Sausos vyno mielės X-treme F3 Erbslöh|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės X-treme F3 Erbslöh|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės X-treme F3 Erbslöh|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės X-treme F3 Erbslöh|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės X-treme F3 Erbslöh|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės X-treme F3 Erbslöh|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės X-treme F3 Erbslöh|Vyno mielės
    1

    Sausos vyno mielės X-treme F3 Erbslöh

    1,36 €
    Su PVM 2
    3.202-552.06

    Sausos vyno mielės X-treme F3 Erbslöh dažniausiai  baltam vynui su X-tremaliu aromato profiliu, pikantišku ir vaisiniu charakteriu. Tinka vynui iš problematinių sulčių. 

    gamintojo puslapis

    Pakuotė: 6 g
    • 6 g
    • 100 g
    • 500 g
    Turime sandėlyje

    Sandėlyje: 55 vnt.
    Užsakykite per 05h 00m 29s kad išsiųstume prekes šiandien!
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      Sausos vyno mielės Oenoferm® X-treme – tai specialiai atrinktos sausos vyno mielės skirtos vyno fermentacijai sudėtingomis sąlygomis.
      Šios mielės užtikrina saugią, stabilią fermentaciją net esant dideliam cukraus kiekiui ir ekstremaliai aukštam alkoholio lygiui. Idealu naudoti gaminant stipresnius vynus, specialius desertinius ar saldžius vynus.

      Pagrindinės savybės

      • Alkoholio tolerancija: iki 17 % tūrio

      • Fermentacijos temperatūra: 16–28 °C

      • Aromato profilis: išsaugomi švarūs, vaisiniai aromatai net esant stipriai alkoholio koncentracijai

      • Fermentacijos eiga: patikima ir stabili net aukšto potencialaus alkoholio atveju

      • Mažas sieros junginių (SO₂) ir vandenilio sulfido (H₂S) susidarymas

      • Greita fermentacijos pradžia, net didelės cukraus koncentracijos misose

      Kur naudoti Oenoferm® X-treme mieles?

      • Saldžiųjų vynų gamyboje

      • Desertinių vynų fermentacijoje

      • Vynams su natūraliai aukštu cukraus kiekiu

      • Aukšto alkoholio stiprumo vynams (stipresniems nei įprasti vynai)

      • Vaisių vynams, kuriuose tikimasi aukšto alkoholio kiekio

      Šios mielės idealiai tinka gaminant stiprius, saldžius ar koncentruoto skonio vynus, kurie reikalauja didelio fermentacijos patikimumo.

      Kaip naudoti?

      1. Rehidratuoti mieles šiltame vandenyje (35–40 °C) – naudojant apie 10 kartų didesnį vandens kiekį nei mielių svoris.

      2. Palaikyti 20 minučių, kad mielės aktyvuotųsi.

      3. Pratinti prie misos temperatūros palaipsniui įmaišant dalį misos.

      4. Supilti aktyvuotas mieles į bendrą misą ir gerai išmaišyti.

      5. Rekomenduojama naudoti kartu su vyno mielių aktyvatoriumi: aktyvatorius   tai pagreitina procesą

       Rekomenduojama dozė:

      • 20–40 g mielių 100 litrų misos (priklausomai nuo misos cukraus koncentracijos ir fermentacijos reikalavimų).

      •   5-6 g mielių 25-28 litrams misos

      Pakuotė ir laikymo sąlygos

      • Pakuotės: įvairaus dydžio, pritaikytos tiek mažoms, tiek didelėms partijoms

      • Laikymas: vėsioje, sausoje vietoje

      • Saugoti nuo karščio ir tiesioginių saulės spindulių

      • Atidarius suvartoti kuo greičiau

      Kodėl verta rinktis Oenoferm® X-treme?

      • Patikima fermentacija net esant 17 % alkoholio

      • Saugi fermentacija net labai aukšto cukraus misose

      • Išsaugomas švarus, vaisiškas vyno aromatas

      • Greita, stabili fermentacijos pradžia

      • Minimalus nepageidaujamų šalutinių junginių formavimasis

      sausos

      Sausos vyno mielės X-treme F3 Erbslöh - profesionalų pasirinkimas, kai svarbiausia – stabilumas, patikimumas ir galutinis rezultatas net ekstremaliausiomis sąlygomis.

      3.202-552.06
      55 Prekės

      Charakteristikos

      Sudėtyje:
      iš dviejų skirtingų Saccharomyces cerevisiae kamienų
      Rekomenduojamos rūšys:
      Baltų vynuogių, vyšnių vynams
      Pritaikymas:
      yra tinkamas gaminant klasikinius – vaisinius vynus
      Aromatas
      sukuriamas modernaus vyno skonis su smulkių mineralinių užuominų pojūčiu
      Dozavimas:
      20-30 g/100 l
      Įpakavimas:
      500 g
      fermentacijos potencialas:
      pasižymi ypatingai didele fermentacijos galia
      Rekomanduojama temperatūra:
      10-17 °C
      Alkoholio tolerancija:
      iki 17%
      Putų susidarymas:
      žemas

      Specifinė nuoroda

      ean13
      320255206

      Pasirinkite pagal tipą

      Kodas:
      3.202-552.02
      Pakuotė: 500 g;
      34,30 €
      Kodas:
      3.202-552.10
      Pakuotė: 100 g;
      10,35 €
      Kodas:
      3.202-552.06
      Pakuotė: 6 g;
      1,36 €

      Sausos vyno mielės X-treme...

      1,36 €
      Komentarai (0)
      Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.