Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
pagalba@vitis.lt- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Fermentas Fructozym® Flot gryna pektino metilesterazė vaisių perdirbimui
Specialus fermentas, skirtas fermentiniam vaisių gabaliukų stabilizavimui, ruošiant vaisius. Fermentas idealiai tinka gaminant sidrą, taikant "Keeving" metodą.
Produkto aprašymas
Fructozym® Flot yra skystas, labai koncentruotas specialus fermentas, skirtas fermentiniam vaisių gabaliukų stabilizavimui, ruošiant vaisius.
Fermentas idealiai tinka gaminant sidrą, taikant "Keeving" metodą. Jo dėka, dėl pakitusios pektino struktūros ir susidariusio kalcio pektato, susidaro ir atsiskiria nuosėdos (ruda kepurė, pranc. Brun), kurios išplaukia į skysčio paviršų.
Leidžiamas naudoti pagal šiuo metu galiojančius ES įstatymus ir reglamentus. Grynumas ir kokybė yra įrodyta specializuotase laboratorijose.
Panaudojimo tikslas
Optiškai pritrauklūs vaisių gabalalėliai yra svarbi daugelio maisto produktų sudedamoji dalis. Tokia smulkintų vaisių gamyba skirta išgauti būdingą vaisių išvaizdą, skonį ir pojūtį burnoje. Šiuo tikslu naudojant tinkamą fermentą vaisių gabaliukių, griežinėlių, žiedų ir tt. išorinis paviršius sukietėja.
Prekės poveikis
Fructozym®Flot pagrindas yra grynas, koncentruotas fermentas - pektinesterazė. Fermentas deesterifikuoja pektiną, esantį vaisių gabalėlių paviršiuje. Dėl šios priežasties pektino charakteristikos drastiškai pasikeičia. Esant pakankamam kalcio jonų kiekiui formuojasi kalcio pektatas, kuris yra vertingas ingradientas ir apsaugo natūralias vaisių tekstūros daleles. Tokiu būdu dalelių konsistencija, o tuo pačiu ir pojūtis burnoje gerėja.
Dozavimas
Fermento dozė turi būti pritaikyta pagal natūralias pirmines sąlygas ir taikymo tikslą.
Įprastai 2 - 4% Fructozym® Flot tirpale vaisių gabaliukai laikomi 5 - 10 minučių.
Taikant "Keeving" metodą, rekomenduojama dozė 200 ppm, kas sudaro 20 ml/100 l sulčių.
Taikymas
Prieš taikant Fructozym® Flot yra skiedžiamas šaltame vandenyje santykiu nuo 1:25 iki 1:50. Pjaustytų vaisių gabaliukai, žiedai, griežinėliai, taip pat visi sveiki vaisiai, yra panardinami į fermento tirpalą ne ilgiau nei 10-iai minučių. Reakcijos laikui pasibaigus, fermentas turi būti deaktivuotas, t.y. iš karto taikoma pasterizacija (ne mažiau kaip 90 °C).
Pasirinkite pagal tipą
3.202-673.02
3.202-673.01
3.202-673.10
3.202-673.50
3.202-673.05
15 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Jūsų atsiliepimo įvertinimas negali būti išsiųstas
Pranešti apie komentarą
Pranešimas apie atsiliepimą išsiųstas
Jūsų pranešimas apie atsiliepimą neišsiųstas
Parašyti savo atsiliepimą
Atsiliepimas išsiųstas
Jūsų atsiliepimas neišsiųstas