Rūgštingumo balansas FBN VINOFERM
Kalcio karbonato, kalio bikarbonato ir kalio tartrato pagrindu sudarytas rūgštingumą reguliuojančių priedų mišinys.
Patvirtinkite, kad sutinkate dėl slapukų naudojimo. Leisdami visus slapukus, leisite Jums užtikrinti geriausią naršymo ir apsipirkimo patirtį.
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
[email protected]Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Prekių krepšelis
Filtruoti pagal
Prieinamumas
Pakuotė
Kaina
1,00 € - 51,00 €
Prekės ženklas
Offer a gift card
Rasta 27 prekės(-ių).
Aktyvūs filtrai
Kalcio karbonato, kalio bikarbonato ir kalio tartrato pagrindu sudarytas rūgštingumą reguliuojančių priedų mišinys.
Idealus derinys siekiant subalansuoti sulčių ar vyno rūgštingumą.
e.Bois® Opéra – Karamelės ir Skrudinimo natosMažai skrudintos prancūziško ąžuolo drožlės, tiek kas nori intensyvesnio aromato, aiškiai išreikštos karamelės tono.
e.Bois® Reglissa – Saldynmedžio ir Dūmų aromatai
Kadifit yra grynas kalio disulfito (kalio metabisulfito, kalio pirosulfito, K2S2O5) preparatas, baltos spalvos, kristalų formos pavidale.
Specialus fermentas, skirtas skaidyti distiliuojamą vaisių misai, kuris sudarytas iš kietų vaisių minkštimo arba gumbavaisių.
Tai Saccharomyces cerevisiae (bayanus porūšio) mielės, atrinktos Champagne regione, Prancūzijoje, skirtos putojančio vyno gamybai.
Sauvage (laukinio) tipo sausos vyno mielės su aromatingu profiliu laukinėms mielėms, unikaliu fermentacijos potencialu. Tinka baltiesiems ir raudoniesiems vynams.
Skatina greitą fermentacijos pradžią ir skonio / kvapo grynumą. Galima naudoti , kaip prevencinę priemonę, apsaugančią nuo kvapų pokyčių
Neoanticid yra specialiai atrinktos kalkės, skirtos rūgšties sumažinimui vyne.
Vitamon® produktas – tai, specialių maistinių medžiagų preparatas, skirtas mielėms. Skatina mielių dalijimąsi, todėl tai skaitina greitą fermentacijos pradžią ir pilną užbaigimą.
Produktas specialiai pritaikytas putojančio vyno (šampano) gamybai, fermentuojant buteliuose.
e.Bois® Fraicheur – Šviežumas ir intensyvumas, Granuliuotas
Vitamon® produktas – tai, specialių maistinių medžiagų preparatas, skirtas mielėms. Skatina mielių dalijimąsi, todėl tai skaitina greitą fermentacijos pradžią ir pilną užbaigimą.
Koncentruotas, skystas pektolitinis fermentinis preparatas, skirtas uogų ir kaulavaisių odelių skaidymui
Pieno rūgščių bakterija skirta sumažinti rūgštingumą, padaryti vyną stabilesnį.
Tiesiogiai inicijuoja baltųjų ir rožinių vynų pieno rūgšties fermentaciją. Taip pat naudojama jaunų vaisių raudonam vynui.
Vyno mielių maistinė medžiaga. Greita ir saugi fermentacijos pradžia, nepriekaištingas vyno skonis. Galima naudoti , kaip prevencinę priemonę, apsaugančią nuo kvapų pokyčių.