OenoPur® Erbslöh|Vyno mielės
    OenoPur® Erbslöh|Vyno mielės
    OenoPur® Erbslöh|Vyno mielės
    OenoPur® Erbslöh|Vyno mielės
    OenoPur® Erbslöh|Vyno mielės
    0

    OenoPur® Erbslöh

    104,36 €
    Su PVM 15
    3.202-576.05

    OenoPur pašalina polifenolių perteklių, panaikinamas aitrus skonis. 

    Pakuotė: 5 kg
    • 5 kg
    • 10 kg
    2-3 sav. užsakius prekes

    Sadėlyje neturime
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      OenoPur yra miltelių pavidalo produktas, skirtas prevenciniam vynuogių misos apdorojimui. Jo komponentai yra labai gryni: celiuliozė, PVPP, želatina ir mineralinis adsorbentas. OenoPur lengvai skaidosi ir gali būti naudojamas tiesiogiai. Produkte yra laisvo kazeino, tai nėra pažymėta etiketėje.

      Leistinas pagal, šiuo metu galiojačius, Europos Sąjungos įstatymus ir teisės aktus. Grynumas ir kokybė yra įrodyti specializuotose laboratorijose.

      Pritaikymas

      Jau pradiniame vyno gamybos etape, OenoPur pašalina polifenolių perteklių, kuris neigiamai veikia vyną. Priklausomai nuo techninių sąlygų, OenoPur gali būti įdėtas tiesiogiai į vynuogių misą, o taip pat į mentalą (susmulkintų vynuogių masę). Panaikinamas aitrus skonis.

      Prekės ir poveikis

      OenoPur susideda iš atskirų komponentų, kurie veikia abzorbuojančiai ir pašalina nepageidaujamus polifenolius jau misos etape, yra svarbus nuosėdų susidaryme ir nusodinime. Tokiu būdu, vyno kokybė žymiai pagerėja. OenoPur dedamas tiesiogiai į misą arba mentalą. Geram poveikiui išgauti, svarbu gerai maišyti. Prieš kitų produktų naudojimą, arba prieš filtravimo procesą, palaukite mažiausiai 20 minučių. Siekiant sutaupyti laiko, misos filtracija ar centrifugavimas gali būti vykdomas prieš sedimentacijos etapą.

      Dozavimas

      30-100 g OenoPur /100 l misos arba 100 kg mentalo.

      3.202-576.05

      Charakteristikos

      Paskirtis:
      pašalina nepageidaujamus polifenolius jau misos etape
      Sudėtyje:
      celiuliozė, PVPP, želatina ir mineralinis adsorbentas
      Dozavimas:
      30-100 g OenoPur /100 l misos arba 100 kg mentalo
      Įpakavimas:
      5 kg arba 10kg

      Specifinė nuoroda

      ean13
      320257605

      Pasirinkite pagal tipą

      Kodas:
      3.202-576.05
      Pakuotė: 5 kg;
      104,36 €
      Kodas:
      3.202-576.10
      Pakuotė: 10 kg;
      194,81 €

      OenoPur® Erbslöh

      104,36 €
      Komentarai (0)
      Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.