Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
pagalba@vitis.lt- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
VinProtect Erbslöh visapusiška vynuogių ar misos apsauga
Specialus produktas skirtas vynui apsaugoti nuo oksidacijos, nepageidaujamų mikroorganizmų ir palaikantis aromato stabilumą
Parsisiųsti PDF
VinProtect yra specialus produktas, kurį sudaro kalio disulfitas (50%), vitaminas C (L (+) - askorbo rūgštis) ir taninas. Šis produktas suteikia vynui visapusišką apsaugą nuo oksidacijos ir nepageidaujamų mikroorganizmų.
VinProtect padeda apsaugoti aromatą vynuogių perdirbimo metu bei vynuogių misoje, sumažina SO2 skilimą vyno fermentacijos metu. Kalio disulfitas ir vitaminas C užtikrina apsaugą nuo oksidacijos ir nepageidaujamų mikroorganizmų. VinProtec antioksidacinį poveikį užtikrina ypač švarus biologinės kilmės taninas.
Dėl didelio tanino tirpumo, VinProtect puikiai tinka traiškytos uogų masės ir šviežios misos apsaugai. Didelis tanino kiekis ir aukštas grynumo laipsnis yra pasiektas taikant specialius gavybos metodus.
Leistinas pagal šiuo metu ES galiojančius įstatymus ir teisės aktus. Grynumas ir kokybė yra įrodyta specializuotose laboratorijose.
Paskirtis
Traiškytoje uogų masėjė, misoje ir vėliau vyne, VinProtect efektyviai apsaugo nuo oksidacijos ir stabilizuoja aromato ir skonio komponentus. Aukštas antioksidacinis poveikis pasiekiamas dėl kruopščiai atrinktų komponentų.
Slopinant pašalinius mikroorganizmus, nepageidaujami aromatai (oksidacija ir t.t.) sumažinami iki minimumo. Taikant VinProtect misai suteikiama maksimali apsauga ir tuo pačiu sumažinama SO2 redukcija.
Dozavimas
Traiškytos uogos/misa, iš sveikų vynuogių: 10 g/100 l (kg) atitinka SO2 įsisavinimą apytiksl. 25 mg/l;
Traiškytos uogos/misa, iš pažeistų vynuogių: 20 g/100 l (kg) atitinka SO2 įsisavinimą apytiksl. 50 mg/l;
Vynas: 20 g / 100 l (kg), atitinka SO2 įsisavinimą apytiksl. 50 mg/l.
Sieros dioksido vyne gali būti ne daugiau kaip 200 mg/dm3, iš to kiekio laisvojo – ne daugiau kaip 40 mg/dm3.
Panaudojimas
- Traiškyta uogų masė: pilti VinProtect ant traiškomų uogų arba palaipsniui supiti VinProtect ant smulkinamų uogų. Priklausomai nuouogų kokybės,rekomenduojama 10- 20g/100kg.
- Misa: jei VinProtect nebuvo naudotas traiškant uogas, dozuojama tiesiogiai į misą. Siekiant maksimalaus efekto VinProtect ištirpinamas nedideliame kiekyje misos ir sumaišomas su visa misa. Gerai išmaišyti, kad viskas tolygiai pasiskirstytų.
- Vynas: milteliai pirmiausiai ištirpinami nedideliame kiekyje vyno, po to viskas tolygiai išmaišoma visame vyno kiekyje. Nepamirškite teisinio bendro SO2 kiekio ribojimo vyne.
Teisiškai leidžiamas maksimalus askorbo rūgšties vyne (ES) kiekis yra 250 mg/l (=25 g / 100 l).
Charakteristikos
- Sudėtyje:
- kalio disulfitas (50%), vitaminas C (L (+) - askorbo rūgštis) ir taninas
- Pritaikymas:
- apsaugoti nuo oksidacijos
- Įpakavimas:
- 1 kg
Specifinė nuoroda
- ean13
- 320263901
Pasirinkite pagal tipą
3.202-639.02
3.202-639.01