Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
pagalba@vitis.lt- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Fermentas Distizym FM-TOP Erbslöh
Specialus fermentas, skirtas skaidyti distiliuojamą vaisių misai, kuris sudarytas iš kietų vaisių minkštimo arba gumbavaisių.
Parsisiųsti PDF
Distizym® FM-TOP yra skystas, labai koncentruotas pektolazės fermentinis preparatas su padidintu maceruojančiu poveikiu, optimaliai skaidančiu distiliuojamą vaisių masę. Kietų vaisių minkštimas, kaip, pavyzdžiui, obuolių ir svarainių, ar šakniavaisių, kaip, pavyzdžiui, topinambai, yra ypatingai tinkamas šiam produktui.
Leistinas pagal, šiuo metu galiojančius, įstatymus ir teisės aktus. Grynumas ir kokybė įrodyti specializuotose laboratorijose.
Pritaikymas
- Greitas ląstelinės audinio irimas, greita pektino medžiagos degradacija, todėl efektyvus masės suskystėjimas.
- Paprastas masės siurbimas ir maišymas.
- Lengvesnė fermentacijos pradžia bei rezultatas, optimalus alkoholinio gėrimo kiekis.
- Produktas pasižymės išskirtiniu vaisių komponentų aromatu.
Distizym® FM-TOP yra skiedžiamas šaltu vandeniu ir pilamas į misą/sultis arba tiesiogiai pilant į talpą, turi būti gerai sumaišoma, intensyviai maišant. Maišymas trumpais intervalais pirmąją valandą, skatina mentalo skaidymą. Tai reikėtų daryti kelias valandas, kad paspartinti procesą
Prekės ir poveikis
Distizym® FM TOP pektinazės pasižymi stipriu maceruojančiu poveikiu, turinčiu ypatingai skystinantį poveikį vaisiams su kietu vaisių minkštimu arba džiovintiems vaisiams. Distizym® FM TOP suardo vaisių ląstelių audinį ir pektino medžiagas, todėl jų drastiškas sumažėjimas paskatina klampumą ir suskystinimos masės efektą. Būtina įpilti vandens, kuris yra svarbus, fermentų aktyvumui didinti. Dėl intensyvaus mentalo skaidymo, išsiskiria vertingi komponentai ir padidina aromatą. Mentalo skystėjimas ir apdorojimas palengvina fermentacijos pradžią ir paskatiną optimalų alkoholinio gėrimo kiekį. Taikant fermentą, mentalo parūgštinimas nėra būtinas. Bet jei, mentalo pH reikšme yra didelė, pH reikšmę reiktų koreguojant iki pH 3,0-3,2. Tai rekomenduojama dėl mikrobiologinių priežasčių (vadinamoji rūgštinė apsauga), pridedant Erbslöh-pH Senker (pH mažinimas).
Dozavimas
Fermento dozavimas priklauso nuo atitinkamos žaliavos, vaisiaus subrendimo laipsnio, temperatūros ir kontakto laiko. Laikyti 15 ° C temperatūroje.
Vaisiai |
g/100 l misos |
Topinambai |
20 - 30 |
Šakniagumbiai/šaknys |
10 - 20 |
Obuoliai/svarainiai |
6 - 15 |
Kriaušės/kaulavaisiai |
3 - 6 |
Charakteristikos
- Paskirtis:
- kietiems vaisiams arba gumbavaisiams suminkštinti
Specifinė nuoroda
- ean13
- 320254405
Pasirinkite pagal tipą
3.202-544.01
3.202-544.02
3.202-544.05
12 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Jūsų atsiliepimo įvertinimas negali būti išsiųstas
Pranešti apie komentarą
Pranešimas apie atsiliepimą išsiųstas
Jūsų pranešimas apie atsiliepimą neišsiųstas
Parašyti savo atsiliepimą
Atsiliepimas išsiųstas
Jūsų atsiliepimas neišsiųstas