Sausos vyno mielės Freddo F3 Erbslöh|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės Freddo F3 Erbslöh|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės Freddo F3 Erbslöh|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės Freddo F3 Erbslöh|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės Freddo F3 Erbslöh|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės Freddo F3 Erbslöh|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės Freddo F3 Erbslöh|Vyno mielės
    3

    Sausos vyno mielės Freddo F3 Erbslöh

    1,29 €
    Su PVM 2
    3.202-550.06

    Sausos vyno mielės Freddo F3 Erbslöh skirtos šaltai vaisių misos ir mentalo fermentacijai, net 10 ° C temperatūroje. Tinka baltojo vyno gamybai.

    gamintojo puslapis

    Pakuotė: 6 g
    • 6 g
    • 100 g
    • 500 g
    Turime sandėlyje

    Sandėlyje: 42 vnt.
    Užsakykite per 20h 36m 43s kad išsiųstume prekes šiandien!
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      Sausos vyno mielės Oenoferm® Freddo – optimali fermentacija šaltose sąlygose

      Sausos vyno mielės Freddo F3 Erbslöh – tai specialiai atrinktos sausos vyno mielės iš Erbslöh kolekcijos. Jos sukurtos norint fermentuoti vyną esant žemai temperatūrai ir išlaikyti subtilius, gaivius aromatus. Šios mielės leidžia vystyti ilgą ir tolygią fermentaciją. Išryškinant šviežius vaisinius aromatus išlaikant natūralią rūgštį.

      Pagrindinės savybės

      • Fermentacijos temperatūros diapazonas: 10–18 °C
      • Alkoholio tolerancija: iki 14,5 % tūrio
      • Aromato profilis: šviežias, vaisinis, citrusinių vaisių, tropinių vaisių, gėlių natos
      • Fermentacijos dinamika: labai švelni ir tolygi fermentacija, išvengiama staigių temperatūros šuolių
      • Specialios savybės:
        • Mažas sieros (SO₂) ir vandenilio sulfido (H₂S) susidarymas

        • Stabilus, nuspėjamas fermentacijos procesas net esant žemai temperatūrai

        • Puikiai išsaugo natūralią vyno rūgštį

      Sausos vyno mielės Oenoferm® Freddo tinkamos: 

      • Baltųjų vynų gamybai – siekiant subtilių, gaivių skonių (pvz., Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio)

      • Rožinių vynų gamybai – vaisiški, švelnūs vynai su natūraliu gaivumu

      • Sidro gamybai – išlaikant vaisiškumą ir natūralią rūgštį

      • Vaisių vynams – kai svarbu išlaikyti šviežių vaisių aromatus

      Šios mielės ypač naudingos, kai norima sukurti lengvus, elegantiškus, ryškiai vaisinius vynus ar sidrus.

      Naudojimas

      1. Paruošimas:
        Ištirpinti mieles šiltame vandenyje (35–40 °C), naudoti 10 kartų didesnį vandens kiekį nei mielių svoris.

      2. Aktyvinimas:
        Palikti 20 minučių, kad mielės įsigertų vandens ir aktyvuotųsi.

      3. Temperatūros pratinimas:
        Lėtai įmaišyti šaltos misos dalį, kad sumažėtų temperatūrų skirtumas.

      4. Įpylimas į misą:
        Supilti aktyvuotas mieles į bendrą misą ir gerai išmaišyti.

      Rekomenduojama dozė:

      • 20–40 g mielių 100 litrų misos

      • 5-6 g mielių 25-28 litrų misos 

      Pakuotė ir laikymo sąlygos pakuojamos 6 g 100 g ir 500g sandarias pakuotes, užtikrinant kokybę.

      • Pakuotės: įvairaus dydžio, skirtos mažoms ir didelėms partijoms

      • Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, saugoti nuo karščio ir tiesioginių saulės spindulių

      • Atidarius sunaudoti greitai per 3-4 dienas

      Sausos vyno mielės Freddo F3 Erbslöh kodėl verta rinktis ?

      • Patikima fermentacija net prie 10 °C

      • Puikus šviežių, subtilių aromatų išsaugojimas

      • Išlaikoma natūrali vyno rūgštis

      • Minimalūs pašaliniai kvapai – gaivus, švarus aromatas

      Sausos

      Sausos vyno mielės Freddo F3 Erbslöh -tai puikus pasirinkimas norintiems! Jos skirtos išgauti modernius, elegantiškus vynus ir sidrus su ypatingai švariu, vaisišku profiliu.  Kad aktyvacija būtų greitesnė ir sklandesnė rekomenduojama naudoti aktyvatorių Vitamon Combi

      3.202-550.06
      42 Prekės

      Charakteristikos

      Paskirtis:
      sausos vyno mielės skirtos šaltai vaisių misos ir mentalo fermentacijai
      Sudėtyje:
      LW 317-30. Saccharomyces cerevisiae (Bayanus) veislės mielės
      Rekomenduojamos rūšys:
      Gervuogių, j. serbentų, obuolių, rabarbarų, svarainių vynui
      Pritaikymas:
      šaltai vaisių misos ir mentalo fermentacijai
      Aromatas
      suteikia švelnų aromatą, išsaugomas pirminis vaisių aromatas
      Dozavimas:
      20-30 g/100 l
      Įpakavimas:
      100g ir 500g
      fermentacijos potencialas:
      "užtikrina greitą fermentacijos pradžią ir laukinės mielių kultūros dominavimą"
      Rekomanduojama temperatūra:
      13-17 °C
      Alkoholio tolerancija:
      iki 15%
      Putų susidarymas:
      žemas

      Specifinė nuoroda

      ean13
      320255006

      Pasirinkite pagal tipą

      Kodas:
      3.202-550.01
      Pakuotė: 100 g;
      8,09 €
      Kodas:
      3.202-550.02
      Pakuotė: 500 g;
      29,04 €
      Kodas:
      3.202-550.06
      Pakuotė: 6 g;
      1,29 €

      Sausos vyno mielės Freddo...

      1,29 €
      Komentarai (0)
      Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.