Pektolininis fermentas Fructozym Color ypač intensyvios spalvos sultims|Gamybos medžiagos
    Pektolininis fermentas Fructozym Color ypač intensyvios spalvos sultims|Gamybos medžiagos
    0

    Pektolininis fermentas Fructozym Color ypač intensyvios spalvos sultims

    60,02 €
    Su PVM 15
    3.202-736.02

    Pektolininis fermentas Fructozym Color ypač intensyvios spalvos sultims

    Pektolininis Specialus fermentas skirtas ypač intensyvios spalvos sultims išgauti. 

    papildomai informacijai

    Pakuotė: 1 kg
    • 1 kg
    • 10 kg
    2-3 sav. gavus užsakymą

    Sadėlyje neturime
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      Pektolininis fermentas Fructozym Color ypač intensyvios spalvos sultims

      – tai itin koncentruotas skystas pektinazės fermentas, sukurtas specialiai spalvingų vaisių, ypač uogų, perdirbimui. Šis fermentas padeda išskirti stabilias spalvines medžiagas ir polifenolius, kurie suteikia sultims gilesnę, ryškesnę ir ilgiau išliekančią raudonai mėlyną spalvą. Tai idealus pasirinkimas tiems, kurie nori gaminti ne tik skanias, bet ir vizualiai patrauklias sultis ar gėrimus.

      Pektolininis fermentas Fructozym Color ypač intensyvios spalvos sultims kam jis skirtas ?

      Šis fermentas buvo sukurtas atsižvelgiant į vaisių, ypač uogų (juodųjų serbentų, mėlynių, gervuogių, aviečių ir kt.) apdorojimo ypatybes. Tai sprendimas tiems, kurie nori:

      • Gauti intensyvios ir stabilios spalvos vaisių sultis

      • Greitai suskaidyti pektinus, sumažinti masės klampumą

      • Palengvinti spaudimą ir padidinti sulčių išeigą

      • Užtikrinti efektyvų skaidrumą ir filtravimą

      • Sumažinti nuosėdų susidarymą ir pagerinti laikymo stabilumą

      Naudos pramonėje ir smulkioje gamyboje

      Pektolininis fermentas Fructozym Color ypač intensyvios spalvos sultims puikiai tinka tiek didelėms sulčių perdirbimo įmonėms, tiek mažoms gamybinėms linijoms, kurios siekia maksimaliai išnaudoti vaisių žaliavą. Fermentas leidžia išgauti daugiau sulčių iš tų pačių žaliavų ir tuo pačiu pagerina galutinio produkto išvaizdą.

      Kaip naudoti Fructozym® Color?

      Fermentas naudojamas tiek vaisių masėje (mash), tiek sultyse (juice). Dozavimas priklauso nuo vaisių tipo, jų sunokimo lygio, temperatūros bei reakcijos trukmės. Rekomenduojamos dozės (kai temperatūra 45–55 °C, reakcijos laikas 1–2 val.):

      Žaliavaml/1 000 kg masėsml/1 000 l sulčių
      Juodieji serbentai150–30020–50
      Kitos uogos50–1505–30

      Pektolininis fermentą rekomenduojama atskiesti šaltu vandeniu iki 5–10 % tirpalo ir supilti tiesiai į masės liniją po šildymo arba į talpą kaip pirmą komponentą. Periodinis maišymas sustiprina fermento poveikį. Jei fermentas dedamas ir į sultis, pasiekiamas pilnas pektinų skaidymas 

      Laikymas ir sandėliavimas

      Kad būtų užtikrintas ilgiausias galiojimo laikas, produktą rekomenduojama laikyti 0–10 °C temperatūroje. Vengti temperatūrų virš 25 °C. Atidarytas pakuotes reikia sandariai uždaryti ir sunaudoti kaip įmanoma greičiau.

      Kodėl verta rinktis Fructozym® Color?

      • Stabili ir sodri spalva sultyse, ypač iš antocianinais turtingų uogų

      • Efektyvus pektinų skaidymas – mažesnis klampumas, geresnis filtravimas

      • Geresnė spaudimo išeiga – daugiau produkto iš tų pačių žaliavų

      • Ilgesnis galutinio produkto stabilumas – mažiau nuosėdų ir drumzlumo

      • Galima naudoti tiek masės apdorojimui, tiek papildomai sultyse

      • Intensyvios spalvos palaikymas iš išgavimas spalvotose sultyse;

      • Greitas visų pektinų medžiagų skilimas, sumažinant masės klampumą;

      • Intensyvus uogų audinio skaidymas, dėl ko palengvėja ir pagreitėja sulčių spaudimas ir padidėja sulčių išeiga;

      • Visiškas pektino skilimas sultyse, kas įtakoja gerą filtraciją ir sulčių skaidrumą;

      • Sumažėja smulkių dalelių nuosėdų susidarymas, taigi geriau stabilizuojasi antrinis koloidinis drumstas.

      Leidžiamas naudoti pagal šiuo metu galiojančius ES įstatymus ir reglamentus. Grynumas ir kokybė yra įrodyta specializuotase laboratorijose.

      gamintojo puslapis

      3.202-736.02

      Charakteristikos

      Paskirtis:
      intensyvios spalvos sultims išgauti
      Rekomanduojama temperatūra:
      45-55 ° C

      Specifinė nuoroda

      ean13
      320273602

      Pasirinkite pagal tipą

      Kodas:
      3.202-736.02
      Pakuotė: 1 kg;
      60,02 €
      Kodas:
      3.202-736.10
      Pakuotė: 10 kg;
      375,95 €

      Pektolininis fermentas...

      60,02 €
      Komentarai (0)
      Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

      Naujienos

      Termometras skaitmeninis raudona

      Kaina 20,57 €
      Select variant
      • Spalva: raudona 20,57 € Sold out
      • Spalva: Juoda 20,57 €

        Matavimo indas su skale

        Kaina 5,75 €
        Select variant
        • Kitas tūris: 50 ml 4,60 € Sold out
        • Kitas tūris: 100 ml 5,37 € Sold out
        • Kitas tūris: 250 ml 5,75 €
        • Kitas tūris: 500 ml 5,99 € Sold out
        • Kitas tūris: 1000 ml 8,99 € Sold out