Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
[email protected]- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Prekių krepšelis
Sausos vyno mielės Spiriferm F3 Erbslöh
Sausos vyno mielės Spiriferm F3 Erbslöh idealiai tinka mentalo ir misos fermentacijai. Spiriferm F3 – tai aukštos kokybės sausos vyno mielės, sukurtos žinomos Vokietijos kompanijos Erbslöh Geisenheim. Šios sausos mielės sukurtos specialiai siekiant patenkinti reiklius vyno, vaisių vyno ir midaus gamintojų poreikius. Dėl unikalių savybių ir aukštų kokybės standartų Spiriferm F3 garantuoja sklandžią fermentaciją, išsaugodama švarų aromatą ir natūralų vaisių charakterį.
Parsisiųsti PDF
Kodėl verta rinktis Spiriferm F3 mieles?
Sausos vyno mielės Spiriferm F3 Erbslöh pasižymi labai greita fermentacijos pradžia ir stabiliu proceso užtikrinimu. Dėl savo gebėjimo fermentuotis net ir sudėtingesnėse sąlygose. Šios mielės ypač mėgstamos tiek profesionalų, tiek mažesnių gamintojų, kurie ieško patikimumo ir produkto kokybės.
Šios mielės idealiai tinka:
Baltųjų ir rožinių vynų gamybai
Vaisių vynų (pvz., obuolių, kriaušių, vyšnių) fermentacijai
Midaus gamybai – švelni fermentacija leidžia išlaikyti subtilų medaus aromatą ir skonį
Spiriferm F3 padeda gaminti vynus su aiškiai išreikštais vaisiniais aromatais, švariu skoniu ir švelnia struktūra. Tai idealus pasirinkimas tiems, kurie siekia aukštos kokybės ir natūralių skonio niuansų.
Pagrindinės Spiriferm F3 savybės
Fermentacijos temperatūra: nuo 16 °C iki 22 °C
Alkoholio tolerancija: iki 14 % tūrio
Aromato profilis: švarus, be pašalinių kvapų
Specialios savybės: mažas sieros junginių (SO₂) ir vandenilio sulfido (H₂S) susidarymas, todėl fermentacijos metu išvengiama nemalonių kvapų
Dėl šių savybių Spiriferm F3 yra ypač vertinamos subtilaus aromato reikalaujančiuose produktuose – baltuosiuose vynuose ir midaus gamyboje gyvybingos mielės
Naudojimo instrukcija
Teisingas paruošimas yra svarbus norint išnaudoti visą Spiriferm F3 potencialą:
Rehidracija:
Ištirpinti mieles šiltame vandenyje (35–38 °C), naudojant apie 10 kartų didesnį vandens kiekį nei mielių svoris.Palaikymas:
Palikti 15 minučių, kad mielės suaktyvėtų.Adaptacija:
Lėtai įpilti dalį misos, kad suvienodėtų temperatūra, ir po to pilti į bendrą misą.
Rekomenduojama dozė:
20 g mielių 100 litrų misos
- 5-6 g mielių 25-28 l misos
Esant mikrobiologinio užterštumo rizikai, dozę padidinti iki 25–30 g/100 l
Kur naudojamos Spiriferm F3 mielės?
Baltųjų vynų gamyba – išlaikomas švarus, vaisinis charakteris
Vaisių vynų gamyba – pabrėžiami natūralūs vaisių aromatai
Mentalo gamyba – išlaikomas subtilus aromatų balansas
Midaus gamyba – švarus skonis, išraiškingas medaus aromatas be pašalinių kvapų
Pakuotė ir laikymo sąlygos
Sausos vyno mielės Spiriferm F3 Erbslöh yra pakuojamos 6 g 100 g ir 500g sandarias pakuotes, užtikrinant ilgaamžiškumą ir kokybę.
Laikymas: vėsioje (žemesnėje nei 20 °C), sausoje vietoje
Galiojimo laikas: nurodytas ant pakuotės, laikantis sandėliavimo reikalavimų
- Pradarius sunaudoti per 3-4 dienas
Apibendrinimas
Sausos vyno mielės Spiriferm F3 Erbslöh – patikimas pasirinkimas visiems, kurie ieško kokybiško, švaraus fermentacijos rezultato. Nesvarbu, ar gaminate baltąjį vyną, vaisių vyną, mentalą ar midų. Sausos vyno mielės užtikrins puikią fermentacijos eigą ir ryškų, natūralų skonį. Kad aktyvacija būtų greitesnė ir sklandesnė rekomenduojama naudoti vyno mielių aktyvatorių Vitamon Combi
Charakteristikos
- Sudėtyje:
- LW-490-15. Saccharomyces cerevisiae rūšies mielių preparatas
- Rekomenduojamos rūšys:
- Midui, žemuogių vynui
- Pritaikymas:
- mentalo ir misos fermentacijai
- Dozavimas:
- 20 g/100 l
- Įpakavimas:
- 100g ir 500g
- fermentacijos potencialas:
- Švari ir visiškai iki galo užbaigta misos ir maceracijos fermentacija
- Alkoholio tolerancija:
- iki 18 % (tūrio)
Specifinė nuoroda
- ean13
- 320254906
Pasirinkite pagal tipą

3.202-549.02

3.202-549.01
3.202-549.06
4 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Jūsų atsiliepimo įvertinimas negali būti išsiųstas
Pranešti apie komentarą
Pranešimas apie atsiliepimą išsiųstas
Jūsų pranešimas apie atsiliepimą neišsiųstas
Parašyti savo atsiliepimą
Atsiliepimas išsiųstas
Jūsų atsiliepimas neišsiųstas