Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
[email protected]- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Prekių krepšelis
Sausos vyno mielės Freddo F3 Erbslöh
Sausos vyno mielės Freddo F3 Erbslöh skirtos šaltai vaisių misos ir mentalo fermentacijai, net 10 ° C temperatūroje. Tinka baltojo vyno gamybai.
Parsisiųsti PDF
Sausos vyno mielės Oenoferm® Freddo – optimali fermentacija šaltose sąlygose
Sausos vyno mielės Freddo F3 Erbslöh – tai specialiai atrinktos sausos vyno mielės iš Erbslöh kolekcijos. Jos sukurtos norint fermentuoti vyną esant žemai temperatūrai ir išlaikyti subtilius, gaivius aromatus. Šios mielės leidžia vystyti ilgą ir tolygią fermentaciją. Išryškinant šviežius vaisinius aromatus išlaikant natūralią rūgštį.
Pagrindinės savybės
- Fermentacijos temperatūros diapazonas: 10–18 °C
- Alkoholio tolerancija: iki 14,5 % tūrio
- Aromato profilis: šviežias, vaisinis, citrusinių vaisių, tropinių vaisių, gėlių natos
- Fermentacijos dinamika: labai švelni ir tolygi fermentacija, išvengiama staigių temperatūros šuolių
- Specialios savybės:
Mažas sieros (SO₂) ir vandenilio sulfido (H₂S) susidarymas
Stabilus, nuspėjamas fermentacijos procesas net esant žemai temperatūrai
Puikiai išsaugo natūralią vyno rūgštį
Sausos vyno mielės Oenoferm® Freddo tinkamos:
Baltųjų vynų gamybai – siekiant subtilių, gaivių skonių (pvz., Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio)
Rožinių vynų gamybai – vaisiški, švelnūs vynai su natūraliu gaivumu
Sidro gamybai – išlaikant vaisiškumą ir natūralią rūgštį
Vaisių vynams – kai svarbu išlaikyti šviežių vaisių aromatus
Šios mielės ypač naudingos, kai norima sukurti lengvus, elegantiškus, ryškiai vaisinius vynus ar sidrus.
Naudojimas
Paruošimas:
Ištirpinti mieles šiltame vandenyje (35–40 °C), naudoti 10 kartų didesnį vandens kiekį nei mielių svoris.Aktyvinimas:
Palikti 20 minučių, kad mielės įsigertų vandens ir aktyvuotųsi.Temperatūros pratinimas:
Lėtai įmaišyti šaltos misos dalį, kad sumažėtų temperatūrų skirtumas.Įpylimas į misą:
Supilti aktyvuotas mieles į bendrą misą ir gerai išmaišyti.
Rekomenduojama dozė:
20–40 g mielių 100 litrų misos
- 5-6 g mielių 25-28 litrų misos
Pakuotė ir laikymo sąlygos pakuojamos 6 g 100 g ir 500g sandarias pakuotes, užtikrinant kokybę.
Pakuotės: įvairaus dydžio, skirtos mažoms ir didelėms partijoms
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, saugoti nuo karščio ir tiesioginių saulės spindulių
Atidarius sunaudoti greitai per 3-4 dienas
Sausos vyno mielės Freddo F3 Erbslöh kodėl verta rinktis ?
Patikima fermentacija net prie 10 °C
Puikus šviežių, subtilių aromatų išsaugojimas
Išlaikoma natūrali vyno rūgštis
Minimalūs pašaliniai kvapai – gaivus, švarus aromatas
Sausos
Sausos vyno mielės Freddo F3 Erbslöh -tai puikus pasirinkimas norintiems! Jos skirtos išgauti modernius, elegantiškus vynus ir sidrus su ypatingai švariu, vaisišku profiliu. Kad aktyvacija būtų greitesnė ir sklandesnė rekomenduojama naudoti aktyvatorių Vitamon Combi
Charakteristikos
- Paskirtis:
- sausos vyno mielės skirtos šaltai vaisių misos ir mentalo fermentacijai
- Sudėtyje:
- LW 317-30. Saccharomyces cerevisiae (Bayanus) veislės mielės
- Rekomenduojamos rūšys:
- Gervuogių, j. serbentų, obuolių, rabarbarų, svarainių vynui
- Pritaikymas:
- šaltai vaisių misos ir mentalo fermentacijai
- Aromatas
- suteikia švelnų aromatą, išsaugomas pirminis vaisių aromatas
- Dozavimas:
- 20-30 g/100 l
- Įpakavimas:
- 100g ir 500g
- fermentacijos potencialas:
- "užtikrina greitą fermentacijos pradžią ir laukinės mielių kultūros dominavimą"
- Rekomanduojama temperatūra:
- 13-17 °C
- Alkoholio tolerancija:
- iki 15%
- Putų susidarymas:
- žemas
Specifinė nuoroda
- ean13
- 320255006
Pasirinkite pagal tipą
3.202-550.01
3.202-550.02
3.202-550.06
4 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Jūsų atsiliepimo įvertinimas negali būti išsiųstas
Pranešti apie komentarą
Pranešimas apie atsiliepimą išsiųstas
Jūsų pranešimas apie atsiliepimą neišsiųstas
Parašyti savo atsiliepimą
Atsiliepimas išsiųstas
Jūsų atsiliepimas neišsiųstas











