Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
[email protected]- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Prekių krepšelis
Fermentas Trenolin FastFlow DF Erbslöh
Fermentas Trenolin FastFlow DF Erbslöh -greitas fermentas spaudimui, skaidrinimui ir filtravimui
Fermentas Trenolin FastFlow DF Erbslöh
Parsisiųsti PDF
Fermentas Trenolin FastFlow DF Erbslöh -greitas fermentas spaudimui, skaidrinimui ir filtravimui
– tai inovatyvus skystas fermentas, sukurtas greitam ir intensyviam pektino skaidymui vynuogių tyre (mash) ir misoje (must). Jis idealiai tinka naudoti tiek baltųjų, tiek raudonųjų vynuogių perdirbimui. O ypač kai naudojamos pektino gausios veislės, tokios kaip Silvaner ar Gewürztraminer.
Šis fermentas pagerina spaudimo efektyvumą, paspartina sulčių skaidrinimą ir padidina filtravimo greitį, todėl yra nepakeičiamas sprendimas modernioje vyndarystėje.
Pagrindiniai privalumai
- Greitas ir gilus pektino skaidymas net esant žemai temperatūrai – nuo 8 °C
- Pašalina net sunkiai skaidomas pektino frakcijas (vadinamas „plaukuotomis sritimis“)
- Pagerina spaudimo išeigą, ypač iš pektino gausių vynuogių
- Padidina filtracijos greitį ir pagerina skaidrumo stabilumą
- Skatina geresnį nusodinimą naudojant tokius preparatus kaip LittoFresh®, KlarSol Super, ChitoFlot, e.IsingClair
Unikalus fermento veikimo principas
Fermentas Trenolin FastFlow DF Erbslöh pasižymi arabinogalaktan-II-hidrolazės (AG-II-hidrolazė) veikimu. Jis leidžia fermentui skaidyti pektino šalutines grandines. Tai sumažina pektino gebėjimą surišti vandenį, greitai mažina klampumą ir skatina sulčių skaidrėjimą. Dėl šios savybės fermentas efektyviai veikia net esant žemai temperatūrai ir trumpam reakcijos laikui.
Be to, Trenolin® FastFlow yra be cinnamyl esterazės (depsidazės), todėl nesusidaro nepageidaujami lakiųjų fenolių junginiai, galintys pakenkti vyno aromatui ar skoniuiTrenolin®-FastFlow-Tech….
Naudojimas ir dozavimas
Naudojimas | Temperatūra | Dozė | Reakcijos laikas |
---|---|---|---|
Baltosios vynuogės | 8–15 °C | 6–10 mL / 100 kg ar L | 2–4 val. |
Raudonosios vynuogės (iki 25 °C) | ≤ 25 °C | 4–8 mL / 100 kg ar L | fermentacijos metu |
Raudonosios vynuogės (≥ 45 °C) | nuo 45 °C | 3–6 mL / 100 kg ar L | 1–2 val. |
Patarimas: efektyvus pektino skaidymas galimas nuo 8 °C. Natūrali viršutinė temperatūros riba – 55 °C.
Naudojimo instrukcija: fermentą reikia praskiesti nedideliu skysčio kiekiu ir tolygiai paskirstyti talpoje. Dėmesio – bentonitas sumažina fermento aktyvumą, todėl naudoti jį rekomenduojama tik po pilno pektino suskaidymo.
Kur naudoti Fermentas Trenolin FastFlow DF Erbslöh?
- Baltųjų ir raudonųjų vynuogių apdorojimui
- Vynuogių veislėms, pasižyminčioms dideliu pektino kiekiu
- Procesams, kur reikia greito ir efektyvaus spaudimo bei sulčių išgavimų
- Skaidrinimui ir flotacijai prieš fermentaciją
- Filtracijos proceso pagreitinimui brandinto vyno gamyboje
Laikymo sąlygos
- Laikyti vėsioje vietoje
- Atidarius pakuotę, sandariai uždaryti
- Sunaudoti kaip įmanoma greičiau
Sertifikavimas
Produktas patvirtintas naudoti pagal ES reglamentą Nr. 2019/934, ir laboratorijoje patikrintas dėl grynumo ir kokybės.
Pasirinkite pagal tipą
3.202-1040.02
3.202-1040.01
4 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Jūsų atsiliepimo įvertinimas negali būti išsiųstas
Pranešti apie komentarą
Pranešimas apie atsiliepimą išsiųstas
Jūsų pranešimas apie atsiliepimą neišsiųstas
Parašyti savo atsiliepimą
Atsiliepimas išsiųstas
Jūsų atsiliepimas neišsiųstas