Fermentas EnerZym® Alpha Erbslöh|Fermentai
    Fermentas EnerZym® Alpha Erbslöh|Fermentai
    Fermentas EnerZym® Alpha Erbslöh|Fermentai
    0

    Fermentas EnerZym® Alpha Erbslöh

    10,77 €
    Su PVM 2
    3.202-1653.10

    Enerzym® Alpha – fermentas krakmolo skaidymui vaisių ir grūdų produktuose

    Fermentas EnerZym® Alpha Erbslöh

    gamintojo puslapis

    Pakuotė: 100 g
    • 100 g
    • 1 kg
    • 10 kg
    Turime sandėlyje

    Sandėlyje: 9 vnt.
    Užsakykite per 04h 21m 24s kad išsiųstume prekes šiandien!
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      Fermentas EnerZym® Alpha Erbslöh

      tai aukštos koncentracijos skystas α-amilazės fermentas, skirtas krakmolo ir dekstrinų skaidymui įvairiose vaisių ir grūdų kilmės masėse. Fermentas efektyviai veikia temperatūros intervale nuo 12 °C iki 65 °C, todėl yra lankstus ir plačiai pritaikomas įvairiuose perdirbimo procesuose – nuo sulčių iki gėrimų ar net alaus gamybos.

      🧪 Pagrindinės savybės

      • ✔️ Greitas cukrų išlaisvinimas – spartina fermentacijos pradžią.
      • ✔️ Veikia net ir rūgščiose terpėse – idealiai tinka vaisių sultims, net ir su pH < 4.
      • ✔️ Patikima dekstrinizacija – užtikrina efektyvų krakmolo skilimą iki cukrų.
      • ✔️ Tinka tiek šaltoms, tiek šiltoms terpėms – optimalus temperatūrinis veikimo intervalas.
      • ✔️ Lengvai pašalinamas klasikiniais skaidrinimo arba filtravimo būdais.

      🍏 Kur naudojamas Fermentas EnerZym® Alpha Erbslöh ?

      • Obuolių sultims – pagerina skaidrumą ir padidina cukrų išeigą tiek šalto, tiek karšto apdorojimo metu.
      • Tropinių vaisių tyrėms ir sultims – pvz., bananų, pasiflorų – kur natūraliai gausu krakmolo.
      • Avižų ir grūdų gėrimams – pvz., augalinių pienų gamyboje (avižų, ryžių, kviečių).
      • Distiliavimo procesams – masės paruošimui iš bulvių, kviečių, miežių ir kt.
      • Alaus gamyboje – su neplikytų grūdų (miežių, kviečių, rugių) papildais

      💡 Naudojimo instrukcija

      • Prieš naudojimą fermentą praskiesti 10–20 kartų šaltu vandeniu.
      • Supilti į masės srautą po šilumokaičio arba į atskirą fermento aktyvavimo talpą.
      • Tinkamas temperatūros diapazonas: 12–65 °C.
      • Produktas turi būti kruopščiai išmaišytas, kad fermentas pasiskirstytų tolygiai.

      📦 Laikymo sąlygos

      • Laikyti vėsioje ir bešalčioje aplinkoje.
      • Atidarytą pakuotę sunaudoti kaip įmanoma greičiau.
      • Saugoti nuo šilumos ir tiesioginės saulės šviesos.

      Privalumai perdirbimui

      • Padidina cukraus kiekį iš esamų krakmolingų šaltinių
      • Pagerina fermentacijos efektyvumą
      • Sumažina klampumą ir filtravimo problemų riziką
      • Pritaikomas tiek šaltam apdorojimui, tiek karštiems procesams
      • Lengvai integruojamas į esamus perdirbimo etapus

      Fermentas EnerZym® Alpha Erbslöh – tai galingas fermentas, skirtas krakmolo skaidymui vaisių ir grūdų produktuose, kuris efektyviai veikia tiek šaltame, tiek karštame procese, net rūgščioje terpėje. Jis padeda išlaisvinti cukrus, pagerina fermentaciją ir yra lengvai pašalinamas skaidrinimo metu.

      papildomiems klausimams

      3.202-1653.10
      9 Prekės

      Specifinė nuoroda

      ean13
      3202165310

      Pasirinkite pagal tipą

      Kodas:
      3.202-1653.10
      Pakuotė: 100 g;
      10,77 €
      Kodas:
      3.202-1653.11
      Pakuotė: 1 kg;
      38,72 €
      Kodas:
      3.202-1653.01
      Pakuotė: 10 kg;
      229,90 €

      Fermentas EnerZym® Alpha...

      10,77 €
      Komentarai (0)
      Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.