Koaguliantas (šliužo fermentas), skystas|Gamybos medžiagos
    1

    Koaguliantas (šliužo fermentas), skystas

    6,30 €
    Su PVM 2
    3.210-818.01

    koaguliantas, pieną sutraukiantis fermentas, dar kitaip vadinamas šliužo fermentu.

    Pakuotė: 100 g
    • 100 g
    Turime sandėlyje

    Sandėlyje: 60 vnt.
    Užsakykite per 02h 28m 10s kad išsiųstume prekes šiandien!
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      Fermentas iš veršiuko skrandžio

      Išvaizda: skaidrus šiaudų geltonumo skystis Chimozinas: 30% Pepsinas: 70% Valgomoji druska (NaCl): apie 20 % Konservantai: natrio benzoatas (E211) < 0,9 % mažesnis už leistinas ribas

      KAIP NAUDOTI : 10 gramų šliužo fermento x 10 litrų pieno. Šis kiekis gali būti keičiamas atsižvelgiant į temperatūra, pieno rūgštingumą ir naudojamą technologiją.

      PAKUOTĖ: maistinis plastikinis buteliukas 100 g

      SANDĖLIAVIMAS: Skystą šliužo fermentą rekomenduojame laikyti sandariai uždarytą + 4°C temperatūroje. Tai leidžia išvengti taršos ir krešėjimo stiprumo praradimo.

      Skystas šliužo fermentas pagamintas Italijoje.

      Jame nėra ir nėra išgautas iš genetiškai modifikuotų organizmų reglamentą Reg. CE1829/2003 ir RegCE1830/2003.

      Šliužo fermente ir jo sudedamosiose dalyse NĖRA šių maisto alergenų (ES reglamentas 1169/2011):

      • grūdai, turintys glitimo ir išvestiniai produktai;
      • Vėžiagyviai ir vėžiagyvių produktai;
      • Kiaušiniai ir kiaušinių produktai;
      • Žuvis ir žuvies produktai žuvis;
      • Žemės riešutai ir žemės riešutų produktai;
      • Sojos ir sojos produktai;
      • Riešutai; Salierai ir salierų produktai;
      • Garstyčios ir garstyčių produktai;
      • Sezamo sėklos ir jų pagrindu pagaminti produktai sezamo sėklų;
      • Sieros dioksidas ir sulfitai, kurių koncentracija didesnė nei 10 mg/kg (išreikšta pvz., SO2);
      • Lubinai ir lubinų produktai;
      • Moliuskų ir vėžiagyvių produktai,
      • Pienas ir pieno produktai
      3.210-818.01
      60 Prekės

      Charakteristikos

      Kita info
      fermento kiekis krešėjimui priklauso ne tik nuo produkto temperatūros, bet ir nuo pieno savybių bei pieno gamybos technologijos
      Sudėtyje:
      Natūralios gyvulinės kilmės, išskirti iš veršelių skrandžių bei mikrobiologinės kilmės
      Dozavimas:
      vidutiniškai 10g./10ltr. pieno, 36C temperatūroje

      Specifinė nuoroda

      ean13
      321081801

      Pasirinkite pagal tipą

      Kodas:
      3.210-818.01
      Pakuotė: 100 g;
      6,30 €

      Koaguliantas (šliužo...

      6,30 €
      Komentarai (0)
      Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

      Naujienos

      Termometras skaitmeninis raudona

      Kaina 19,70 €
      Select variant
      • Spalva: raudona 19,70 € Sold out
      • Spalva: Juoda 19,70 €

        Matavimo indas su skale

        Kaina 5,75 €
        Select variant
        • Kitas tūris: 50 ml 4,60 € Sold out
        • Kitas tūris: 100 ml 5,37 € Sold out
        • Kitas tūris: 250 ml 5,75 €
        • Kitas tūris: 500 ml 5,99 € Sold out
        • Kitas tūris: 1000 ml 8,99 € Sold out