Fermentas Trenolin ROUGE DF Erbslöh|Fermentai
    Fermentas Trenolin ROUGE DF Erbslöh|Fermentai
    Fermentas Trenolin ROUGE DF Erbslöh|Fermentai
    Fermentas Trenolin ROUGE DF Erbslöh|Fermentai
    Fermentas Trenolin ROUGE DF Erbslöh|Fermentai
    Fermentas Trenolin ROUGE DF Erbslöh|Fermentai
    Fermentas Trenolin ROUGE DF Erbslöh|Fermentai
    0

    Fermentas Trenolin ROUGE DF Erbslöh

    1,34 €
    Su PVM 2
    3.202-546.03

    Fermentas Trenolin ROUGE DF Erbslöh – fermentas intensyviam raudonojo vyno spalvos ir skonio išgavimui

    Fermentas Trenolin ROUGE DF Erbslöh yra idealiai pritaikytas, skystas, be deapsidazės, raudonojo vyno fermentas, skirtas raudonųjų vynuogių maceracijai.

    papildomiems klausimams

    Pakuotė: 2,5 g
    • 100 g
    • 1 kg
    • 2,5 g
    Turime sandėlyje

    Sandėlyje: 157 vnt.
    Užsakykite per 06h 45m 45s kad išsiųstume prekes šiandien!
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      Fermentas Trenolin ROUGE DF Erbslöh 

       – tai aukštos kokybės skystas fermentas, sukurtas specialiai raudonojo vyno gamybai per vynuogių masės fermentaciją ir termomaceraciją. Šis pektinazės pagrindu sukurtas fermentas padeda išgauti vaisiškus, švelnius ir intensyvios spalvos raudonuosius vynus.  Idealiai pritaikytas, skystas, be deapsidazės, raudonojo vyno fermentas, skirtas raudonųjų vynuogių maceracijai.

      Pagrindiniai privalumai:

      • Skatina subalansuotą antocianinų ir taninų ekstrakciją, užtikrinant gilų spalvos intensyvumą ir harmoningą skonį.

      • Tinka naudoti raudonojo vyno brandinimui barikuose, išlaikant vyno struktūrą ir aromatą.

      • Fermentas yra be depsidazės (cinnamyl esterazės), todėl išvengiama nepageidaujamų šalutinių reakcijų, galinčių pakenkti vyno skoniui ar aromatui.

      • Laboratoriškai patikrintas dėl grynumo ir kokybės.

      Naudojimo sritys:

      Fermentas Trenolin ROUGE DF Erbslöh rekomenduojamas naudoti visų tipų raudonojo vyno gamyboje, ypač siekiant išgauti vaisiškus, švelnius ir intensyvios spalvos vynus. Jis tinka tiek tradicinei masės fermentacijai, tiek termomaceracijos procesams.

      Dozavimas ir naudojimas:

      Dozavimas priklauso nuo temperatūros ir norimo poveikio:

      • Masės fermentacija po vynuogių sutraiškymo:

        • 8–10 mL / 100 kg masės

      • Termomaceracija po atvėsinimo (~20 °C):

        • 6–8 mL / 100 kg masės

      • Termomaceracija po atvėsinimo (~50 °C):

        • 3–5 mL / 100 kg masės

      Rekomenduojama temperatūra: 15–17 °C. Fermento veiksmingumas priklauso nuo kiekio, temperatūros ir reakcijos laiko. Aukštesnė temperatūra padidina fermento efektyvumą, tačiau natūrali viršutinė riba yra 55 °C.

      Naudojimo instrukcija:

      Prieš naudojimą fermentą praskiesti nedideliu kiekiu skysčio, kad būtų užtikrintas tolygus paskirstymas inde. Fermento kiekis vienam indui ištirpinamas nedideliame kiekyje skysčio, norint užtikrinti geresnį paskirstymą.

      Vėliau, įdėjus į indą, gerai sumaišomas.

      Svarbu: bentonitas inaktyvuoja fermentą, todėl jį naudoti galima tik tada, kai pektinas jau pilnai suskaidytas. 

      Laikymo sąlygos:

      • Laikyti vėsioje vietoje.

      • Atidarius pakuotę, būtina sandariai uždaryti ir sunaudoti kuo greičiau.

      • Galiojimo laikas nurodytas ant pakuotės.

      Prekės ir poveikis

      Trenolin® Rouge DF išlaisvina beveik visas vynuogių dažančiąsias medžiagas. Tuo pačiu metu, ištraukia taninus, kurie suteikia vynui būdingą charakterį. Individualios kontrolės priemonė leidžia pasirinkti fermentacijos procesą ir kontakto trukmę bei pertraukų laiką. Trenolin® Rouge DF veikimo režimas užtikrina, kad būtų užkirstas kelias pernelyg didelei taninų ir koloidų frakcijai. Trenolin® Rouge DF yra specialiu būdu išgrynintas fermentinis preparatas, todėl jis savo sudėtyje neturi depsidazės ir oksidazės šalutinio poveikio, tokiu būdu sustiprinamas vynuogių veislės charakteris ir šviežumas.

      Dozavimas

      Taikymo būdas

      Įdėjimo momentas

      Trenolin® Rouge DF dozavimas (ml/100 kg)

      Fermentacija su luobelėmis

      Po sutraiškymo

      8-10

      Termovinifikacija

      Po atvėsinimo (apie 20°C)

      6-8

      Termovinifikacija

      Po atvėsinimo (apie 50°C)

      3-5

      Teisinis atitikimas ir kokybė:

      Produktas atitinka ES reglamentą Nr. 2019/934. Leistinas pagal šiuo metu galiojančius įstatymus ir teisės aktus. Grynumas ir kokybė įrodyti specializuotose laboratorijose.


      gamintojo puslapis

      3.202-546.03
      157 Prekės

      Specifinė nuoroda

      ean13
      320254603

      Pasirinkite pagal tipą

      Kodas:
      3.202-546.01
      Pakuotė: 100 g;
      14,62 €
      Kodas:
      3.202-546.02
      Pakuotė: 1 kg;
      109,83 €
      Kodas:
      3.202-546.03
      Pakuotė: 2,5 g;
      1,34 €

      Fermentas Trenolin ROUGE DF...

      1,34 €
      Komentarai (0)
      Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.