Fermentas Trenolin FRIO DF Erbslöh|Fermentai
    Fermentas Trenolin FRIO DF Erbslöh|Fermentai
    0

    Fermentas Trenolin FRIO DF Erbslöh

    21,65 €
    Su PVM 2
    3.202-545.01

    Fermentas Trenolin FRIO DF Erbslöh - efektyvus fermentas šaltajam maceravimui nuo 5 °C

    Naujos rūšies pektinazės žaliava, su dideliu konversijos laipsniu, ypatingai žemoje temperatūroje, suteikia geresnį mentalo suslėgimo efektą ir skatina misos skaidrinimą.

    papildomiems klausimams

    Pakuotė: 100 g
    • 3 g
    • 100 g
    • 1 kg
    Turime sandėlyje

    Sandėlyje: 7 vnt.
    Užsakykite per 06h 22m 59s kad išsiųstume prekes šiandien!
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      Fermentas Trenolin FRIO DF Erbslöh

      – tai aukštos kokybės, skystas fermentas, skirtas greitam ir efektyviam pektino skaidymui vynuogių tyre ir sultyse šaltojo maceravimo metu. Šis produktas ypač naudingas, kai darbai vyndarių ūkiuose vykdomi esant žemai temperatūrai – net nuo +5 °C. Trenolin Frio užtikrina puikų rezultatą net per trumpą laiką ir žemomis sąlygomis, todėl idealiai tinka moderniems vyndarystės procesams.

      Pagrindiniai privalumai:

      • Efektyvi pektino hidrolizė tiek baltųjų, tiek raudonųjų vynuogių tyre

      • Geresnis sulčių išsiskyrimas esant žemai temperatūrai

      • Greitesnis skaidrumas ir lengvesnis nusodinimas

      • Skatina aromatinių junginių išsiskyrimą baltųjų vynuogių maceravimo metu

      • Palaiko spalvos išgavimą raudonųjų vynuogių fermentacijos metu

      • Tinka naudoti visų rūšių vynui: baltam, rožiniam ir raudonam

      Kodėl verta rinktis Fermentas Trenolin FRIO DF Erbslöh?

      Skirtingai nei standartiniai fermentiniai produktai, Trenolin® Frio sudėtyje yra specialiai atrinktų pektinazių, veikiančių itin žemoje temperatūroje. Dėl to fermentas išlieka aktyvus net tada, kai dauguma kitų enzimų nebeveikia. Be to, produktas yra be cinnamil esterazės (depsidazės), tad išvengiama nepageidaujamų šalutinių reakcijų, kurios gali pakenkti vyno skoniui ar aromatui.

      Naudojimas ir dozavimas

      Vynuogių tyre:

      • 10 °C → 2–4 mL / 100 kg → 1–2 val.

      • 8 °C → 3–6 mL / 100 kg → 2–3 val.

      • 5 °C → 5–10 mL / 100 kg → 4–6 val.

      Sultyse:

      • 10 °C → 1–3 mL / 100 L → 2 val.

      • 8 °C → 3–5 mL / 100 L → 3 val.

      • 5 °C → 5–8 mL / 100 L → 4 val.

      Svarbu: fermentą prieš naudojimą rekomenduojama praskiesti nedideliu kiekiu skysčio – tai pagerina paskirstymą inde. Bentonitas inaktyvuoja fermentą, todėl naudoti jį galima tik tada, kai pektinas jau pilnai suskaidytas (rekomenduojama atlikti pektino testą)

      Pritaikymas vyndarystėje

      Trenolin® Frio puikiai tinka naudoti šiais atvejais:

      • Balto ir raudono mentalo greita, efektyvi pektinų hidrolizė ir, žinoma, mirkymo ir skaidrinimo procesai tik 5 ° C temperatūroje.

      • Patobulinta spaudimo galimybė ir žemos temperatūros efektas, lemia greitesnį sulčių išgavimą, tuo pat metu esant sumažintai spaudimo jėgai ir sumažintam karčiųjų medžiagų įsisavinimui.

      • Taikant žemesnę temperatūrą, skatinimas baltųjų vynuogių mentalo aromatas.

      • Taikant maceraciją šaltoje temperatūroje, skatinamas raudonųjų vynuogių spalvos išgavimas.

      • Baltųjų vynuogių šaltoji maceracija aromatui išgauti

      • Raudonųjų vynuogių apdorojimas spalvai išgauti prieš fermentaciją

      • Spaudimo efektyvumo didinimas žemoje temperatūroje

      • Vyno išskaidymas, nusodinimas ar flotacija naudojant tokias priemones kaip Seporit PORE-TEC, Klar-Sol Super ar IsingClair-Hausenpaste

      Laikymo sąlygos:

      • Laikyti vėsioje vietoje

      • Atidarius pakuotę, būtina sandariai uždaryti ir sunaudoti kuo greičiau

      • Galiojimo laikas nurodytas ant pakuotės

      Teisinis atitikimas ir kokybė

      Produktas patvirtintas pagal ES reglamentą Nr. 2019/934, laboratorijoje ištirtas grynumui ir kokybei užtikrinti. Naudojant būtina įsitikinti atitikimu nacionaliniams teisės aktams

      Dozavimas

      Spaudimo pagerinimas: mentalo pektinų hidrolizė

      Misos skaidrinimo greitis: misos pektinų degradacija

      Temperatūra

      Dozavimas ml/100 kg

      Reakcijos laikas

      Temperatūra

      Dozavimas ml/100 l

      Reakcijos laikas

      10 °C

      2-4 ml

      1-2 valandos

      10 °C

      1-3 ml

      2 valandos

      8 °C

      3-6 ml

      2-3 valandos

      8 °C

      3-5 ml

      3 valandos

      5 °C

      5-10 ml

      4-6 valandos

      5 °C

      5-8 ml

      4 valandos

       

      Ilgas kontakto laikas suteikia galimybę sumažinti dozės kiekį. Patartina atlikti pektinų testą, siekiant patikrinti aktyvumą. Atskiesti Trenolin® Frio DF nedideliu kiekiu vandens ir įdėjus į misą, gerai sumaišyti, kad būtų užtikrintas tolygus pasiskirstymas.

      gamintojo puslapis

      3.202-545.01
      7 Prekės

      Specifinė nuoroda

      ean13
      4032299226423

      Pasirinkite pagal tipą

      Kodas:
      3.202-545.01
      Pakuotė: 100 g;
      21,65 €
      Kodas:
      3.202-545.02
      Pakuotė: 1 kg;
      207,27 €
      Kodas:
      3.202-545.03
      Pakuotė: 3 g;
      1,72 €

      Fermentas Trenolin FRIO DF...

      21,65 €
      Komentarai (0)
      Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.