• Išparduota, dėl pirkimo derinti atskirai.
Kalinat
0

Kalinat Erbsloeh, kalio bikarbonatas smulkiam rūgštingumui pašalinti

2,01 €
Su PVM
3.202-759.02

Kalio bikarbonatas (hydro karbonatas), skirtas sultims, jaunam vynui ir vynui nurūgštinti. Greitas nuosėdų kristalų išsiskyrimas laidžia greitai vyną paruošti išpilstymui.

Pakuotė: 100 g
  • 100 g
  • 1 kg
Išparduota, dėl pirkimo derinti atskirai.

Sadėlyje neturime
Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

 

Parsisiųsti PDF

Kalio bikarbonatas, skirtas sultims, jaunam vynui ir vynui nurūgštinti. Greitas nuosėdų kristalų išsiskyrimas laidžia greitai vyną paruošti išpilstymui.

Nurūgštinimas atliekamas naudojant kalio bikarbonatą, kuris nusodina vyno akmenį (kalio bitartratą).

 

Skirtingai nei naudojamt kalcio bitartratą, kalio tartrato panaudojimo atveju susidarnčių nuosėdų išsiskyrimą galima paspartinti naudojant šaltį. Naudojant kalcio bitartratą nuosėdos skiriasi tuo intensyviau, kuo aukštesnė temperatūra, todėl procesą nėra lengva suvaldyti.

 

Pagrindinis rūgštingumo sumažinimo naudojant Kalinat pranašumas yra greita kristalų nuosėdų susidarymo ir atsiskyrimo galimybė, dėl ko paspartėja vyno nurūgštinimo ir stabilizacijos procesas. Tačiau tai įmanoma tik tuo atveju, jei pridėjus Kalinat vynas stabilizuojamas šaltai.

Tam gali būti naudojamas kontaktinis procesas, kuris paprastai pasiekia stabilumą maždaug per tris dienas.

Naudoti žiemos šaltį taip pat yra lengva alternatyva. Jei vynas, kurį reikia pašalinti, yra normalioje rūsio temperatūroje, kristalizacija užtruks keletą savaičių.

Galutinė rūgštingumo vertė bus pasiekta tik po to, kai kalio bitartratas bus visiškai išsikristalizavęs.

Dozavimas

67 g Kalinat / 100 L misos, jauno vyno arba vyno reikia rūgštingumui sumažinti 1 g / l.

Įpilkite „Kalinat“ tiesiai į pagrindinę talpyklą ir išmaišykite vyną arba pirmiausia praskieskite trupučiu skysčio, kad susidarytų pasta. Neutralizacijos metu susidaro putos, todėl reikalingas didesnis indas neutralizacijos procesui atlikti.

Sandėliavimas

Laikyti sausoje vietoje ir saugoti nuo kvapų. Atidarytas pakuotes reikia nedelsiant sandariai uždaryti.

3.202-759.02

Specifinė nuoroda

ean13
320275902

Pasirinkite pagal tipą

Kodas:
3.202-759.01
Pakuotė: 1 kg;
9,40 € Sold out
Kodas:
3.202-759.02
Pakuotė: 100 g;
2,01 € Sold out

Kalinat Erbsloeh, kalio...

2,01 €
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.