Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
pagalba@vitis.lt- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Sausos vyno mielės Spiriferm F3 Erbslöh
Spiriferm® idealiai tinka mentalo ir misos fermentacijai. Tinka gaminti didelės alkoholio koncentracijos vynui.
Parsisiųsti PDF
Spiriferm® yra atrinktų, sausų, Saccharomyces cerevisiae rūšies, LW-490-15 veislės mielių preparatas. Spiriferm® idealiai tinka mentalo ir misos fermentacijai.
Preparatas leistinas pagal šiuo metu galiojančias naudojimo taisykles ir reglamentus. Grynumas ir kokybė įrodyti specializuotose laboratorijose.
Pritaikymas
Švari ir visiškai iki galo užbaigta misos ir maceracijos fermentacija.
Sumaišyti Spiriferm su 5-10 kartų didesniu drungno vandens (35 - 40 ° C) ir misos mišiniu (pastarųjų santykis 1: 1). Palikti brinkti maždaug 20 minučių. Siekiant išvengti
temperatūros šoko, stenkitis palaikyti tolygią temperatūrą
Prekės ir poveikis
Spiriferm mielės ypatingai atitinka spirituotų gėrimų gamybos poreikius.
Gera alkoholio tolerancija, labai nedidelis putos kiekis, aptinkama H2S ir SO2.
Dozavimas
Paprastai, Spiriferm dozuojamas 20 g/100 l misos. Jei yra mikrobiologinio užkrėtimo rizika, Spiriferm dozė gali būti padidinta iki 25 - 30 g/100 l.
Charakteristikos
- Sudėtyje:
- LW-490-15. Saccharomyces cerevisiae rūšies mielių preparatas
- Rekomenduojamos rūšys:
- Midui, žemuogių vynui
- Pritaikymas:
- mentalo ir misos fermentacijai
- Dozavimas:
- 20 g/100 l
- Įpakavimas:
- 100g ir 500g
- fermentacijos potencialas:
- Švari ir visiškai iki galo užbaigta misos ir maceracijos fermentacija
- Alkoholio tolerancija:
- iki 18 % (tūrio)
Specifinė nuoroda
- ean13
- 320254906
Pasirinkite pagal tipą
3.202-549.02
3.202-549.01
3.202-549.06
11 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Jūsų atsiliepimo įvertinimas negali būti išsiųstas
Pranešti apie komentarą
Pranešimas apie atsiliepimą išsiųstas
Jūsų pranešimas apie atsiliepimą neišsiųstas
Parašyti savo atsiliepimą
Atsiliepimas išsiųstas
Jūsų atsiliepimas neišsiųstas