Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
pagalba@vitis.lt- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Pektinazė Trenolin® BouquetPLUS
Naudojama mentalui, misai, malolaktinės fermentacijos metu bei vynui. Gali būti naudojamas prieš fermentaciją, kad išlaisvinti pirminius aromatus (aromato pirmtakus)
Trenolin® BouquetPLUS yra be depsidazės, aromatą atpalaiduojantis ypatingas fermentas.
Naujai sukurta ß‐glycosidazė gali būti naudojama mentalui, misai, malolaktinės fermentacijos metu bei vynui. Dėl cukrui tolerantiškos ß‐glycosidazės aktyvumo Trenolin® BouquetPLUS gali būti naudojamas prieš fermentaciją, kad išlaisvinti pirminius aromatus (aromato pirmtakus).
Kiti privalumai |
|
Rekomenduojama |
|
Patarimas |
|
Leidžiamas naudoti pagal šiuo metu galiojančius ES įstatymus ir reglamentus. Grynumas ir kokybė yra įrodyta specializuotase laboratorijose.
Plius - Nauja formulė reiškia papildomą naudą!
Šio savybės yra būdingos Trenolin® PLUS serijos fermentams
- Receptas (sudėtis) )optimizuotas šiuolaikinės vyndarystės;
- Sudėtyje nėra depsidazės (nėra cinnamoyl esterazės veiklos);
- Nėra konservantų.
Dozavimas
|
ml/100 l ar 100 kg mentalo |
||
Mentalas |
Apytiksliai 7-10 |
Fermentacijos metu |
Vidutiniškai 5-10 |
Misa |
Apytiksliai 7-10 |
Vynas |
Vidutiniškai 10-15 |
Naudojimo laikas |
Paprastai bent 1 valanda, priklausomai nuo pektino kiekio ir sąlygų. |
||
Patarimas |
Efektyvumas priklauso nuo produkto kiekio, temperatūros ir reakcijos laiko. Temperatūra turi būti aukštesnė nei 12 °C , pageidautina aukštesnė nei 15 °C. Kuo aukštesnė temperatūra, tuo aktyvesnis fermentas. Maksimali temperatūra 55 °C. |
||
Taikymas |
Praskiesti atitinkamą kiekį fermento trupučiu skysčio, tam, kad pasiekti geresnį paskirstymą. |
||
Dėmesio |
Bentonitas deaktyvuoja fermentą, todėl bentonitas turėtų būti naudojama tik tada, kai pektinas bus visiškai suskaidytas (pektino testas). |
Pasirinkite pagal tipą
3.202-675.02
3.202-675.01
3.202-675.03
14 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Jūsų atsiliepimo įvertinimas negali būti išsiųstas
Pranešti apie komentarą
Pranešimas apie atsiliepimą išsiųstas
Jūsų pranešimas apie atsiliepimą neišsiųstas
Parašyti savo atsiliepimą
Atsiliepimas išsiųstas
Jūsų atsiliepimas neišsiųstas