arrow
    Fermentas Distizym FM-TOP Erbslöh|Gamybos medžiagos
    arrow
    Fermentas Distizym FM-TOP Erbslöh|Gamybos medžiagos
    Fermentas Distizym FM-TOP Erbslöh|Gamybos medžiagos
    1

    Fermentas Distizym FM-TOP Erbslöh

    1,34 €
    Su PVM 2
    3.202-544.05

    Specialus fermentas, skirtas skaidyti distiliuojamą vaisių misai, kuris sudarytas iš kietų vaisių minkštimo arba gumbavaisių.

    Pakuotė: 5 g
    • 5 g
    • 100 g
    • 1 kg
    Turime sandėlyje

    Užsakykite per 03h 44m 56s kad išsiųstume prekes šiandien!
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      Distizym® FM-TOP yra skystas, labai koncentruotas pektolazės fermentinis preparatas su padidintu maceruojančiu poveikiu, optimaliai skaidančiu distiliuojamą vaisių masę. Kietų vaisių minkštimas, kaip, pavyzdžiui, obuolių ir svarainių, ar šakniavaisių, kaip, pavyzdžiui, topinambai, yra ypatingai tinkamas šiam produktui.

      Leistinas pagal, šiuo metu galiojančius, įstatymus ir teisės aktus. Grynumas ir kokybė įrodyti specializuotose laboratorijose.

      Pritaikymas

      • Greitas ląstelinės audinio irimas, greita pektino medžiagos degradacija, todėl efektyvus masės suskystėjimas.
      • Paprastas masės siurbimas ir maišymas.
      • Lengvesnė fermentacijos pradžia bei rezultatas, optimalus alkoholinio gėrimo kiekis.
      • Produktas pasižymės išskirtiniu vaisių komponentų aromatu.

      Distizym® FM-TOP yra skiedžiamas šaltu vandeniu ir pilamas į misą/sultis arba tiesiogiai pilant į talpą, turi būti gerai sumaišoma, intensyviai maišant. Maišymas trumpais intervalais pirmąją valandą, skatina mentalo skaidymą. Tai reikėtų daryti kelias valandas, kad paspartinti procesą

      Prekės ir poveikis

      Distizym® FM TOP pektinazės pasižymi stipriu maceruojančiu poveikiu, turinčiu ypatingai skystinantį poveikį vaisiams su kietu vaisių minkštimu arba džiovintiems vaisiams. Distizym® FM TOP suardo vaisių ląstelių audinį ir pektino medžiagas, todėl jų drastiškas sumažėjimas paskatina klampumą ir suskystinimos masės efektą. Būtina įpilti vandens, kuris yra svarbus, fermentų aktyvumui didinti. Dėl intensyvaus mentalo skaidymo, išsiskiria vertingi komponentai ir padidina aromatą. Mentalo skystėjimas ir apdorojimas palengvina fermentacijos pradžią ir paskatiną optimalų alkoholinio gėrimo kiekį. Taikant fermentą, mentalo parūgštinimas nėra būtinas. Bet jei, mentalo pH reikšme yra didelė, pH reikšmę reiktų koreguojant iki pH 3,0-3,2. Tai rekomenduojama dėl mikrobiologinių priežasčių (vadinamoji rūgštinė apsauga), pridedant Erbslöh-pH Senker (pH mažinimas).

      Dozavimas

      Fermento dozavimas priklauso nuo atitinkamos žaliavos, vaisiaus subrendimo laipsnio, temperatūros ir kontakto laiko. Laikyti 15 ° C temperatūroje.

       

      Vaisiai

      g/100 l misos

      Topinambai

      20 - 30

      Šakniagumbiai/šaknys

      10 - 20

      Obuoliai/svarainiai

      6 - 15

      Kriaušės/kaulavaisiai

      3 - 6

      3.202-544.05
      229 Prekės

      Charakteristikos

      Paskirtis:
      kietiems vaisiams arba gumbavaisiams suminkštinti

      Specifinė nuoroda

      ean13
      320254405

      Pasirinkite pagal tipą

      Kodas:
      3.202-544.01
      Pakuotė: 100 g;
      16,01 €
      Kodas:
      3.202-544.02
      Pakuotė: 1 kg;
      94,05 €
      Kodas:
      3.202-544.05
      Pakuotė: 5 g;
      1,34 €

      Fermentas Distizym FM-TOP...

      1,34 €
      Komentarai (0)
      Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

      Prekių krepšelis

      Jūsų krepšelyje nėra prekių
      clear