonį ir aromatą
- Dozavimas:
- 10-15 g į 100 litrų
Specifinė nuoroda
- ean13
- 320258602
Pasirinkite pagal tipą
3.202-586.02
3.202-586.01
5 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Jūsų atsiliepimo įvertinimas negali būti išsiųstas
Pranešti apie komentarą
Pranešimas apie atsiliepimą išsiųstas
Jūsų pranešimas apie atsiliepimą neišsiųstas
Parašyti savo atsiliepimą
Atsiliepimas išsiųstas
Jūsų atsiliepimas neišsiųstas