Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
pagalba@vitis.lt- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Sausos vyno mielės Rouge F3 Erbslöh
Aukščiausios kokybės mielės, skirtos aromatingam, vaisiniam raudonam vynui. Suteikia raudonų uogų aromatą.
Parsisiųsti PDF
Oenoferm® Rouge yra speciali Oenoferm® Klosterneuburg atmaina. Tai Saccharomyces cerevisiae rūšies, LW 317-29 mielių veislė. Atrenkant šias mieles, buvo atsižvelgta į raudonųjų vynuogių misos ir mentalo spalvų išsaugojimo galimybę, fermentacijos metu.
Preparatas leistinas pagal šiuo metu galiojančias Europos Sąjungos naudojimo taisykles ir reglamentus. Grynumas ir kokybė įrodyti specializuotose laboratorijose.
F3-Erbslöh mielių gamybos procesas - tinkamas fermentacijai
Vertingų ir patvirtintų Erbslöh Oenoferm® mielių kamienų pritaikymas, padidino
F3 mielių gamybos procesus. Mielių sklidimui palanki vitaminais ir mineralais praturtinta terpė. Taip pat ir stresinėse situacijose mielės geba atlikti fermentuotacijos procesą.
Pritaikymas
Oenoferm® Rouge skiedžiamas su dešimt kartų didesniu drungno (37-42 ° C) vandens kiekiu ir vynuogių misos mišiniu, kurie atitinka santykį 1: 1. Oenoferm® Rouge maišomas lėtai ir 20 min paliekamas brinkti. Tuomet mielių suspensija dedama į naudojamą rezervuarą ir gerai išmaišoma. Temperatūrų skirtumas tarp mielių ruošimo pradžios ir paskutinio etapo turėtų būti ne didesnis kaip 8 ° C. Priešingu atveju, galimas mielių ląstelių šokas, kas gali sutrikdyti jų veiklą.
Patartina naudoti biologinį mielių aktyvatorių ir maistinių medžiagų šaltinį VitaDrive® F3. Jo naudoti tokį patį kiekį, kaip ir mielių, laikyti apie 10 min. Fermentacijos procesui prasidėjus, rekomenduojama ir toliau kontroliuoti temperatūrą, siekiant palaikyti fermentacijos procesą aktyvų.
Prekės ir poveikis
Oenoferm® Rouge palaiko raudonųjų uogų bei vyšnių aromatą. Šis preparatas buvo specialiai sukurtas spalvų išsaugojimui ir pritaikytas raudonojo vyno gamyboje. Mielės yra labai tinkamos raudono vyno rūšims, paryškina vaisių charakterį, taip pat suteikia brandos potencialą. Pagal specialią paruošimo technologiją, pavienes kultūros, su sumažintu β-gliukozidazės aktyvumu, buvo izoliuotos. β-gliukozidazės aktyvumas turi žalingą poveikįantocianams (dažančiosioms medžiagoms). Todėl šio sumažinimo rezultatas – spalvos išsaugojimas fermentacijos metu. Be to, dėl tikslaus paruošimo bei atsargus ir švelnaus džiovinimo proceso, dažiklio prisitvirtinimo prie ląstelių sienelių riziką sumažinta iki minimumo.Oenoferm® Rouge optimaliai tinka greitai fermentacijos pradžiai, lėtas ir kontroliuojamas, tolygiai veikiantis ir užbaigiantis fermentaciją, turintis didelį atsparumą alkoholiui ir pasižymintis mažu putų susidarymu. Jei pageidaujama pieno rūgšties fermentacija poalkoholio fermentacijos, tada tai yra lengvai inicijuojama papildžius BioStart® kultūra.
Fermentacijos palanki temperatūra: 18-28 ° C. Tolerancija alkoholiui: 14,5% tūrio.
Dozavimas
20-30 g Oenoferm® Rouge /100 kg vaisių mentalo arba misos gamina optimalų skaičių gyvybingų mielių ląstelių viename mililitre fermentacijos medžiagos. Šis didelis kiekis ląstelių užtikrina greitą fermentacijos pradžią ir ir laukinės mielių kultūros dominavimą.
Charakteristikos
- Paskirtis:
- Aukščiausios kokybės mielės, skirtos aromatingam, vaisiniam raudonam vynui. Suteikia raudonų uogų aromatą
- Sudėtyje:
- LW 317-29. Saccharomyces cerevisiae rūšies mielės
- Rekomenduojamos rūšys:
- raudonų vynuogių, gevuogių, aviečių, j. Serbentų vynams
- Pritaikymas:
- specialiai sukurtas spalvų išsaugojimui ir pritaikytas raudonojo vyno gamyboje
- Aromatas
- palaiko raudonųjų uogų bei vyšnių aromatą
- Dozavimas:
- 20-30 g/100 l
- Įpakavimas:
- 100g ir 500g
- fermentacijos potencialas:
- tolygiai veikiantis ir užbaigiantis fermentaciją
- Rekomanduojama temperatūra:
- 18-28 ° C
- Alkoholio tolerancija:
- iki 14,5%
- Putų susidarymas:
- vidutinis
- Naudotinas kartu su:
- VitaDrive® F3
Specifinė nuoroda
- ean13
- 320255106
Pasirinkite pagal tipą
3.202-551.01
3.202-551.02
3.202-551.06
11 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Jūsų atsiliepimo įvertinimas negali būti išsiųstas
Pranešti apie komentarą
Pranešimas apie atsiliepimą išsiųstas
Jūsų pranešimas apie atsiliepimą neišsiųstas
Parašyti savo atsiliepimą
Atsiliepimas išsiųstas
Jūsų atsiliepimas neišsiųstas