Sausos vyno mielės Champ Erbslöh|Vyno mielės
    1

    Sausos vyno mielės Champ Erbslöh

    1,45 €
    Su PVM 2
    3.202-547.06

    Tai Saccharomyces cerevisiae (bayanus porūšio) mielės, atrinktos Champagne regione, Prancūzijoje, skirtos putojančio vyno gamybai.

    Pakuotė: 6 g
    • 6 g
    • 100 g
    • 500 g
    Turime sandėlyje

    Užsakykite per 06h 28m 34s kad išsiųstume prekes šiandien!
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      Tai Saccharomyces cerevisiae (bayanus porūšio) mielės, atrinktos Champagne regione, Prancūzijoje, skirtos putojančio vyno gamybai. Ypač tinka aukštos kokybės produktų butelio fermentacijai. Užtikrina putojančio vyno vaisių skonio pojutį drauge su subtiliu mielių skoniu ir riešutų aromatu.

       

      Pritaikymas

      - Trumpas adaptacijos laikas;

      - Greitas ir reguliarus kintamumas;

      - Optimali temperatūra, tarp 14-26 ° C;

      - Tolerancija alkoholiui iki 16% tūrio;

      - Fermentacijos šalutinių produktų kiekis - labai mažas;

      - Glicerolio formavimasis-  5 - 7 g/l.

       

      Prekės ir poveikis

      Temperatūros skirtumas tarp paruoštų mielių ir vyno, esančio fermentavimosi inde, neturėtų viršyti 10 ° C, kitaip mielių efektyvumas/veikimas bus menkesnis. Net jei maistinių medžiagų poreikį, mielėms yra mažas arba normalus, dėl maistinių medžiagų stygiaus, mielių povekis gali sumenkti, todėl papildymas maistinėmis medžiagomis yra būtinas.

       

      500 g preparato, standartinėmis sąlygomis, pakanka apytikriai 2500 l vyno.

       

      Dozavimas

      20 - 40 g / 100l.

       

      LittoLevure Cha preparatas rehidratuojasi (atstato prarastą skysčių kiekį) apytiksliai 10 kartų dydesniame 1: 1 vandens / cukraus vyno mišinyje. Pridėjus preparato, nuolat maišyti bei leisti apie 20 minučių brinkti, esant maksimaliai 35-40 ° C temperatūrai (paprastai pasireiškia nežymus putų formavimasis).

      3.202-547.06
      31 Prekės

      Charakteristikos

      Sudėtyje:
      Saccharomyces cerevisiae (bayanus porūšio) mielės, atrinktos Champagne regione, Prancūzijoje
      Rekomenduojamos rūšys:
      Obuolių sidrui, putojančiam vynui
      Pritaikymas:
      skirtos putojančio vyno gamybai
      Aromatas
      riešutų
      Dozavimas:
      20 - 40 g / 100l
      fermentacijos potencialas:
      Greitas ir reguliarus kintamumas
      Rekomanduojama temperatūra:
      14-26 ° C
      Alkoholio tolerancija:
      iki 16%

      Specifinė nuoroda

      ean13
      320254706

      Pasirinkite pagal tipą

      Kodas:
      3.202-547.01
      Pakuotė: 500 g;
      31,46 €
      Kodas:
      3.202-547.10
      Pakuotė: 100 g;
      8,83 €
      Kodas:
      3.202-547.06
      Pakuotė: 6 g;
      1,45 €

      Sausos vyno mielės Champ...

      1,45 €
      Komentarai (0)
      Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

      Prekių krepšelis

      Jūsų krepšelyje nėra prekių
      clear