Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
[email protected]- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Prekių krepšelis
Sausos vyno mielės Oenoferm® PinoType F3
Sausos vyno mielės Oenoferm® PinoType F3
Sausos aukščiausios kokybės mielės, kurios skatina ir pabrėžia, modernias būdingas Pinot vynuogių veislių ar panašių vynuogių veislių savybes.
Parsisiųsti PDF
Sausos vyno mielės Oenoferm® PinoType – elegancija ir struktūra raudoniesiems vynams
– tai specialiai atrinktos sausos vyno mielės, sukurtos siekiant paryškinti raudonųjų vynų, ypač Pinot Noir bei kitų subtilių veislių, aromatą, tekstūrą ir natūralią eleganciją. Šios Erbslöh Geisenheim institute sukurtos mielės užtikrina subalansuotą, stabilią fermentaciją bei padeda suformuoti vyną su išraiškingu, bet švariu charakteriu.
Oenoferm® PinoType buvo sukurta kaip atsakas į vynų, kuriems svarbus stilius, subtilumas ir niuansai, fermentavimo poreikį – tai itin tinkamas pasirinkimas aukštos klasės vyno kūrimui, kai svarbu tiek techninis tikslumas, tiek jutiminė kokybė.
Kam skirtos Oenoferm® PinoType mielės?
Šios mielės skirtos fermentuoti raudonuosius vynus iš veislių, turinčių švelnius taninus, kompleksišką aromatą ir reikalaujančius kruopštaus aromatinio balanso. Puikiai tinka:
Pinot Noir vynams
Gamay, Zweigelt, Spätburgunder ir pan. veislių vynams
Šviesiems, vaisiškiems raudoniesiems vynams
Vynams, kurie brandinami ąžuole
Kur reikia išlaikyti uogų, gėlių, prieskonių aromatus be sunkių redukcinių tonų
Pagrindinės savybės
Rūšis: Saccharomyces cerevisiae
Fermentacijos temperatūra: 18–28 °C
Alkoholio tolerancija: iki 14,5 % tūrio
Aromatinis profilis: ryškios raudonos uogos, subtilūs prieskoniai, elegantiškos taninų struktūros
Ląstelinis irimas: labai žemas – mažiau drumzlių ir mažesnė filtravimo apkrova
H₂S ir SO₂ susidarymas: itin mažas – skatina švarų, vaisinį aromatą
Glicerolio susidarymas: natūraliai aukštas – padeda sušvelninti taninus, padidina vyno pilnumą
Fermentacijos poveikis vynui
Naudojant Oenoferm® PinoType, gaunamas vynas pasižymi:
Švelniu, bet pilnaviduriu skoniu
Ryškiu, tačiau švariu vaisiniu aromatu
Natūraliu rūgštingumo ir alkoholio balansu
Subtilia taninų tekstūra, kuri vynui suteikia rafinuotumo
Didesniu brandinimo potencialu
Puikus pasirinkimas tiek vynams, kurie bus greitai pateikti vartojimui, tiek brandinamiems ąžuolinėse statinėse ar buteliuose.
Naudojimas
Mieles ištirpinti šiltame (35–40 °C) vandenyje, santykiu 1:10. aktyvatorius tai pagreitina procesą
Po aktyvacijos įpilti šiek tiek misos, kad suvienodėtų temperatūra.
Supilti į visą misą ir išmaišyti.
Rekomenduojama dozė:
20–30 g/100 l misos (priklausomai nuo misos sudėtingumo ir sąlygų).
Pakuotė ir laikymas
Pakuotė: 500 g
Laikymas: vėsioje, sausoje vietoje
Saugoti nuo karščio, šviesos, drėgmės
Atidarius sunaudoti kaip galima greičiau
Kodėl verta rinktis PinoType?
Specialiai atrinkta Pinot Noir ir švelnių veislių fermentacijai
Išsaugomas vynuogių kilmės aromatas
Subalansuotas skonis su švelniu taninų jausmu
Tinkama statinėms ar brandinimui butelyje
Mažesnė intervencija – daugiau išraiškos
Pinot noir | Pinot blanc | Pinot gris |
vaisinis-švelniai aštrus | gardus-vaisinis, minkštas | gėlių |
minerališkas | kreminis | minerališkas |
uogų vaisių aromatas | lengvas riešutų pojūtis | lengvas-gyvibingas-gaivus |
vyšnių aromatas | žolių, prieskonių | puikus riešutų aromatas |
riešutų-kreminė | gaivus-jaunas | prieskonių |
Charakteristikos
- Paskirtis:
- Labai tinka brandinamiems vynams ir sudaro išankstines sąlygas tolesnei sėkmingai malolaktinei fermentacijai
- Sudėtyje:
- 99/3. Saccharomyces cerevisiae rūšies mielės
- Pritaikymas:
- Gerai išsaugoma raudonų vynų spalva.
- Aromatas
- gali suformuoti didesnį kiekį esterių, suteikiančių vaisių aromatus ir glicerolio.
- Dozavimas:
- 20-30 g/100 l
- Įpakavimas:
- 500g
- fermentacijos potencialas:
- tolygiai veikiantis ir užbaigiantis fermentaciją
- Rekomanduojama temperatūra:
- 18-28 ° C
- Alkoholio tolerancija:
- iki 15%
- Putų susidarymas:
- vidutinis
- Naudotinas kartu su:
- VitaDrive® F3
Specifinė nuoroda
- ean13
- 320264702
Pasirinkite pagal tipą
3.202-647.02
4 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Jūsų atsiliepimo įvertinimas negali būti išsiųstas
Pranešti apie komentarą
Pranešimas apie atsiliepimą išsiųstas
Jūsų pranešimas apie atsiliepimą neišsiųstas
Parašyti savo atsiliepimą
Atsiliepimas išsiųstas
Jūsų atsiliepimas neišsiųstas











