OenoPur® Erbslöh|Vyno mielės
    OenoPur® Erbslöh|Vyno mielės
    OenoPur® Erbslöh|Vyno mielės
    OenoPur® Erbslöh|Vyno mielės
    OenoPur® Erbslöh|Vyno mielės
    0

    OenoPur® Erbslöh

    104,36 €
    Su PVM 15
    3.202-576.05

    OenoPur® Erbslöh pašalina polifenolių perteklių, panaikinamas aitrus skonis. 

    gamintojo puslapis

    Pakuotė: 5 kg
    • 5 kg
    • 10 kg
    2-3 sav. užsakius prekes

    Sadėlyje neturime
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      OenoPur® Erbslöh – natūrali priemonė nepageidaujamų kvapų korekcijai vyne

       – tai natūralus, biologiškai aktyvus produktas, sukurtas Erbslöh specialistų, siekiant pašalinti redukcinius kvapus ir pagerinti vyno kvapą bei skonį. Tai ne fermentacinės mielės, o specialiai apdorota inaktyvuota mielių biomasa, turinti stiprių adsorbcinių savybių.
      Šis produktas skirtas profesionaliems vyno gamintojams, kurie siekia užtikrinti vyno švarą, kvapo kokybę bei išvengti vėlesnių defektų brandinimo metu.

      Kam skirtas OenoPur?

      OenoPur® Erbslöh naudojamas:

      • Vynams, turintiems redukcinių kvapų (pvz., H₂S, merkaptanų, SO₂).

      • Po pagrindinės ar malolaktinės fermentacijos, kai atsiranda nemalonių kvapų.

      • Vynuose, kuriuose reikia subtilios kvapo korekcijos be stipraus technologinio įsikišimo.

      • Kai reikia išvengti stipresnių intervencinių priemonių (pvz., vario sulfatų).

      Produktas itin efektyvus tais atvejais, kai vynas turi:

      • supuvusio kiaušinio kvapą (vandenilio sulfidas),

      • „gumos“, „svogūno“ ar „degtukų“ kvapą (merkaptanai),

      • stiprų sieros kvapą dėl SO₂ pertekliaus.

      Kaip veikia OenoPur® Erbslöh?

      OenoPur sudėtyje esantys specifiniai ląstelinių sienelių komponentai (gliukanai ir manoproteinai) turi savybę prisijungti lakias kvapą sukeliančias medžiagas.
      Produktas veikia adsorbcijos principu – jis sugeria nepageidaujamus kvapus, jų nesunaikindamas ir nekeisdamas vyno aromatinės struktūros.

      Pagrindinės savybės

      • 100 % natūrali mielių biomasa

      • Pašalina kvapus be cheminių reakcijų

      • Veiksmingas nuo 12 °C temperatūros

      • Neturi įtakos vyno skoniui, rūgštims ar aromatiniams esterams

      • Poveikis matomas po 24–48 valandų

      Naudojimas

      1. Išmaišykite OenoPur švariame vandenyje arba vyno dalyje.

      2. Supilkite į visą vyno partiją ir intensyviai išmaišykite.

      3. Leiskite veikti 1–2 dienas.

      4. Atlikite filtravimą ar nusodinimą.

      Dozavimas:

      • 10–40 g/hl priklausomai nuo kvapo intensyvumo ir produkto būklės.

      Pastaba: prieš taikant visai partijai, rekomenduojamas bandomasis testas laboratorinėje sąlygoje (pvz., 1 l mėginyje).

      Laikymo sąlygos

      • Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25 °C temperatūroje.

      • Atidarius, sunaudoti kaip galima greičiau ir laikyti sandariai.

      • Galiojimo laikas: nurodytas ant pakuotės.

      Kodėl verta rinktis OenoPur® Erbslöh?

      ✅ Natūralus, neinvazinis kvapo korektorius
      ✅ Neįtakoja skonių ir subtilių vyno komponentų
      ✅ Tinka ekologiškai ir biodinamiškai gamybai
      ✅ Greitas rezultatas – be technologinio streso vynui
      ✅ Alternatyva vario preparatams ar agresyviems sorbentams

      Papildoma informacija, kaip šalinti vyno defektus čia

      3.202-576.05

      Charakteristikos

      Paskirtis:
      pašalina nepageidaujamus polifenolius jau misos etape
      Sudėtyje:
      celiuliozė, PVPP, želatina ir mineralinis adsorbentas
      Dozavimas:
      30-100 g OenoPur /100 l misos arba 100 kg mentalo
      Įpakavimas:
      5 kg arba 10kg

      Specifinė nuoroda

      ean13
      320257605

      Pasirinkite pagal tipą

      Kodas:
      3.202-576.05
      Pakuotė: 5 kg;
      104,36 €
      Kodas:
      3.202-576.10
      Pakuotė: 10 kg;
      194,81 €

      OenoPur® Erbslöh

      104,36 €
      Komentarai (0)
      Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.