Pieno rūgščių bakterijos MALOCID 25 g.|Gamybos medžiagos
    0

    Pieno rūgščių bakterijos MALOCID 25 g.

    10,29 €
    Su PVM 15
    3.202-245.01

    Pieno rūgščių bakterija skirta sumažinti rūgštingumą, padaryti vyną stabilesnį.

    Galimas išankstinis užsakymas

    Sadėlyje neturime
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      Mikrobiologinė kultūra obuolių-pieno rūgščių fermentacijos reguliavimui. Sudėtyje yra didelė koncentracija Loeconostic oenos bakterijų, kurios vyne konvertuoja rūgštis į pieno rūgštis. Tai sumažina vyno rūgštingumą, vyną padaro stabilesniu. Šis metodas jau daug metų naudojamas pramonėje, pagaliau tapo prieinamas ir mėgėjams!

      Dozavimas: 5 gramai / 10 litrų vyno po fermentacijos prieš skaidrinimą.

      Pakelis tinkamas 50 litrų vyno.

       

      Naudinga žinoti:

      Optimali obuolių-pieno rūgščių fermentacija galima prie žemiau išvardintų sąlygų:

      -Idealu naudoti vynui be sultitų arba sulfitų kiekis vyne turėtų būti minimalus. Maksimalus bendras sulfitų (SO2) kiekis vyne galėtų sudaryti 30 mg litrui, arba laisvas SO2 (sultitų) kiekis 10 mg litrui.

      -Vyno temperatūra turi būti tarp 20-22 oC laipsnių.

      -Vyno pH-vertė turi būti 3,1 ar daugiau. Jeigu vyno pH-vertė mažesnė reikia būtinai sumažinti rūgščių kiekį naudojant kalkes.

      -Naudokite MALOCID iš karto kai vyno fermentacija yra beveik pasibaigus (likęs cukraus kiekis 4 g/litre), o geriau pilnai pasibaigus fermentacijai. Neperpilkite vyno. Tai darykite tik po obuolių-pieno rūgščių fermentacijos.

       

      Pasidaryk gero vyno namuose! Sėkmės!

       

       

       

       

      3.202-245.01

      Specifinė nuoroda

      ean13
      130035

      Pasirinkite pagal tipą

      Pieno rūgščių bakterijos...

      10,29 €
      Komentarai (0)
      Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

      Prekių krepšelis

      Jūsų krepšelyje nėra prekių
      clear