Sausos vyno mielės Oenoferm® PinoType F3|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės Oenoferm® PinoType F3|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės Oenoferm® PinoType F3|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės Oenoferm® PinoType F3|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės Oenoferm® PinoType F3|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės Oenoferm® PinoType F3|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės Oenoferm® PinoType F3|Vyno mielės
    0

    Sausos vyno mielės Oenoferm® PinoType F3

    28,83 €
    Su PVM 2
    3.202-647.02

    Sausos vyno mielės Oenoferm® PinoType F3

    Sausos aukščiausios kokybės mielės, kurios skatina ir pabrėžia,  modernias būdingas Pinot vynuogių veislių ar panašių vynuogių veislių savybes.

    gamintojo puslapis

    Pakuotė: 500 g
    • 500 g
    Turime sandėlyje

    Sandėlyje: 6 vnt.
    Užsakykite per 22h 23m 29s kad išsiųstume prekes šiandien!
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      Sausos vyno mielės Oenoferm® PinoType – elegancija ir struktūra raudoniesiems vynams

      – tai specialiai atrinktos sausos vyno mielės, sukurtos siekiant paryškinti raudonųjų vynų, ypač Pinot Noir bei kitų subtilių veislių, aromatą, tekstūrą ir natūralią eleganciją. Šios Erbslöh Geisenheim institute sukurtos mielės užtikrina subalansuotą, stabilią fermentaciją bei padeda suformuoti vyną su išraiškingu, bet švariu charakteriu.

      Oenoferm® PinoType buvo sukurta kaip atsakas į vynų, kuriems svarbus stilius, subtilumas ir niuansai, fermentavimo poreikį – tai itin tinkamas pasirinkimas aukštos klasės vyno kūrimui, kai svarbu tiek techninis tikslumas, tiek jutiminė kokybė.

      Kam skirtos Oenoferm® PinoType mielės?

      Šios mielės skirtos fermentuoti raudonuosius vynus iš veislių, turinčių švelnius taninus, kompleksišką aromatą ir reikalaujančius kruopštaus aromatinio balanso. Puikiai tinka:

      • Pinot Noir vynams

      • Gamay, Zweigelt, Spätburgunder ir pan. veislių vynams

      • Šviesiems, vaisiškiems raudoniesiems vynams

      • Vynams, kurie brandinami ąžuole

      • Kur reikia išlaikyti uogų, gėlių, prieskonių aromatus be sunkių redukcinių tonų

      Pagrindinės savybės

      • Rūšis: Saccharomyces cerevisiae

      • Fermentacijos temperatūra: 18–28 °C

      • Alkoholio tolerancija: iki 14,5 % tūrio

      • Aromatinis profilis: ryškios raudonos uogos, subtilūs prieskoniai, elegantiškos taninų struktūros

      • Ląstelinis irimas: labai žemas – mažiau drumzlių ir mažesnė filtravimo apkrova

      • H₂S ir SO₂ susidarymas: itin mažas – skatina švarų, vaisinį aromatą

      • Glicerolio susidarymas: natūraliai aukštas – padeda sušvelninti taninus, padidina vyno pilnumą

      Fermentacijos poveikis vynui

      Naudojant Oenoferm® PinoType, gaunamas vynas pasižymi:

      • Švelniu, bet pilnaviduriu skoniu

      • Ryškiu, tačiau švariu vaisiniu aromatu

      • Natūraliu rūgštingumo ir alkoholio balansu

      • Subtilia taninų tekstūra, kuri vynui suteikia rafinuotumo

      • Didesniu brandinimo potencialu

      Puikus pasirinkimas tiek vynams, kurie bus greitai pateikti vartojimui, tiek brandinamiems ąžuolinėse statinėse ar buteliuose.

      Naudojimas

      1. Mieles ištirpinti šiltame (35–40 °C) vandenyje, santykiu 1:10.  aktyvatorius   tai pagreitina procesą

      2. Palaikyti 15–20 minučių.

      3. Po aktyvacijos įpilti šiek tiek misos, kad suvienodėtų temperatūra.

      4. Supilti į visą misą ir išmaišyti.

      Rekomenduojama dozė:

      • 20–30 g/100 l misos (priklausomai nuo misos sudėtingumo ir sąlygų).

      Pakuotė ir laikymas

      • Pakuotė: 500 g

      • Laikymas: vėsioje, sausoje vietoje

      • Saugoti nuo karščio, šviesos, drėgmės

      • Atidarius sunaudoti kaip galima greičiau

      Kodėl verta rinktis PinoType?

      • Specialiai atrinkta Pinot Noir ir švelnių veislių fermentacijai

      • Išsaugomas vynuogių kilmės aromatas

      • Subalansuotas skonis su švelniu taninų jausmu

      • Tinkama statinėms ar brandinimui butelyje

      • Mažesnė intervencija – daugiau išraiškos

      Pinot noir

      Pinot blanc

      Pinot gris

      vaisinis-švelniai aštrus

      gardus-vaisinis, minkštas

      gėlių

      minerališkas

      kreminis

      minerališkas

      uogų vaisių aromatas

      lengvas riešutų pojūtis

      lengvas-gyvibingas-gaivus

      vyšnių aromatas

      žolių, prieskonių

      puikus riešutų aromatas

      riešutų-kreminė

      gaivus-jaunas

      prieskonių

      3.202-647.02
      6 Prekės

      Charakteristikos

      Paskirtis:
      Labai tinka brandinamiems vynams ir sudaro išankstines sąlygas tolesnei sėkmingai malolaktinei fermentacijai
      Sudėtyje:
      99/3. Saccharomyces cerevisiae rūšies mielės
      Pritaikymas:
      Gerai išsaugoma raudonų vynų spalva.
      Aromatas
      gali suformuoti didesnį kiekį esterių, suteikiančių vaisių aromatus ir glicerolio.
      Dozavimas:
      20-30 g/100 l
      Įpakavimas:
      500g
      fermentacijos potencialas:
      tolygiai veikiantis ir užbaigiantis fermentaciją
      Rekomanduojama temperatūra:
      18-28 ° C
      Alkoholio tolerancija:
      iki 15%
      Putų susidarymas:
      vidutinis
      Naudotinas kartu su:
      VitaDrive® F3

      Specifinė nuoroda

      ean13
      320264702

      Pasirinkite pagal tipą

      Kodas:
      3.202-647.02
      Pakuotė: 500 g;
      28,83 €

      Sausos vyno mielės...

      28,83 €
      Komentarai (0)
      Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.