Sausos mielės Oenoferm®C2 distiliatų misai|Gamybos priedai
    Sausos mielės Oenoferm®C2 distiliatų misai|Gamybos priedai
    Sausos mielės Oenoferm®C2 distiliatų misai|Gamybos priedai
    0

    Sausos mielės Oenoferm®C2 distiliatų misai

    4,60 €
    Su PVM 2
    3.202-724.01

    Aukštos gravitacijos fermentacijos mielės, skirtos mentalo fermentacijai net aukštose temperatūrose

    Pakuotė: 100 g
    • 100 g
    • 500 g
    Turime sandėlyje

    Sandėlyje: 4 vnt.
    Užsakykite per 00h 15m 09s kad išsiųstume prekes šiandien!
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      Produkto aprašymas ir panaudojimas

      Oenoferm® C2 yra sausos selekcinės Saccharomyces cerevisiae rūšies mielės. Dėl tolerancijos aukštoms temperatūroms bei didelei cukrų koncentracijai, sukaupia didesnę alkoholio koncentraciją fermentuojant ne tik misą, bet ir mentalo masę aukštoje temperatūroje bei esant aukštai gravitacijai. Puikiai tinka įvairios kilmės mentalui (vaisių, uogų ir krakmoliniai žaliavai) fermentuoti.

      Grynumas ir kokybė yra įrodyta specializuotase laboratorijose.

      Taikymo tikslas

      Startinė mielių kultūra mentalui, skirtam distiliacijai. Išbaigta fermentacija, esant aukštai fermentacijos temperatūrai, taip pat ir aukštos gravitacijos procesui.

      Produkto poveikis

      Oenoferm®C2 mielės buvo specialiai atrinktos vykdyti fermentuotai mentalo, skirto distiliacijai, kai fermentacija vykdoma esant aukštai temperatūrai ir padidėjusiai cukraus koncentracijai. Aukšta alkoholio tolerancija. Greita fermentacijos pradžia ir gera cukraus konversija sudaro sąlygas gauti didelias alkoholio išeigas. Temperatūra tolerancija (38-41 ° C).

      Dozavimas

      20-40 g/100 l mentalo.

      150- 300 g Oenoferm® C2 / t mentalo skirto mielių aktyvavimui.

      500-1000 g Oenoferm® C2 / t mentalo tiesioginei distiliuojamo mentalo inokuliacijai , priklausomai nuo augalinės žaliavos koncentracijos mentale (orentacinis kiekis 1 ‰ mielių vienai tonai žaliavos).

      20-40 g/100 l mentalo.

      Taikymas

      Oenoferm®C2 rehidratacijai naudokite 5-10 kartų didesnį kiekį drungno vandens (maksimali temperatūra 35-40 ° C). Oenoferm® C2 lėtai išmaišomos. Leiskite brinkti maždaug 25 minutes. Dėl nedelsiant

      prasidedančios mielių medžiagų apykaitos, paruošta mielių suspensija pakyla inde (reikia pasirinkti tokio tūrio indą, kad liktų erdvės suspensijai pakilti). Šiame etape putos susidarymas nereiškia, kad mielės yra linkusios sudaryti putas fermentacijos metu. Aktyvuotos mielės nedelsiant supilamos į fermentacijos talpyklą, kurioje paruoštas mentalas.

      Gerai išmaišyti, kad mielės tolygiai pasiskirstytų!

      Mentalui distiliacijai, kuris pasižymi dideliu klampumu (rugių, kviečių) ar sudėtyje yra natūralių baltymų (bulvės), rekomenduojama taikyti Erbslöh Schaum-ex (antiputokšlis), arba naudoti putų separatorių (putų centifugą) rezervuaro viršerdvėje.

      3.202-724.01
      4 Prekės

      Charakteristikos

      Sudėtyje:
      Saccharomyces cerevisiae rūšies mielės
      Pritaikymas:
      Mentalui distiliacijai, kuris pasižymi dideliu klampumu (rugių, kviečių) ar sudėtyje yra natūralių baltymų (bulvės)
      Dozavimas:
      20-40 g/100 l mentalo.
      Rekomanduojama temperatūra:
      38-41 ° C
      Putų susidarymas:
      rekomenduojama taikyti Erbslöh Schaum-ex (antiputokšlis)

      Specifinė nuoroda

      ean13
      320272401

      Pasirinkite pagal tipą

      Kodas:
      3.202-724.02
      Pakuotė: 500 g;
      14,10 €
      Kodas:
      3.202-724.01
      Pakuotė: 100 g;
      4,60 €

      Sausos mielės Oenoferm®C2...

      4,60 €
      Komentarai (0)
      Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.