Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
[email protected]- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Prekių krepšelis
Prancūziško ąžuolo drožlės e.Bois Reglissa
Prancūziško ąžuolo drožlės e.Bois Reglissa
e.Bois® Reglissa – Saldynmedžio ir Dūmų aromatai |
Parsisiųsti PDF
Prancūziško ąžuolo drožlės e.Bois Reglissa -
švelnaus skonio prancūziško ąžuolo drožlės elegantiškai vyno tekstūrai
e.Bois® Reglissa – tai švelnaus poveikio, specialiai sukurtos suteikti vynui minkštumo, balansą ir subalansuotą struktūrą. Šios drožlės naudojamos siekiant pagerinti skonio apvalumą, prislopinti aštrius taninus ir išlaikyti subtilų aromatą be agresyvių ąžuolo natų.
Jos idealiai tinka tiek raudonojo, tiek baltojo vyno gamyboje, kai norima sukurti harmoningą ir elegantišką skonio profilį be stipraus medienos charakterio.
🌳 Išskirtinė kilmė – tik aukščiausios rūšies prancūziškas ąžuolas
e.Bois® Reglissa gaminamos iš lėtai augančio Quercus sessiliflora (prancūziško ąžuolo), pasižyminčio:
smulkia tekstūra,
tolygiu skaidymusi,
švelniu fenoliniu poveikiu.
Tai leidžia drožlėms švelniai integruotis į vyno struktūrą, neįnešant dominuojančių skrudinimo ar vanilinių natų. Būtent todėl šis produktas puikiai tinka vyndariams, kurie siekia rafinuoto, elegantiško skonio balanso.
🍷 Nauda vynui – subtilumas, apvalumas, švara
Prancūziško ąžuolo drožės e.Bois® Reglissa padeda:
Sumažinti aštrius taninus, ypač jauname vyne.
Minkštinti burnos pojūtį, sukuriant šilkinę tekstūrą.
Pagerinti polifenolių pusiausvyrą, taip užtikrinant struktūros stabilumą.
Išsaugoti ir paryškinti natūralius vaisinius aromatus.
Suteikti nenuvaldomą vyno švarumo įspūdį, be per stiprių ąžuolo ar skrudinimo atspalvių.
Šis produktas yra idealus sprendimas vynams, kuriems trūksta apvalumo ar subalansuoto poskonio, bet kurių gamyboje nenorima ryškaus medienos įsikišimo.
✔️ Pagrindiniai privalumai
Labai švelnus poveikis – neperkrauna vyno.
Pagerina taninų integraciją ir aromato išraišką.
Nekenksmingas natūraliam vyno charakteriui.
Tinka subtilių, vaisiškų vynų tobulinimui.
Efektyviai panaudojamas brandinimo stadijoje be statinių.
Sumažina oksidacijos jautrumą.
📋 Naudojimas ir dozavimas
Rekomenduojamos dozės:
Baltiems vynams: 50–200 g / 100 L
Raudoniems vynams: 100–300 g / 100 L
Naudojimo trukmė – nuo 5 iki 30 dienų, priklausomai nuo pageidaujamo efekto.
Naudojimo etapai:
Drožlės gali būti įdedamos fermentacijos metu, po fermentacijos arba brandinant.
Siekiant išgauti švelniausią efektą, rekomenduojama naudoti po fermentacijos, kai jau aiškus vyno skonis ir struktūra.
Patartina užtikrinti nuolatinį vyno kontaktą su deguonimi (mikrooksigenacija), nes tai padeda taninams sklandžiau įsilieti į vyną.
Prieš naudojant visam kiekiui – rekomenduojamas bandomasis bandymas, ypač subtiliems vynams.
🧊 Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, toliau nuo stiprių kvapų.
Atidarius pakuotę – saugoti nuo oro poveikio.
Drožlės sugeria kvapus ir drėgmę, tad reikia laikyti sandariose talpose.
Prancūziško ąžuolo drožlės e.Bois Reglissa (Ąžuolo čipsai) naudojimas yra greitas sprendimas, suteikiantis vynui ąžuolo savybių. „e.Bois®“ ąžuolo drožlės taip pat leidžia užmaskuoti nesubrendusias natas ar skonio nukrypimus. Dėl greito išgavimo ąžuolo aromatas gali būti integruotas tiek maceracijos metus, tiek vyno gamybos proceso pabaigoje.
e. „Bois®“ ąžuolo drožles priklausomai nuo ąžuolo tipo ir skrudinimo skisrtomos taip:
e.Bois® Reglissa – Saldynmedžio ir Dūmų aromatai |
e.Bois® Opéra – Karamelės ir Skrudinimo natos |
e.Bois® Muffins – Amerikietiško vidutinis skrudinimas |
e.Bois® Vanilla – Vanilės ir Skrudinimo natos |
e.Bois® Fondant – Aštrus ir saldus |
e.Bois® Sorbet – Šviežumas ir intensyvumas |
e.Bois® Fraicheur – Šviežumas ir intensyvumas, Granuliuotas |
Vienas iš didžiausių „e.Bois®“ ąžuolo medžio drožlių naudojimo pranašumų yra galima didelė dozė, siekiant gauti intensyvius ąžuolo komponentus.
Pasirinkite pagal tipą
1.202-188.01
1.202-188.10
1.202-188.11
1.202-188.20
4 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Alaus gamybos rinkinys Coopers Preachers Hefe Wheat 1,7 kg 23 ltr.
- −30%
- −30%
Jūsų atsiliepimo įvertinimas negali būti išsiųstas
Pranešti apie komentarą
Pranešimas apie atsiliepimą išsiųstas
Jūsų pranešimas apie atsiliepimą neišsiųstas
Parašyti savo atsiliepimą
Atsiliepimas išsiųstas
Jūsų atsiliepimas neišsiųstas








