Sausos vyno mielės Spiriferm F3 Erbslöh|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės Spiriferm F3 Erbslöh|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės Spiriferm F3 Erbslöh|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės Spiriferm F3 Erbslöh|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės Spiriferm F3 Erbslöh|Vyno mielės
    1

    Sausos vyno mielės Spiriferm F3 Erbslöh

    1,45 €
    Su PVM 2
    3.202-549.06

    Sausos vyno mielės Spiriferm F3 Erbslöh idealiai tinka mentalo ir misos fermentacijai.  Spiriferm F3 – tai aukštos kokybės sausos vyno mielės, sukurtos žinomos Vokietijos kompanijos Erbslöh Geisenheim. Šios sausos mielės sukurtos specialiai siekiant patenkinti reiklius vyno, vaisių vyno ir midaus gamintojų poreikius. Dėl unikalių savybių ir aukštų kokybės standartų Spiriferm F3 garantuoja sklandžią fermentaciją, išsaugodama švarų aromatą ir natūralų vaisių charakterį. 

    Gamintojo nuoroda

    Pakuotė: 6 g
    • 6 g
    • 100 g
    • 500 g
    Turime sandėlyje

    Sandėlyje: 43 vnt.
    Užsakykite per 04h 40m 23s kad išsiųstume prekes šiandien!
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      Kodėl verta rinktis Spiriferm F3 mieles?

      Sausos vyno mielės Spiriferm F3 Erbslöh pasižymi labai greita fermentacijos pradžia ir stabiliu proceso užtikrinimu. Dėl savo gebėjimo fermentuotis net ir sudėtingesnėse sąlygose. Šios mielės ypač mėgstamos tiek profesionalų, tiek mažesnių gamintojų, kurie ieško patikimumo ir produkto kokybės.

      Šios mielės idealiai tinka:

      • Baltųjų ir rožinių vynų gamybai

      • Vaisių vynų (pvz., obuolių, kriaušių, vyšnių) fermentacijai

      • Midaus gamybai – švelni fermentacija leidžia išlaikyti subtilų medaus aromatą ir skonį

      Spiriferm F3 padeda gaminti vynus su aiškiai išreikštais vaisiniais aromatais, švariu skoniu ir švelnia struktūra. Tai idealus pasirinkimas tiems, kurie siekia aukštos kokybės ir natūralių skonio niuansų.

      Pagrindinės Spiriferm F3 savybės

      • Fermentacijos temperatūra: nuo 16 °C iki 22 °C

      • Alkoholio tolerancija: iki 14 % tūrio

      • Aromato profilis: švarus, be pašalinių kvapų

      • Specialios savybės: mažas sieros junginių (SO₂) ir vandenilio sulfido (H₂S) susidarymas, todėl fermentacijos metu išvengiama nemalonių kvapų

      Dėl šių savybių Spiriferm F3 yra ypač vertinamos subtilaus aromato reikalaujančiuose produktuose – baltuosiuose vynuose ir midaus gamyboje gyvybingos mielės

      Naudojimo instrukcija

      Teisingas paruošimas yra svarbus norint išnaudoti visą Spiriferm F3 potencialą:

      1. Rehidracija:
        Ištirpinti mieles šiltame vandenyje (35–38 °C), naudojant apie 10 kartų didesnį vandens kiekį nei mielių svoris.

      2. Palaikymas:
        Palikti 15 minučių, kad mielės suaktyvėtų.

      3. Adaptacija:
        Lėtai įpilti dalį misos, kad suvienodėtų temperatūra, ir po to pilti į bendrą misą.

      Rekomenduojama dozė:

      • 20 g mielių 100 litrų misos

      • 5-6 g mielių 25-28 l misos
      • Esant mikrobiologinio užterštumo rizikai, dozę padidinti iki 25–30 g/100 l

      Kur naudojamos Spiriferm F3 mielės?

      • Baltųjų vynų gamyba – išlaikomas švarus, vaisinis charakteris

      • Vaisių vynų gamyba – pabrėžiami natūralūs vaisių aromatai

      • Mentalo gamyba – išlaikomas subtilus aromatų balansas

      • Midaus gamyba – švarus skonis, išraiškingas medaus aromatas be pašalinių kvapų

      Pakuotė ir laikymo sąlygos

      Sausos vyno mielės Spiriferm F3 Erbslöh yra pakuojamos 6 g 100 g ir 500g sandarias pakuotes, užtikrinant ilgaamžiškumą ir kokybę.

      • Laikymas: vėsioje (žemesnėje nei 20 °C), sausoje vietoje

      • Galiojimo laikas: nurodytas ant pakuotės, laikantis sandėliavimo reikalavimų

      • Pradarius sunaudoti per 3-4 dienas

      Apibendrinimas

      Sausos vyno mielės Spiriferm F3 Erbslöh  – patikimas pasirinkimas visiems, kurie ieško kokybiško, švaraus fermentacijos rezultato. Nesvarbu, ar gaminate baltąjį vyną, vaisių vyną, mentalą ar midų. Sausos vyno mielės užtikrins puikią fermentacijos eigą ir ryškų, natūralų skonį. Kad aktyvacija būtų greitesnė ir sklandesnė rekomenduojama naudoti vyno mielių aktyvatorių Vitamon Combi

      3.202-549.06
      43 Prekės

      Charakteristikos

      Sudėtyje:
      LW-490-15. Saccharomyces cerevisiae rūšies mielių preparatas
      Rekomenduojamos rūšys:
      Midui, žemuogių vynui
      Pritaikymas:
      mentalo ir misos fermentacijai
      Dozavimas:
      20 g/100 l
      Įpakavimas:
      100g ir 500g
      fermentacijos potencialas:
      Švari ir visiškai iki galo užbaigta misos ir maceracijos fermentacija
      Alkoholio tolerancija:
      iki 18 % (tūrio)

      Specifinė nuoroda

      ean13
      320254906

      Pasirinkite pagal tipą

      Kodas:
      3.202-549.02
      Pakuotė: 500 g;
      29,32 €
      Kodas:
      3.202-549.01
      Pakuotė: 100 g;
      8,76 €
      Kodas:
      3.202-549.06
      Pakuotė: 6 g;
      1,45 €

      Sausos vyno mielės...

      1,45 €
      Komentarai (0)
      Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

      Naujienos

      Matavimo indas su skale

      Kaina 5,75 €
      Select variant
      • Kitas tūris: 50 ml 4,60 € Sold out
      • Kitas tūris: 100 ml 5,37 € Sold out
      • Kitas tūris: 250 ml 5,75 €
      • Kitas tūris: 500 ml 5,99 € Sold out
      • Kitas tūris: 1000 ml 8,99 € Sold out

        Maistinė medžiaga Vitamon Combi Erbslöh

        Kaina 1,21 €
        Select variant
        • Pakuotė: 1 kg 13,55 €
        • Pakuotė: 15 kg 171,28 €
        • Pakuotė: 5 kg 60,74 €
        • Pakuotė: 6 g 1,21 €
        • Pakuotė: 100 g 3,56 €

          Pektolininis fermentas Fructozym Color ypač intensyvios spalvos sultims

          Kaina 60,02 €
          Select variant
          • Pakuotė: 1 kg 60,02 €
          • Pakuotė: 10 kg 375,95 €