Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
pagalba@vitis.lt- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Sausos vyno mielės X-treme F3 Erbslöh
Sausos vyno mielės baltam vynui su X-tremaliu aromato profiliu, pikantišku ir vaisiniu charakteriu. Tinka vynui iš problematinių sulčių.
Parsisiųsti PDF
Oenoferm® X-treme nėra genetiškai modifikuotos hibridinės mielės. Atrinktos taikant jų pačių selekciją, pagal jų protoplasto sintezę iš dviejų skirtingų Saccharomyces cerevisiae kamienų.
Oenoferm® X-treme sujungia dviejų skirtingų mielių atmainų geriausias savybes:
1. Esant vėsioje temperatūroje pasižymi ypatingai didele fermentacijos galia, kurią suteikia bayanus kamienas.
2. Universalaus, vaisių-gėlių, pikantiško aromato profilio skatinimas.
Oenoferm® X-treme pasižymi mažu maistinių medžiagų poreikiu ir sudaro mažai SO2. Oenoferm® X-treme turi rūgštį stabilizuojančių savybių ir gali sulaikyti pieno rūgšties fermentaciją.
Preparatas leistinas pagal šiuo metu galiojančias Europos Sąjungos naudojimo taisykles ir reglamentus. Grynumas ir kokybė įrodyti specializuotose laboratorijose.
F3-Erbslöh mielių gamybos procesas - tinkamas fermentacijai
Vertingų ir patvirtintų Erbslöh Oenoferm® mielių kamienų pritaikymas, padidino
F3 mielių gamybos procesus. Mielių sklidimui palanki vitaminais ir mineralais praturtinta terpė. Taip pat ir stresinėse situacijose mielės geba atlikti fermentuotacijos procesą.
Pritaikymas
Oenoferm® X-Treme skiedžiamas su dešimt kartų didesniu drungno (37-42 ° C) vandens kiekiu ir vynuogių misos mišiniu, kurie atitinka santykį 1: 1. Oenoferm® X-Treme maišomas lėtai ir 20 min paliekamas brinkti. Tuomet mielių suspensija dedama į naudojamą talpyklą ir gerai išmaišoma. Temperatūrų skirtumas tarp paruoštų mielių ir fermentacijos misos, į kurią bus supiltos mielės, turėtų būti ne didesnis kaip 8 ° C. Priešingu atveju, galimas mielių ląstelių šokas, kas gali sutrikdyti jų veiklą.
Patartina naudoti biologinį mielių aktyvatorių ir maistinių medžiagų šaltinį VitaDrive® F3. Jo naudoti tokį patį kiekį, kaip ir mielių, laikyti apie 10 min. Fermentacijos procesui prasidėjus, rekomenduojama ir toliau kontroliuoti temperatūrą, siekiant palaikyti fermentacijos procesą aktyvų.
Prekės ir poveikis
Pavadinimas Oenoferm® X-treme buvo pasirinktas dėl to, kad šis hibridinis mielių preparatas rodo labai aukštą fermentacijos galią ir labai gerai veikia, žemoje temperatūroje.
"X-treme" aromato profilis: labai intensyvūs aromatai subtiliai išreiškia aštriai – gaivius kvapų tonus. Šie aromatai susiformuoja vėsioje fermentacijoje. Mielių pagalba gomuryje sukuriamas modernaus vyno skonis su smulkių mineralinių užuominų pojūčiu. Šviežių vaisių aromatų įvairovė intensyvinama "X-Treme" sukelto aštrumo dėka. Aromatai yra ilgai išliekantys gomuryje ir nosyje. Oenoferm® X-treme rekomenduojamas taikyti baltosioms Pinot šeimos (Pinot blanc , Pinot gris, Chardonnay) veislėms bei Riesling, Silvaner ir Sauvignon Blanc. Oenoferm® X-treme taip pat yra tinkamas gaminant klasikinius – vaisinius Welschriesling, Grüner Veltliner ir Muskateller vynus.
Charakteristikos
- Sudėtyje:
- iš dviejų skirtingų Saccharomyces cerevisiae kamienų
- Rekomenduojamos rūšys:
- Baltų vynuogių, vyšnių vynams
- Pritaikymas:
- yra tinkamas gaminant klasikinius – vaisinius vynus
- Aromatas
- sukuriamas modernaus vyno skonis su smulkių mineralinių užuominų pojūčiu
- Dozavimas:
- 20-30 g/100 l
- Įpakavimas:
- 500 g
- fermentacijos potencialas:
- pasižymi ypatingai didele fermentacijos galia
- Rekomanduojama temperatūra:
- 10-17 °C
- Alkoholio tolerancija:
- iki 17%
- Putų susidarymas:
- žemas
Specifinė nuoroda
- ean13
- 320255206
Pasirinkite pagal tipą
3.202-552.02
3.202-552.10
3.202-552.06
11 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Jūsų atsiliepimo įvertinimas negali būti išsiųstas
Pranešti apie komentarą
Pranešimas apie atsiliepimą išsiųstas
Jūsų pranešimas apie atsiliepimą neišsiųstas
Parašyti savo atsiliepimą
Atsiliepimas išsiųstas
Jūsų atsiliepimas neišsiųstas