Sausos vyno mielės Oenoferm® Bio ekologiškam vynui ir putojančiam vynui|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės Oenoferm® Bio ekologiškam vynui ir putojančiam vynui|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės Oenoferm® Bio ekologiškam vynui ir putojančiam vynui|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės Oenoferm® Bio ekologiškam vynui ir putojančiam vynui|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės Oenoferm® Bio ekologiškam vynui ir putojančiam vynui|Vyno mielės
    0

    Sausos vyno mielės Oenoferm® Bio ekologiškam vynui ir putojančiam vynui

    33,60 €
    Su PVM 15
    3.202-682.02

    Sausos vyno mielės Oenoferm® Bio ekologiškam vynui ir putojančiam vynu

    Sausos vyno mielės Oenoferm® Bio ekologiškam vynui ir putojančiam vynui 

    gamintojo puslapis

    Pakuotė: 500 g
    • 500 g
    2-3 sav. užsakius prekes

    Sadėlyje neturime
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      Sausos vyno mielės Oenoferm® Bio ekologiškam vynui ir putojančiam vynui – natūraliam, švariam vyno skoniui

      – tai sertifikuotos ekologiškos aktyvios sausos mielės, sukurtos natūraliam vyno fermentacijos procesui be kompromisų skoniui ar technologiniam saugumui. Šios mielės sukurtos atsižvelgiant į vis augančius ekologiško vyno gamintojų poreikius, siekiančius išlaikyti vyno kilmę, aromatinį vientisumą bei terroir raišką.

      Sertifikuota pagal ES ekologinės gamybos reglamentus, Oenoferm® Bio garantuoja visišką suderinamumą su ekologišku vynu – tiek ES, tiek kitose rinkose.

      Kam skirtos Sausos vyno mielės Oenoferm® Bio?

      Šios mielės specialiai sukurtos:

      • Ekologiškai sertifikuotam vyno gamybos procesui

      • Gamintojams, kurie siekia minimalaus poveikio vyno skoniui

      • Norintiems išsaugoti natūralų aromatą ir rūgštingumo balansą

      • Vynuogių veislėms, kurios pasižymi subtiliu kvapu ir terroir (pvz., Riesling, Sauvignon Blanc, Pinot Noir)

      Taip pat puikiai tinka oranžiniam vynui, biodinaminiam ūkiui ar tiesiog vyno gamintojui, kuris renkasi „švarų“ ir natūralų gamybos būdą.

      Pagrindinės savybės

      • Rūšis: Saccharomyces cerevisiae

      • Fermentacijos temperatūra: 14–28 °C

      • Alkoholio tolerancija: iki 16,5%

      • Aromatinis profilis: švarus, šviežias, vaisiškas – padeda išryškinti natūralų žaliavos kvapą

      • Ląstelinis irimas: žemas – vynas tampa skaidresnis be papildomų filtravimo žingsnių

      • SO₂ ir H₂S susidarymas: labai mažas – padeda išvengti redukcinių kvapų

      • Sertifikatas: EU Organic (pagal EC 834/2007 reglamentą)

      Technologiniai privalumai

      • Greita fermentacijos pradžia, net esant žemai temperatūrai

      • Stabili fermentacijos eiga be staigių šuolių

      • Gera ištvermė sunkesnėse sąlygose (pvz., mažesnis azoto kiekis ar rūgšties trūkumas)

      • Suderinama su natūraliomis maistinėmis medžiagomis (pvz., ekologiškas diamonio fosfatas, biologinis maistas mielėms)

      Naudojimas

      1. Rehidratuoti mieles šiltame (35–40 °C) vandenyje, naudojant 10 kartų didesnį kiekį vandens. aktyvatorius  tai pagreitina procesą

      2. Palikti 15–20 minučių.

      3. Pratinti prie misos temperatūros įpilant nedidelį kiekį misos.

      4. Supilti į visą misą ir išmaišyti.

      Rekomenduojama dozė:

      • 20–30 g/100 litrų misos

      • Jei reikia – derinti su ekologiškomis maistinėmis medžiagomis

      Pakuotė ir laikymo sąlygos

      • Pakuotė: 500 g

      • Laikymas: vėsioje (ne aukštesnėje kaip 20 °C), sausoje vietoje

      • Galiojimo laikas: nurodytas ant pakuotės

      • Atidarius: laikyti sandariai uždarytą ir sunaudoti kaip galima greičiau

      Kodėl verta rinktis Oenoferm® Bio?

      Sertifikuota ekologiška mielių padermė – atitinka ES ekologinio vyno gamybos reikalavimus

      Padeda išlaikyti terroir – neįtakoja natūralaus vyno kvapo ir struktūros
      Idealiai tinka vynams be papildomų aromatinių korekcijų
      Minimali sieros junginių gamyba – švarus aromatas ir skonis
      Biologiškai suderinama su biodinaminiu ir natūraliu vynu

      3.202-682.02

      Charakteristikos

      Sudėtyje:
      Saccharomyces cerevisiae var. bayanus
      Rekomenduojamos rūšys:
      baltam, raudonam, rožiniam ir putojančiam vynui
      Pritaikymas:
      vynams ir putojantiem vynams
      Aromatas
      teritoriniai vynai ir jų individuali išraiška
      Dozavimas:
      20 – 40 g/100 L
      Rekomanduojama temperatūra:
      14 – 28 °C
      Alkoholio tolerancija:
      16,5 Vol.-%

      Specifinė nuoroda

      ean13
      320268202

      Pasirinkite pagal tipą

      Kodas:
      3.202-682.02
      Pakuotė: 500 g;
      33,60 €

      Sausos vyno mielės...

      33,60 €
      Komentarai (0)
      Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.