Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
pagalba@vitis.lt- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Fermentas Trenolin FRIO DF Erbslöh
Naujos rūšies pektinazės žaliava, su dideliu konversijos laipsniu, ypatingai žemoje temperatūroje, suteikia geresnį mentalo suslėgimo efektą ir skatina misos skaidrinimą.
Parsisiųsti PDF
Produkto aprašymas
Trenolin® Frio DF yra skystas, labai aktyvus fermentas, skirtas greitai ir veiksmingai mentalo bei misos pektinų degradacijai. Šis procesas vykdomas mirkant ir skaidrinant šaltoje, 5 ° C temperatūroje. Naujos rūšies pektinazės žaliava, su dideliu konversijos laipsniu, ypatingai žemoje temperatūroje, suteikia geresnį mentalo suslėgimo efektą ir skatina misos skaidrinimą. Trenolin® Frio DF produktas savo sudėtyje neturi depsidazės, t.y., išlaiko skonio savybes, be šalutinio poveikio.
Leistinas pagal šiuo metu galiojančius Europos Sąjungos įstatymus ir teisės aktus. Grynumas ir kokybė įrodyti specializuotose laboratorijose.
Pritaikymas
- Balto ir raudono mentalo greita, efektyvi pektinų hidrolizė ir, žinoma, mirkymo ir skaidrinimo procesai tik 5 ° C temperatūroje.
- Patobulinta spaudimo galimybė ir žemos temperatūros efektas, lemia greitesnį sulčių išgavimą, tuo pat metu esant sumažintai spaudimo jėgai ir sumažintam karčiųjų medžiagų įsisavinimui.
- Taikant žemesnę temperatūrą, skatinimas baltųjų vynuogių mentalo aromatas.
- Taikant maceraciją šaltoje temperatūroje, skatinamas raudonųjų vynuogių spalvos išgavimas.
- Misos gryninimo optimizavimas, atliekant pektino degradaciją, žemoje, 5 ° C temperatūroje.
Prekės ir poveikis
Trenolin® Frio DF atlieka veiksmingą pektinazės degradaciją 5 ° C temperatūroje. Misoje gerai ištirpinti pektinai, suteikia didelį klampumo potencialą, todėl pagerėja sulčių tekėjimas, net ir esant lengvam sulčių spaudimui. Tokiu būdu, sumažėja karčiųjų, nepageidaujamų tanino medžiagų. Nuosėdų dalelės, esančios misos suspensijoje, kurių pektinai ištirpę, dėl fermentų poveikio, praranda vandenį ir gali būti greičiau pašalinamos filtruojant ar sodrinant. Būtina atsižvelgti į tai, kad, nepaisant labai žemos temperatūros, sedimentacijos procesas yra lėtesnis. Trenolin® Frio DF taikymas yra labai ekonomiškas, dėl jo puikaus veikimo, trumpo kontakto ir taip pat labai žemos temperatūros.
Dozavimas
Spaudimo pagerinimas: mentalo pektinų hidrolizė |
Misos skaidrinimo greitis: misos pektinų degradacija |
|||||
Temperatūra |
Dozavimas ml/100 kg |
Reakcijos laikas |
Temperatūra |
Dozavimas ml/100 l |
Reakcijos laikas |
|
10 °C |
2-4 ml |
1-2 valandos |
10 °C |
1-3 ml |
2 valandos |
|
8 °C |
3-6 ml |
2-3 valandos |
8 °C |
3-5 ml |
3 valandos |
|
5 °C |
5-10 ml |
4-6 valandos |
5 °C |
5-8 ml |
4 valandos |
Ilgas kontakto laikas suteikia galimybę sumažinti dozės kiekį. Patartina atlikti pektinų testą, siekiant patikrinti aktyvumą. Atskiesti Trenolin® Frio DF nedideliu kiekiu vandens ir įdėjus į misą, gerai sumaišyti, kad būtų užtikrintas tolygus pasiskirstymas.
Pasirinkite pagal tipą
3.202-545.01
3.202-545.02
3.202-545.03