Fermentas Trenolin FastFlow DF Erbslöh|Fermentai
    Fermentas Trenolin FastFlow DF Erbslöh|Fermentai
    Fermentas Trenolin FastFlow DF Erbslöh|Fermentai
    0

    Fermentas Trenolin FastFlow DF Erbslöh

    19,12 €
    Su PVM 2
    3.202-1040.01

    Fermentas Trenolin FastFlow DF Erbslöh -greitas fermentas spaudimui, skaidrinimui ir filtravimui

    Fermentas Trenolin FastFlow DF Erbslöh

    papildomai informacijai

    Pakuotė: 100 g
    • 100 g
    • 1 kg
    Turime sandėlyje

    Sandėlyje: 45 vnt.
    Užsakykite per 05h 12m 43s kad išsiųstume prekes šiandien!
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      Fermentas Trenolin FastFlow DF Erbslöh -greitas fermentas spaudimui, skaidrinimui ir filtravimui 

      – tai inovatyvus skystas fermentas, sukurtas greitam ir intensyviam pektino skaidymui vynuogių tyre (mash) ir misoje (must). Jis idealiai tinka naudoti tiek baltųjų, tiek raudonųjų vynuogių perdirbimui. O ypač kai naudojamos pektino gausios veislės, tokios kaip Silvaner ar Gewürztraminer.

      Šis fermentas pagerina spaudimo efektyvumą, paspartina sulčių skaidrinimą ir padidina filtravimo greitį, todėl yra nepakeičiamas sprendimas modernioje vyndarystėje.

      Pagrindiniai privalumai

      • Greitas ir gilus pektino skaidymas net esant žemai temperatūrai – nuo 8 °C
      • Pašalina net sunkiai skaidomas pektino frakcijas (vadinamas „plaukuotomis sritimis“)
      • Pagerina spaudimo išeigą, ypač iš pektino gausių vynuogių
      • Padidina filtracijos greitį ir pagerina skaidrumo stabilumą
      • Skatina geresnį nusodinimą naudojant tokius preparatus kaip LittoFresh®, KlarSol Super, ChitoFlot, e.IsingClair

      Unikalus fermento veikimo principas

      Fermentas Trenolin FastFlow DF Erbslöh pasižymi arabinogalaktan-II-hidrolazės (AG-II-hidrolazė) veikimu. Jis leidžia fermentui skaidyti pektino šalutines grandines. Tai sumažina pektino gebėjimą surišti vandenį, greitai mažina klampumą ir skatina sulčių skaidrėjimą. Dėl šios savybės fermentas efektyviai veikia net esant žemai temperatūrai ir trumpam reakcijos laikui.

      Be to, Trenolin® FastFlow yra be cinnamyl esterazės (depsidazės), todėl nesusidaro nepageidaujami lakiųjų fenolių junginiai, galintys pakenkti vyno aromatui ar skoniuiTrenolin®-FastFlow-Tech….

      Naudojimas ir dozavimas

      NaudojimasTemperatūraDozėReakcijos laikas
      Baltosios vynuogės8–15 °C6–10 mL / 100 kg ar L2–4 val.
      Raudonosios vynuogės (iki 25 °C)≤ 25 °C4–8 mL / 100 kg ar Lfermentacijos metu
      Raudonosios vynuogės (≥ 45 °C)nuo 45 °C3–6 mL / 100 kg ar L1–2 val.

      Patarimas: efektyvus pektino skaidymas galimas nuo 8 °C. Natūrali viršutinė temperatūros riba – 55 °C.

      Naudojimo instrukcija: fermentą reikia praskiesti nedideliu skysčio kiekiu ir tolygiai paskirstyti talpoje. Dėmesio – bentonitas sumažina fermento aktyvumą, todėl naudoti jį rekomenduojama tik po pilno pektino suskaidymo.

      Kur naudoti Fermentas Trenolin FastFlow DF Erbslöh?

      • Baltųjų ir raudonųjų vynuogių apdorojimui
      • Vynuogių veislėms, pasižyminčioms dideliu pektino kiekiu
      • Procesams, kur reikia greito ir efektyvaus spaudimo bei sulčių išgavimų
      • Skaidrinimui ir flotacijai prieš fermentaciją
      • Filtracijos proceso pagreitinimui brandinto vyno gamyboje

      Laikymo sąlygos

      • Laikyti vėsioje vietoje
      • Atidarius pakuotę, sandariai uždaryti
      • Sunaudoti kaip įmanoma greičiau

      Sertifikavimas

      Produktas patvirtintas naudoti pagal ES reglamentą Nr. 2019/934, ir laboratorijoje patikrintas dėl grynumo ir kokybės.

      gamintojo puslapis

      3.202-1040.01
      45 Prekės

      Specifinė nuoroda

      ean13
      3202104001

      Pasirinkite pagal tipą

      Kodas:
      3.202-1040.02
      Pakuotė: 1 kg;
      151,25 €
      Kodas:
      3.202-1040.01
      Pakuotė: 100 g;
      19,12 €

      Fermentas Trenolin FastFlow...

      19,12 €
      Komentarai (0)
      Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.