Fermentas Trenolin FRIO DF Erbslöh|Fermentai
    0

    Fermentas Trenolin FRIO DF Erbslöh

    21,65 €
    Su PVM 2
    3.202-545.01

    Naujos rūšies pektinazės žaliava, su dideliu konversijos laipsniu, ypatingai žemoje temperatūroje, suteikia geresnį mentalo suslėgimo efektą ir skatina misos skaidrinimą.

    Pakuotė: 100 g
    • 3 g
    • 100 g
    • 1 kg
    Turime sandėlyje

    Užsakykite per 12h 39m 16s kad išsiųstume prekes šiandien!
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      Produkto aprašymas

      Trenolin® Frio DF yra skystas, labai aktyvus fermentas, skirtas greitai ir veiksmingai mentalo bei misos pektinų degradacijai. Šis procesas vykdomas mirkant ir skaidrinant šaltoje, 5 ° C temperatūroje. Naujos rūšies pektinazės žaliava, su dideliu konversijos laipsniu, ypatingai žemoje temperatūroje, suteikia geresnį mentalo suslėgimo efektą ir skatina misos skaidrinimą. Trenolin® Frio DF produktas savo sudėtyje neturi depsidazės, t.y., išlaiko skonio savybes, be šalutinio poveikio.

      Leistinas pagal šiuo metu galiojančius Europos Sąjungos įstatymus ir teisės aktus. Grynumas ir kokybė įrodyti specializuotose laboratorijose.

      Pritaikymas

      • Balto ir raudono mentalo greita, efektyvi pektinų hidrolizė ir, žinoma, mirkymo ir skaidrinimo procesai tik 5 ° C temperatūroje.
      • Patobulinta spaudimo galimybė ir žemos temperatūros efektas, lemia greitesnį sulčių išgavimą, tuo pat metu esant sumažintai spaudimo jėgai ir sumažintam karčiųjų medžiagų įsisavinimui.
      • Taikant žemesnę temperatūrą, skatinimas baltųjų vynuogių mentalo aromatas.
      • Taikant maceraciją šaltoje temperatūroje, skatinamas raudonųjų vynuogių spalvos išgavimas.
      • Misos gryninimo optimizavimas, atliekant pektino degradaciją, žemoje, 5 ° C temperatūroje.

       Prekės ir poveikis

      Trenolin® Frio DF atlieka veiksmingą pektinazės degradaciją 5 ° C temperatūroje. Misoje gerai ištirpinti pektinai, suteikia didelį klampumo potencialą, todėl pagerėja sulčių tekėjimas, net ir esant lengvam sulčių spaudimui. Tokiu būdu, sumažėja karčiųjų, nepageidaujamų tanino medžiagų. Nuosėdų dalelės, esančios misos suspensijoje, kurių pektinai ištirpę, dėl fermentų poveikio, praranda vandenį ir gali būti greičiau pašalinamos filtruojant ar sodrinant. Būtina atsižvelgti į tai, kad, nepaisant labai žemos temperatūros, sedimentacijos procesas yra lėtesnis. Trenolin® Frio DF taikymas yra labai ekonomiškas, dėl jo puikaus veikimo, trumpo kontakto ir taip pat labai žemos temperatūros.

      Dozavimas

      Spaudimo pagerinimas: mentalo pektinų hidrolizė

      Misos skaidrinimo greitis: misos pektinų degradacija

      Temperatūra

      Dozavimas ml/100 kg

      Reakcijos laikas

      Temperatūra

      Dozavimas ml/100 l

      Reakcijos laikas

      10 °C

      2-4 ml

      1-2 valandos

      10 °C

      1-3 ml

      2 valandos

      8 °C

      3-6 ml

      2-3 valandos

      8 °C

      3-5 ml

      3 valandos

      5 °C

      5-10 ml

      4-6 valandos

      5 °C

      5-8 ml

      4 valandos

       

      Ilgas kontakto laikas suteikia galimybę sumažinti dozės kiekį. Patartina atlikti pektinų testą, siekiant patikrinti aktyvumą. Atskiesti Trenolin® Frio DF nedideliu kiekiu vandens ir įdėjus į misą, gerai sumaišyti, kad būtų užtikrintas tolygus pasiskirstymas.

      3.202-545.01
      7 Prekės

      Specifinė nuoroda

      ean13
      4032299226423

      Pasirinkite pagal tipą

      Kodas:
      3.202-545.01
      Pakuotė: 100 g;
      21,65 €
      Kodas:
      3.202-545.02
      Pakuotė: 1 kg;
      207,27 €
      Kodas:
      3.202-545.03
      Pakuotė: 3 g;
      1,72 €

      Fermentas Trenolin FRIO DF...

      21,65 €
      Komentarai (0)

      Prekių krepšelis

      Jūsų krepšelyje nėra prekių
      clear