- Išparduota, dėl pirkimo derinti atskirai.
Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
pagalba@vitis.lt- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Vyno gamybos įrankių komplektas Fermenter25
Daugkartinio naudojimo minimali vyno gamybos priemonės, reikalinga 25 litrų vyno pasigaminti. Kibirai ne balti, su Viking piešiniu
Rinkinį sudaro:
- 33 ltr. kibiras su skale (baltas)
- 33 ltr. kibiras su skale ir kraneliu (su Viking piešiniu)
- sandarus dangtis, tinkantis vyno brandinimui
- sandarus dangtis su oro vožtuvu, skirtas fermentacijai
- Perpylimo sifonas su 110 cm ilgio žarnele
- Plastikinė maišymo mentelė, šaukštas.
- Dezinfekavimo priemonė, koncentratas SUMA Bac
- Purkštuvas 1l dezinfekavimo priemonei
- Vyno gamybos registracijos lapas
Daugkartinio naudojimo vyno gamybos priemonės, pradedančiajam vyndariui. Šio komplekto užteks, kai "sulčių turiu ar žinau iš kur gauti ir norisi pasigaminti vyno", bet investuoti minimaliai. Šis rinkinys neturi matavimo prietaisų sulčių rūgštingumui, saldumui ir temperatūrai nustatyti, bet jos reikalingos tik jei norėsite tiksliau valdyti vyno gamybos procesą. Teorinės žinios, kaip gimsta vynas, aprašytos svetainėje www.vynogamyba.lt
Prie šio komplekto galite papildomai įsigyti:- matavimo priemonių komplektą Measure ar Measure Profi
- Išpilstymo priemonių komplektą Bottling
- Vyno gamybos priedus VitisPlus pagal jūsų vaisius
Visi komplekte pateikti įrankiai yra daugkartinio naudojimo, gali tarnauti daugelį metų. Perkant komplektą, nei atskirai kiekvieną dalį, jūs sutaupote apie 10 procentų bendros gaminių kainos.
Komplekto sudėtis ir naudojimosi instrukcija:
-
33 ltr. kibiras su skale, daugiau skirtas sulčių ar vyno perpylimui bei fermentacijai. Fermentacijos metu stenkitės, kad fermentuojamas turinys sudarytų ne daugiau nei 27-28 ltr. Nes fermentacijos pradžioje susidaro putos, kurioms reikia vietos išsiplėsti.
- 33 ltr. kibiras su skale ir kraneliu, daugiau skirtas pagaminto vyno brandinimui. Kranelis puikiai pasitarnaus, kai norėsite išpilstyti vyną į butelius. Išpylimo kranelis įmontuotas keliais cm aukščiau dugno, nusėdę ant kibiro dugno nuosėdos įprastai būna žemiau kranelio išpylimo angos.
-
Sandarus dangtis, skirtas vyno brandinimui. Jis tinka bet kuriam kibirui. Reikia atkreipti dėmesį, kad vyno brandinimo metu, vyno kiekio lygis turi būti daugiau 30 ltr. Kad pakelti vyno lygį, nupylus vyną, galite naudoti bet kokį iš išorės dezinfekuotą ir sandarų indą, pripildytą vandens (butelis, stiklainis su dangteliu).
-
Sandarus dangtis su skyle, gumine tarpine ir oro vožtuvu, skirtas vyno fermentacijai. Prieš naudojimą, patariame pradžioje į dangčio skylę įdėti guminę tarpinę ir tik tada oro vožtuvą. Kad oro vožtuvas atliktų savo funkciją fermentacijos metu, į oro vožtuvą būtina pripilti švaraus geriamo vandens, iki pažymėtos linijos. Oro vožtuvo dangtelis skirtas apsaugai nuo dulkių.
-
Perpylimo sifonas su 110cm žarnele skirta perpilti sultis iš vienos talpos į kitą. Patariame perpylimo metu, žarnelės galą laikyti įpilamo kibiro dugne, kad perpilamas turinys nesitaškytų, gautų kuo mažiau sąlyčio su oru. perpilamos žarnelė yra su vamzdeliu, o ant vamzdelio uždėta apsauga nuo nuosėdų įtraukimo. Naudojimosi instrukcija: Prieš perpylimą kibirą su skysčiu (sultimis ar vynu) pastatykite aukščiu įpilamo kibiro. Vamzdelį įstatykite į kibirą su skysčiu, į žarnelės galą su burna įtraukite oro, laikydami galą žemiau skysčio lygio, kol atitekės skystis ir leiskite skysčiui tekėti į tuščia kibirą.
-
Plastikinė maišymo mentelė, šaukštas pagamintas iš plastiko tinkančio sąlyčiui su maistu, skirtas išmaišyti vyno turinį įdėjus cukraus, vyno mielių ar atskiedus vandeniu. Tai yra būtina sąlyga, maišykite vyną tik su higieną atitinkančiais įrankiais.
- Dezinfekavimo priemonė, koncentratas SUMA Bac. Tai koncentruota dezinfekavimo priemonė, skirta dezinfekuoti visus naudojamus įrankius ir prietaisus, skiedžiamas su geriamu vandeniu, 1:35 santykiu. Nepamiškite po to jų gerai nuskalauti geriamuoju vandeniu.
-
Purkštuvas 1l dezinfekavimo priemonei, Suma Bac. Į purkštuvą supilkite visą indelį Suma Bac ir likusią dalį švaraus geriamo vandens. Padenkite tirpalu valomą paviršių, pašalinkite nešvarumus drėgna šluoste ar kempine. Palikite 5 min ir nuskalaukite švariu vandeniu.
- Vyno gamybos registracijos lapas. Mūsų patirties išgryninta ir ištobulinta lentelė, reikalinga tam, kad galėtumėte kurti savo vyno gamybos receptus. Kai sekantį kartą gaminsite vyną iš tų pačių sulčių, kuris jums patiko, lengviau bus pakartoti gamybos ciklą.
Sanitarija ir higiena yra gero vyno gamybos garantas - vyno technologė dr. Aušra Šimonėlienė.
Daugiau vyno receptų galite surasti mūsų prižiūrimoje svetainėje www.vynogamyba.lt
Skanaus ir gero vyno!
Specifinė nuoroda
- ean13
- 130725001
Pasirinkite pagal tipą
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Jūsų atsiliepimo įvertinimas negali būti išsiųstas
Pranešti apie komentarą
Pranešimas apie atsiliepimą išsiųstas
Jūsų pranešimas apie atsiliepimą neišsiųstas
Parašyti savo atsiliepimą
Atsiliepimas išsiųstas
Jūsų atsiliepimas neišsiųstas