arrow
    Sausos vyno mielės Rouge F3 Erbslöh|Vyno mielės
    arrow
    Sausos vyno mielės Rouge F3 Erbslöh|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės Rouge F3 Erbslöh|Vyno mielės
    0

    Sausos vyno mielės Rouge F3 Erbslöh

    1,57 €
    Su PVM 2
    3.202-551.06

    Aukščiausios kokybės mielės, skirtos aromatingam, vaisiniam raudonam vynui. Suteikia raudonų uogų aromatą.

    Pakuotė: 6 g
    • 6 g
    • 100 g
    • 500 g
    Turime sandėlyje

    Užsakykite per 05h 32m 37s kad išsiųstume prekes šiandien!
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      Oenoferm® Rouge yra speciali Oenoferm® Klosterneuburg atmaina. Tai Saccharomyces cerevisiae rūšies, LW 317-29 mielių veislė. Atrenkant šias mieles, buvo atsižvelgta į raudonųjų vynuogių misos ir mentalo spalvų išsaugojimo galimybę, fermentacijos metu.

      Preparatas leistinas pagal šiuo metu galiojančias Europos Sąjungos naudojimo taisykles ir reglamentus. Grynumas ir kokybė įrodyti specializuotose laboratorijose.

      F3-Erbslöh mielių gamybos procesas - tinkamas fermentacijai

      Vertingų ir patvirtintų Erbslöh Oenoferm® mielių kamienų pritaikymas, padidino

      F3 mielių gamybos procesus. Mielių sklidimui palanki vitaminais ir mineralais praturtinta terpė. Taip pat ir stresinėse situacijose mielės geba atlikti fermentuotacijos procesą.

      Pritaikymas

      Oenoferm® Rouge skiedžiamas su dešimt kartų didesniu drungno (37-42 ° C) vandens kiekiu ir vynuogių misos mišiniu, kurie atitinka santykį 1: 1. Oenoferm® Rouge maišomas lėtai ir 20 min paliekamas brinkti. Tuomet mielių suspensija dedama į naudojamą rezervuarą ir gerai išmaišoma. Temperatūrų skirtumas tarp mielių ruošimo pradžios ir paskutinio etapo turėtų būti ne didesnis kaip 8 ° C. Priešingu atveju, galimas mielių ląstelių šokas, kas gali sutrikdyti jų veiklą.

      Patartina naudoti biologinį mielių aktyvatorių ir maistinių medžiagų šaltinį VitaDrive® F3. Jo naudoti tokį patį kiekį, kaip ir mielių, laikyti apie 10 min. Fermentacijos procesui prasidėjus, rekomenduojama ir toliau kontroliuoti temperatūrą, siekiant palaikyti fermentacijos procesą aktyvų.

       

      Prekės ir poveikis

      Oenoferm® Rouge palaiko raudonųjų uogų bei vyšnių aromatą. Šis preparatas buvo specialiai sukurtas spalvų išsaugojimui ir pritaikytas raudonojo vyno gamyboje. Mielės yra labai tinkamos raudono vyno rūšims, paryškina vaisių charakterį, taip pat suteikia brandos potencialą. Pagal specialią paruošimo technologiją, pavienes kultūros, su sumažintu β-gliukozidazės aktyvumu, buvo izoliuotos. β-gliukozidazės aktyvumas turi žalingą poveikįantocianams (dažančiosioms medžiagoms). Todėl šio sumažinimo rezultatas – spalvos išsaugojimas fermentacijos metu. Be to, dėl tikslaus paruošimo bei atsargus ir švelnaus džiovinimo proceso, dažiklio prisitvirtinimo prie ląstelių sienelių riziką sumažinta iki minimumo.Oenoferm® Rouge optimaliai tinka greitai fermentacijos pradžiai, lėtas ir kontroliuojamas, tolygiai veikiantis ir užbaigiantis fermentaciją, turintis didelį atsparumą alkoholiui ir pasižymintis mažu putų susidarymu. Jei pageidaujama pieno rūgšties fermentacija poalkoholio fermentacijos, tada tai yra lengvai inicijuojama papildžius BioStart® kultūra.

      Fermentacijos palanki temperatūra: 18-28 ° C. Tolerancija alkoholiui: 14,5% tūrio.

       

      Dozavimas

      20-30 g Oenoferm® Rouge /100 kg vaisių mentalo arba misos gamina optimalų skaičių gyvybingų mielių ląstelių viename mililitre fermentacijos medžiagos. Šis didelis kiekis ląstelių užtikrina greitą fermentacijos pradžią ir ir laukinės mielių kultūros dominavimą.

      3.202-551.06
      35 Prekės

      Charakteristikos

      Paskirtis:
      Aukščiausios kokybės mielės, skirtos aromatingam, vaisiniam raudonam vynui. Suteikia raudonų uogų aromatą
      Sudėtyje:
      LW 317-29. Saccharomyces cerevisiae rūšies mielės
      Rekomenduojamos rūšys:
      raudonų vynuogių, gevuogių, aviečių, j. Serbentų vynams
      Pritaikymas:
      specialiai sukurtas spalvų išsaugojimui ir pritaikytas raudonojo vyno gamyboje
      Aromatas
      palaiko raudonųjų uogų bei vyšnių aromatą
      Dozavimas:
      20-30 g/100 l
      Įpakavimas:
      100g ir 500g
      fermentacijos potencialas:
      tolygiai veikiantis ir užbaigiantis fermentaciją
      Rekomanduojama temperatūra:
      18-28 ° C
      Alkoholio tolerancija:
      iki 14,5%
      Putų susidarymas:
      vidutinis
      Naudotinas kartu su:
      VitaDrive® F3

      Specifinė nuoroda

      ean13
      320255106

      Pasirinkite pagal tipą

      Kodas:
      3.202-551.01
      Pakuotė: 100 g;
      9,41 €
      Kodas:
      3.202-551.02
      Pakuotė: 500 g;
      31,29 €
      Kodas:
      3.202-551.06
      Pakuotė: 6 g;
      1,57 €

      Sausos vyno mielės Rouge F3...

      1,57 €
      Komentarai (0)
      Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

      Prekių krepšelis

      Jūsų krepšelyje nėra prekių
      clear