Sausos vyno mielės Oenoferm F3 Erbslöh|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės Oenoferm F3 Erbslöh|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės Oenoferm F3 Erbslöh|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės Oenoferm F3 Erbslöh|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės Oenoferm F3 Erbslöh|Vyno mielės
    1

    Sausos vyno mielės Oenoferm F3 Erbslöh

    1,33 €
    Su PVM 2
    3.202-548.06

    Sausos vyno mielės baltam vynui, yra labai efektyvios visiems šviežio tono kokybiškiems vynams. 

    gamintojo puslapis

    Pakuotė: 6 g
    • 6 g
    • 100 g
    • 500 g
    Turime sandėlyje

    Sandėlyje: 48 vnt.
    Užsakykite per 12h 02m 44s kad išsiųstume prekes šiandien!
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      Sausos vyno mielės Oenoferm® F3 – tai aukštos kokybės sausos vyno mielės, sukurtos Erbslöh specialistų specialiai vyno fermentacijai.
      Šios mielės atrinktos dėl gebėjimo fermentuoti švariai, išryškinant vaisiškus aromatus, išlaikant natūralią vyno rūgštį bei užtikrinant patikimą fermentacijos procesą. Oenoferm® linija garsėja savo stabilumu ir gebėjimu užtikrinti aukštos kokybės rezultatus įvairių tipų vynuose.

      Pagrindinės savybės

      • Švelni, tolygi fermentacija: užtikrina sklandžią eigą be staigių procesų šuolių.

      • Plačios panaudojimo galimybės: tinka baltųjų, rožinių ir šviesiųjų raudonųjų vynų gamybai.

      • Temperatūrų intervalas: fermentacija vyksta optimaliai nuo 14 °C iki 28 °C.

      • Aromato profilis: šviežias, vaisiškas, su aiškiai jaučiamomis obuolių, kriaušių, citrusinių vaisių natomis.

      • Alkoholio tolerancija: iki 14,5 % tūrio.

      • Mažas pašalinių kvapų susidarymas: minimalus SO₂ ir H₂S išsiskyrimas leidžia gaminti švarios aromatikos vynus.

      Kur naudoti Oenoferm® F3 mieles?

      • Baltųjų vynų fermentacijai – pabrėžiant vaisinius, gaivius skonius.

      • Rožinių vynų gamybai – švelnių, subtilių aromatų išlaikymui.

      • Šviesiųjų raudonųjų vynų fermentacijai – ieškant vaisiško profilio ir švarios struktūros.

      • Vaisių vynams ir sidrams – siekiant subtiliai pabrėžti žaliavų natūralumą.

      Šios mielės leidžia gaminti modernius, lengvus, vaisiškus vynus, kurie atitinka šiuolaikinius vartotojų lūkesčius.

      Naudojimo instrukcija

      1. Rehidratuoti mieles šiltame vandenyje (35–40 °C), naudoti 10 kartų didesnį vandens kiekį nei mielių svoris.

      2. Palaikyti 20 minučių, kad mielės suaktyvėtų.

      3. Pratinti prie temperatūros: palaipsniui įpilti šiek tiek misos ir priderinti prie fermentacijos sąlygų.

      4. Įpilti į bendrą misą ir gerai išmaišyti.

      5. Rekomenduojama naudoti kartu su vyno mielių aktyvatoriumi: aktyvatorius   tai pagreitina procesą

      Rekomenduojama dozė: 20–30 g mielių 100 litrų misos.
      Sunkesnėms sąlygoms ar labai šaltai fermentacijai dozę galima šiek tiek padidinti.

      Pakuotė ir laikymo sąlygos

      • Pakuotės dydžiai: 0,1 kg, 0,5 kg ir didesnės pramoninės pakuotės.

      • Laikymas: vėsioje (iki 20 °C), sausoje vietoje.

      • Laikyti sandariai uždarytas pakuotes, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės.

      • Atidarius suvartoti kaip galima greičiau.

      Kodėl verta rinktis Oenoferm® F3?

      • Užtikrina švarią, natūralią fermentaciją.

      • Išsaugo subtilius, vaisiškus aromatus.

      • Veikia patikimai net skirtingose temperatūrose.

      • Puikiai tinka tiek profesionaliam, tiek mėgėjiškam naudojimui.

      Oenoferm® F3 – kai svarbu natūralus vyno charakteris, gaivumas ir aromatų švara.

      3.202-548.06
      48 Prekės

      Charakteristikos

      Sudėtyje:
      LW 317-28. Saccharomyces cerevisiae rūšies mielių preparatas
      Rekomenduojamos rūšys:
      Obuolių, rabarbarų, vynuogių baltam vynui
      Pritaikymas:
      misai ir maceracijai paruošti
      Aromatas
      pasižymi šviežumu su tendencingu skoniu
      Dozavimas:
      20-30 g/100 l
      Įpakavimas:
      100g ir 500g
      fermentacijos potencialas:
      siekiant palaikyti fermentacijos procesą aktyvų, rekomendnuojama kontroliuoti temperatūrą.
      Rekomanduojama temperatūra:
      16-22 ° C
      Alkoholio tolerancija:
      iki 14%
      Putų susidarymas:
      vidutinis
      Naudotinas kartu su:
      VitaDrive® F3

      Specifinė nuoroda

      ean13
      320254806

      Pasirinkite pagal tipą

      Kodas:
      3.202-548.02
      Pakuotė: 500 g;
      37,51 €
      Kodas:
      3.202-548.01
      Pakuotė: 100 g;
      9,80 €
      Kodas:
      3.202-548.06
      Pakuotė: 6 g;
      1,33 €

      Sausos vyno mielės Oenoferm...

      1,33 €
      Komentarai (0)
      Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.