Sausos vyno mielės LittoLevure CHA Erbslöh
Sausos vyno mielės LittoLevure CHA Erbslöh
Sausos vyno mielės LittoLevure CHA Erbslöh
Sausos vyno mielės LittoLevure CHA Erbslöh
Sausos vyno mielės LittoLevure CHA Erbslöh
0

Sausos vyno mielės Oenoferm F3 Erbslöh

1,33 €
Su PVM 2
3.202-548.06

Sausos vyno mielės baltam vynui, yra labai efektyvios visiems šviežio tono kokybiškiems vynams.

Pakuotė: 6 g
  • 6 g
  • 100 g
  • 500 g
Turime sandėlyje

Sandėlyje: 140 vnt.
Pateikite užsakymą per 20h 00m 00s ir užsakymą pristatysime rytoj!
Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

 

Parsisiųsti PDF

Oenoferm® F3 yra atrinktų, sausų, Saccharomyces cerevisiae rūšies mielių, LW 317-28 veislės preparatas. Oenoferm® yra gyvybingas kamienas, kultivuojamas grynoje/švarioje kultūroje.

Preparatas leistinas pagal šiuo metu galiojančias naudojimo taisykles ir reglamentus. Grynumas ir kokybė įrodyti specializuotose laboratorijose.

F3-Erbslöh mielių gamybos procesas - tinkamas fermentacijai

Vertingų ir patvirtintų Erbslöh Oenoferm® mielių kamienų pritaikymas, padidino F3 mielių gamybos procesus. Mielių sklidimui palanki vitaminais ir mineralais praturtinta terpė. Taip pat ir stresinėse situacijose mielės geba atlikti fermentuotacijos procesą.

Pritaikymas

Oenoferm®F3 naudojamas vynuogių misai ir maceracijai paruošti, tam, kad vynas išlaikytų gerą aromatą ir tipišką veislei charakterį. Apdoroti vynai pasižymi šviežumu su tendencingu skoniu.

Palanki fermentacijai temperatūra: 16-22 ° C. Tolerancija alkoholiui: 14% tūrio.

Prekės ir poveikis

Oenoferm® skiedžiamas su dešimt kartų didesniu drungno vandens (37-42 ° C) kiekiu ir vynuogių misos mišiniu, kurie atitinka santykį 1: 1. Oenoferm® maišomas lėtai ir 20 min paliekamas brinkti. Tuomet, mielių suspensija dedama į naudojamą rezervuarą ir gerai išmaišoma. Temperatūrų skirtumas tarp paruoštų mielių ir misos į kurias bus dedamos mielės, turėtų būti ne didesnis kaip 8 ° C. Priešingu atveju, galimas šokas mielių ląstelėms ir tai gali sutrikdyti jų veiklą.

Patartina naudoti biologinį mielių aktyvatorių ir maistinių medžiagų šaltinį VitaDrive® F3. Jo naudoti tokį patį kiekį, kaip ir mielių, laikyti apie 10 min. Fermentacijos procesui prasidėjus ir siekiant palaikyti fermentacijos procesą aktyvų, rekomendnuojama kontroliuoti temperatūrą.

 ozavimas

20-30 g Oenoferm® / 100 l vynuogių misos. Toks dozavimas užtikrina optimalų kiekį gyvybingų mielių ląstelių misoje bei reikiamą fermentacijos laipsnį.

3.202-548.06
140 Prekės

Charakteristikos

Sudėtyje:
LW 317-28. Saccharomyces cerevisiae rūšies mielių preparatas
Rekomenduojamos rūšys:
Obuolių, rabarbarų, vynuogių baltam vynui
Pritaikymas:
misai ir maceracijai paruošti
Aromatas
pasižymi šviežumu su tendencingu skoniu
Dozavimas:
20-30 g/100 l
Įpakavimas:
100g ir 500g
fermentacijos potencialas:
siekiant palaikyti fermentacijos procesą aktyvų, rekomendnuojama kontroliuoti temperatūrą.
Rekomanduojama temperatūra:
16-22 ° C
Alkoholio tolerancija:
iki 14%
Putų susidarymas:
vidutinis
Naudotinas kartu su:
VitaDrive® F3

Specifinė nuoroda

ean13
320254806

Pasirinkite pagal tipą

Kodas:
3.202-548.02
Pakuotė: 500 g;
37,51 €
Kodas:
3.202-548.01
Pakuotė: 100 g;
9,80 €
Kodas:
3.202-548.06
Pakuotė: 6 g;
1,33 €

Sausos vyno mielės Oenoferm...

1,33 €
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.