Sausos vyno mielės Rouge F3 Erbslöh|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės Rouge F3 Erbslöh|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės Rouge F3 Erbslöh|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės Rouge F3 Erbslöh|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės Rouge F3 Erbslöh|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės Rouge F3 Erbslöh|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės Rouge F3 Erbslöh|Vyno mielės
    0

    Sausos vyno mielės Rouge F3 Erbslöh

    1,57 €
    Su PVM 2
    3.202-551.06

    Sausos vyno mielės Rouge F3 Erbslöh aukščiausios kokybės mielės, skirtos aromatingam, vaisiniam raudonam vynui. Suteikia raudonų uogų aromatą.

    gamintojo puslapis

    Pakuotė: 6 g
    • 6 g
    • 100 g
    • 500 g
    Turime sandėlyje

    Sandėlyje: 86 vnt.
    Užsakykite per 11h 11m 47s kad išsiųstume prekes šiandien!
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      Sausos vyno mielės Oenoferm® Rouge – intensyviam raudonųjų vynų skoniui ir aromatui

      Sausos vyno mielės Oenoferm® Rouge – aukštos kokybės sausos mielės, specialiai sukurtos raudonųjų vynų gamybai. Šios atrinktos mielės užtikrina aktyvią fermentaciją net esant sudėtingoms sąlygoms, kartu išryškindamos vaisinius aromatus, išlaikydamos vyno spalvą ir struktūrą.

      Rouge F3 mielės leidžia pasiekti pilną, ryškų skonio profilį su išraiškingomis raudonųjų vaisių natomis bei minkšta, subalansuota taninų struktūra.

      Pagrindinės savybės 

      • Fermentacijos temperatūros intervalas: 22–28 °C

      • Alkoholio tolerancija: iki 15 % tūrio

      • Aromato profilis: prinokusių vyšnių, gervuogių, mėlynių aromatai, subtilios prieskonių natos

      • Fermentacijos eiga: greita, stabili, intensyvi net esant sunkesnėms sąlygoms (pvz., tankesnės misos)

      • Spalvos išlaikymas: padeda maksimaliai išsaugoti natūralų raudonųjų vynų intensyvumą ir polifenolių struktūrą

      Kur naudoti Oenoferm® Rouge mieles?

      • Sausiems ir pusiau sausiems raudoniesiems vynams

      • Vynams, kuriuose siekiama išlaikyti ryškią spalvą ir išraiškingą aromatą

      • Sunkiems, taniniams vynams iš vynuogių, tokių kaip Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah

      • Vaisių raudoniesiems vynams (vyšnių, serbentų ir kt.)

      Mielės puikiai tinka tiek klasikinių sunkiųjų vynų gamybai, tiek modernesnių, vaisiškų stilių kūrimui.

      Naudojimas

      1. Rehidratuoti mieles šiltame vandenyje (35–40 °C), vandens kiekis – maždaug 10 kartų didesnis nei mielių svoris.

      2. Palaikyti 20 minučių, kad mielės suaktyvėtų.

      3. Pratinti prie misos temperatūros: palaipsniui įpilti šiek tiek šilto misos.

      4. Supilti aktyvuotas mieles į bendrą misą.

      5. Rekomenduojama naudoti kartu su vyno mielių aktyvatoriumi: aktyvatorius   tai pagreitina procesą

      Rekomenduojama dozė:

      • 20–40 g mielių 100 litrų misos, priklausomai nuo norimos fermentacijos kontrolės ir misos savybių.

      • 5-6 g mielių 25-28 litrams misos

      Pakuotė ir laikymas

      • Pakuotės: 0,1 kg, 0,5 kg ir didesnės

      • Laikymo sąlygos: vėsioje, sausoje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių

      • Atidarius sunaudoti kaip galima greičiau per 3-4 dienas

      Kodėl verta rinktis Oenoferm® Rouge?

      • Stipri, patikima fermentacija net sudėtingomis sąlygomis
      • Išsaugo intensyvią vyno spalvą ir stiprina struktūrą
      • Sukuria sodrų, vaisinį ir subalansuotą skonį
      • Mažina pašalinių aromatų (SO₂, H₂S) riziką

      Sausos vyno mielės - Tai puikus pasirinkimas gaminant aukštos kokybės raudonuosius vynus. Kai siekiama ryškios spalvos, pilno kūno ir išraiškingo vaisinio charakterio.

      3.202-551.06
      86 Prekės

      Charakteristikos

      Paskirtis:
      Aukščiausios kokybės mielės, skirtos aromatingam, vaisiniam raudonam vynui. Suteikia raudonų uogų aromatą
      Sudėtyje:
      LW 317-29. Saccharomyces cerevisiae rūšies mielės
      Rekomenduojamos rūšys:
      raudonų vynuogių, gevuogių, aviečių, j. Serbentų vynams
      Pritaikymas:
      specialiai sukurtas spalvų išsaugojimui ir pritaikytas raudonojo vyno gamyboje
      Aromatas
      palaiko raudonųjų uogų bei vyšnių aromatą
      Dozavimas:
      20-30 g/100 l
      Įpakavimas:
      100g ir 500g
      fermentacijos potencialas:
      tolygiai veikiantis ir užbaigiantis fermentaciją
      Rekomanduojama temperatūra:
      18-28 ° C
      Alkoholio tolerancija:
      iki 14,5%
      Putų susidarymas:
      vidutinis
      Naudotinas kartu su:
      VitaDrive® F3

      Specifinė nuoroda

      ean13
      320255106

      Pasirinkite pagal tipą

      Kodas:
      3.202-551.01
      Pakuotė: 100 g;
      9,41 €
      Kodas:
      3.202-551.02
      Pakuotė: 500 g;
      31,29 €
      Kodas:
      3.202-551.06
      Pakuotė: 6 g;
      1,57 €

      Sausos vyno mielės Rouge F3...

      1,57 €
      Komentarai (0)
      Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.