Sausos vyno mielės Champ Erbslöh|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės Champ Erbslöh|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės Champ Erbslöh|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės Champ Erbslöh|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės Champ Erbslöh|Vyno mielės
    1

    Sausos vyno mielės Champ Erbslöh

    1,45 €
    Su PVM 2
    3.202-547.06

    Sausos vyno mielės Champ Erbslöh - tai Saccharomyces cerevisiae (bayanus porūšio) mielės, atrinktos Champagne regione, Prancūzijoje, skirtos putojančio vyno gamybai.

    gamintojo puslapis

    Pakuotė: 6 g
    • 6 g
    • 100 g
    • 500 g
    Turime sandėlyje

    Sandėlyje: 31 vnt.
    Užsakykite per 05h 25m 40s kad išsiųstume prekes šiandien!
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      Oenoferm® Champ aktyvios sausos mielės – profesionaliai putojančio vyno ir sidro fermentacijai

      Sausos vyno mielės Oenoferm® Champ – tai aukštos kokybės aktyvios mielės, specialiai sukurtos tradicinei butelinės fermentacijos (méthode champenoise) technologijai. Šios vokiečių firmos Erbsloh mielės puikiai tinka ne tik aukštos kokybės putojančiam vynui, bet ir sidro gamybai, kur reikalingas švarus, vaisiškas skonis bei tvirta, tolygi fermentacija. Kaip pasigaminti putojantį vyną

      🔹 Pagrindinės savybės:

      • Mielių rūšis: Saccharomyces cerevisiae var. bayanus, atrinkta Šampanės regione.

      • Fermentacijos temperatūra: 14–26 °C.

      • Alkoholio toleravimas: iki 16 % tūrio.

      • Fermentacijos eiga: greita ir tolygi, su trumpu adaptacijos periodu.

      • Antrinių fermentacijos produktų susidarymas: labai mažas – užtikrina švarų skonį.

      • Glicerolio susidarymas: 5–7 g/l – suteikia gėrimui apvalumo.

      • Obuolių-rūgšties fermentacijos (MLF) slopinimas: gali sulėtinti MLF eigą.

      🍇 Skonio profilis:

      Sausos vyno mielės Oenoferm® Champ mielės sukuria subtilų, vaisišką skonį su lengvais brioche ir riešutų niuansais. Jos leidžia pilnai atsiskleisti vaisių aromatams be pašalinių kvapų – puikiai tinka ir vynuogių, ir obuolių (sidro) fermentacijai.

      Tinka:

      • Tradicinei butelinei fermentacijai (méthode champenoise)

      • Aukštos kokybės putojančiam vynui

      • Ilgam brandinimui ant mielių nuosėdų

      • Visoms vynuogių veislėms

      • Sidro ir putojančio sidro gamybai

      📦 Naudojimas:

      • Rekomenduojama dozė: 20–40 g/100 l.

      • Prieš naudojimą aktyvuoti 10 kartų didesniame kiekyje vandens ar sulčių,(~37-42 °C) palaikyti 20 minučių.

      • Rekomenduojamas skirtumas tarp mielių ir misos ne didesnis nei 10  °C. O geriausia tokia pat temperatūra.

      • Rekomenduojama naudoti kartu su vyno mielių aktyvatoriumi: aktyvatorius   tai pagreitina procesą

      • Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Atidarius sunaudoti per 2–3 dienas.

      📦 Pritaikymas:

      • Tradicinė butelinė fermentacija (méthode champenoise)

      • Aukštos kokybės vynas

      • Natūralus sidras ir putojantis sidras

      • Visų veislių vynuogės, obuoliai ir kiti vaisiai

      • Kriaušės - nepakartojamo skonio peris (nepamirškite pektino fermentų)

      Sausos vyno mielės suteiks jūsų putojančiam gėrimui nepakartojamus skonius ir galimybes!

      3.202-547.06
      31 Prekės

      Charakteristikos

      Sudėtyje:
      Saccharomyces cerevisiae (bayanus porūšio) mielės, atrinktos Champagne regione, Prancūzijoje
      Rekomenduojamos rūšys:
      Obuolių sidrui, putojančiam vynui
      Pritaikymas:
      skirtos putojančio vyno gamybai
      Aromatas
      riešutų
      Dozavimas:
      20 - 40 g / 100l
      fermentacijos potencialas:
      Greitas ir reguliarus kintamumas
      Rekomanduojama temperatūra:
      14-26 ° C
      Alkoholio tolerancija:
      iki 16%

      Specifinė nuoroda

      ean13
      320254706

      Pasirinkite pagal tipą

      Kodas:
      3.202-547.01
      Pakuotė: 500 g;
      31,46 €
      Kodas:
      3.202-547.10
      Pakuotė: 100 g;
      8,83 €
      Kodas:
      3.202-547.06
      Pakuotė: 6 g;
      1,45 €

      Sausos vyno mielės Champ...

      1,45 €
      Komentarai (0)
      Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.