- Išparduota, dėl pirkimo derinti atskirai.
Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
pagalba@vitis.lt- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Kalinat Erbsloeh, kalio bikarbonatas smulkiam rūgštingumui pašalinti
Kalio bikarbonatas (hydro karbonatas), skirtas sultims, jaunam vynui ir vynui nurūgštinti. Greitas nuosėdų kristalų išsiskyrimas laidžia greitai vyną paruošti išpilstymui.
Kalio bikarbonatas, skirtas sultims, jaunam vynui ir vynui nurūgštinti. Greitas nuosėdų kristalų išsiskyrimas laidžia greitai vyną paruošti išpilstymui.
Nurūgštinimas atliekamas naudojant kalio bikarbonatą, kuris nusodina vyno akmenį (kalio bitartratą).
Skirtingai nei naudojamt kalcio bitartratą, kalio tartrato panaudojimo atveju susidarnčių nuosėdų išsiskyrimą galima paspartinti naudojant šaltį. Naudojant kalcio bitartratą nuosėdos skiriasi tuo intensyviau, kuo aukštesnė temperatūra, todėl procesą nėra lengva suvaldyti.
Pagrindinis rūgštingumo sumažinimo naudojant Kalinat pranašumas yra greita kristalų nuosėdų susidarymo ir atsiskyrimo galimybė, dėl ko paspartėja vyno nurūgštinimo ir stabilizacijos procesas. Tačiau tai įmanoma tik tuo atveju, jei pridėjus Kalinat vynas stabilizuojamas šaltai.
Tam gali būti naudojamas kontaktinis procesas, kuris paprastai pasiekia stabilumą maždaug per tris dienas.
Naudoti žiemos šaltį taip pat yra lengva alternatyva. Jei vynas, kurį reikia pašalinti, yra normalioje rūsio temperatūroje, kristalizacija užtruks keletą savaičių.
Galutinė rūgštingumo vertė bus pasiekta tik po to, kai kalio bitartratas bus visiškai išsikristalizavęs.
Dozavimas
67 g Kalinat / 100 L misos, jauno vyno arba vyno reikia rūgštingumui sumažinti 1 g / l.
Įpilkite „Kalinat“ tiesiai į pagrindinę talpyklą ir išmaišykite vyną arba pirmiausia praskieskite trupučiu skysčio, kad susidarytų pasta. Neutralizacijos metu susidaro putos, todėl reikalingas didesnis indas neutralizacijos procesui atlikti.
Sandėliavimas
Laikyti sausoje vietoje ir saugoti nuo kvapų. Atidarytas pakuotes reikia nedelsiant sandariai uždaryti.
Pasirinkite pagal tipą
3.202-759.01
3.202-759.02
7 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Jūsų atsiliepimo įvertinimas negali būti išsiųstas
Pranešti apie komentarą
Pranešimas apie atsiliepimą išsiųstas
Jūsų pranešimas apie atsiliepimą neišsiųstas
Parašyti savo atsiliepimą
Atsiliepimas išsiųstas
Jūsų atsiliepimas neišsiųstas