Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
pagalba@vitis.lt- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Sausos vyno mielės Oenoferm® PinoType F3
Aukščiausios kokybės mielės, kurios skatina ir pabrėžia, modernias būdingas Pinot vynuogių veislių ar panašių vynuogių veislių savybes.
Parsisiųsti PDF
Oenoferm® PinoType buvo specialiai atrinktos visų Pinot vynuogių veislių ir panašių vynuogių rūšių fermentacijai. Taikant Oenoferm® PinoType vyne gali būti labai sėkmingai išreikšti Pinot vynuogei būdingi požymiai (Pateikti žemiau esančioje lentelėje). Mielės gali suformuoti didesnį kiekį esterių, suteikiančių vaisių aromatus ir glicerolio. Gerai išsaugoma raudonų vynų spalva. Labai tinka brandinamiems vynams ir sudaro išankstines sąlygas tolesnei sėkmingai malolaktinei fermentacijai. Labai greitas Oenoferm® PinoType mielių nusėdimas (savaiminis skaidrėjimas) po fermentacijos. Ši savybė leidžia taikyti ankstyvą vyno išpilstymą į butelius.
Geriausios skoninės savybės išgaunamos, kai fermentacijos temperatūra baltiems vynams 18-22 ° C, o raudoniems vynams 20-28 ° C.
Alkoholis tolerancija: 15% tūrio.
Pinot noir |
Pinot blanc |
Pinot gris |
vaisinis-švelniai aštrus |
gardus-vaisinis, minkštas |
gėlių |
minerališkas |
kreminis |
minerališkas |
uogų vaisių aromatas |
lengvas riešutų pojūtis |
lengvas-gyvibingas-gaivus |
vyšnių aromatas |
žolių, prieskonių |
puikus riešutų aromatas |
riešutų-kreminė |
gaivus-jaunas |
prieskonių |
Dozavimas
Pridedant 20-30 g Oenoferm® PinoType /100 l vynuogių misos garantuoja optimalų gyvybingų mielių ląstelių kiekį misoje. Toks didelis ląstelių kiekis užtikrina greitą fermentacijos pradžią ir nustelbia laukinių mielių vystymąsi.
Taikymas
Oenoferm® PinoType dehidratacija vykdoma maždaug dešimteriopame kiekyje drungno 1: 1 vynuogių misos ir vandendens (37-42 ° C) mišinyje. Lėtai išmaišoma. Leisti brinkti 20 minučių. Mielių suspensija nuolat maišant supilama į fermentavimo talpą. Temperatūrų skirtumas tarp pruoštų mielių ir fermentacijai paruoštos misos negali būti ne daugiau kaip 8 °C. Priešingu atveju mieles gali ištikti temperatūrinis šokas, o tai neigiamai paveiks mielių fermentacinį pajėgumą.
Maždaug po 10 minučių patartina pridėti biologinis mielių aktyvatoriaus ir mielių maistinė medžiaga VitaDrive® F3 tokia pat apimtimi, kaip ir hidratuotų mielių.
Tam, kad užtikrinti aktyvią proceso eigą, fermentacijos metu patariama kontroliuoti temperatūrą.
Charakteristikos
- Paskirtis:
- Labai tinka brandinamiems vynams ir sudaro išankstines sąlygas tolesnei sėkmingai malolaktinei fermentacijai
- Sudėtyje:
- 99/3. Saccharomyces cerevisiae rūšies mielės
- Pritaikymas:
- Gerai išsaugoma raudonų vynų spalva.
- Aromatas
- gali suformuoti didesnį kiekį esterių, suteikiančių vaisių aromatus ir glicerolio.
- Dozavimas:
- 20-30 g/100 l
- Įpakavimas:
- 500g
- fermentacijos potencialas:
- tolygiai veikiantis ir užbaigiantis fermentaciją
- Rekomanduojama temperatūra:
- 18-28 ° C
- Alkoholio tolerancija:
- iki 15%
- Putų susidarymas:
- vidutinis
- Naudotinas kartu su:
- VitaDrive® F3
Specifinė nuoroda
- ean13
- 320264702
Pasirinkite pagal tipą
3.202-647.02
11 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Jūsų atsiliepimo įvertinimas negali būti išsiųstas
Pranešti apie komentarą
Pranešimas apie atsiliepimą išsiųstas
Jūsų pranešimas apie atsiliepimą neišsiųstas
Parašyti savo atsiliepimą
Atsiliepimas išsiųstas
Jūsų atsiliepimas neišsiųstas