arrow
    Sausos vyno mielės Oenoferm F3 Erbslöh|Vyno mielės
    arrow
    Sausos vyno mielės Oenoferm F3 Erbslöh|Vyno mielės
    Sausos vyno mielės Oenoferm F3 Erbslöh|Vyno mielės
    1

    Sausos vyno mielės Oenoferm F3 Erbslöh

    1,33 €
    Su PVM 2
    3.202-548.06

    Sausos vyno mielės baltam vynui, yra labai efektyvios visiems šviežio tono kokybiškiems vynams.

    Pakuotė: 6 g
    • 6 g
    • 100 g
    • 500 g
    Turime sandėlyje

    Užsakykite per 05h 41m 47s kad išsiųstume prekes šiandien!
    Realiu laiku: 4 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      Oenoferm® F3 yra atrinktų, sausų, Saccharomyces cerevisiae rūšies mielių, LW 317-28 veislės preparatas. Oenoferm® yra gyvybingas kamienas, kultivuojamas grynoje/švarioje kultūroje.

      Preparatas leistinas pagal šiuo metu galiojančias naudojimo taisykles ir reglamentus. Grynumas ir kokybė įrodyti specializuotose laboratorijose.

      F3-Erbslöh mielių gamybos procesas - tinkamas fermentacijai

      Vertingų ir patvirtintų Erbslöh Oenoferm® mielių kamienų pritaikymas, padidino F3 mielių gamybos procesus. Mielių sklidimui palanki vitaminais ir mineralais praturtinta terpė. Taip pat ir stresinėse situacijose mielės geba atlikti fermentuotacijos procesą.

      Pritaikymas

      Oenoferm®F3 naudojamas vynuogių misai ir maceracijai paruošti, tam, kad vynas išlaikytų gerą aromatą ir tipišką veislei charakterį. Apdoroti vynai pasižymi šviežumu su tendencingu skoniu.

      Palanki fermentacijai temperatūra: 16-22 ° C. Tolerancija alkoholiui: 14% tūrio.

      Prekės ir poveikis

      Oenoferm® skiedžiamas su dešimt kartų didesniu drungno vandens (37-42 ° C) kiekiu ir vynuogių misos mišiniu, kurie atitinka santykį 1: 1. Oenoferm® maišomas lėtai ir 20 min paliekamas brinkti. Tuomet, mielių suspensija dedama į naudojamą rezervuarą ir gerai išmaišoma. Temperatūrų skirtumas tarp paruoštų mielių ir misos į kurias bus dedamos mielės, turėtų būti ne didesnis kaip 8 ° C. Priešingu atveju, galimas šokas mielių ląstelėms ir tai gali sutrikdyti jų veiklą.

      Patartina naudoti biologinį mielių aktyvatorių ir maistinių medžiagų šaltinį VitaDrive® F3. Jo naudoti tokį patį kiekį, kaip ir mielių, laikyti apie 10 min. Fermentacijos procesui prasidėjus ir siekiant palaikyti fermentacijos procesą aktyvų, rekomendnuojama kontroliuoti temperatūrą.

       ozavimas

      20-30 g Oenoferm® / 100 l vynuogių misos. Toks dozavimas užtikrina optimalų kiekį gyvybingų mielių ląstelių misoje bei reikiamą fermentacijos laipsnį.

      3.202-548.06
      88 Prekės

      Charakteristikos

      Sudėtyje:
      LW 317-28. Saccharomyces cerevisiae rūšies mielių preparatas
      Rekomenduojamos rūšys:
      Obuolių, rabarbarų, vynuogių baltam vynui
      Pritaikymas:
      misai ir maceracijai paruošti
      Aromatas
      pasižymi šviežumu su tendencingu skoniu
      Dozavimas:
      20-30 g/100 l
      Įpakavimas:
      100g ir 500g
      fermentacijos potencialas:
      siekiant palaikyti fermentacijos procesą aktyvų, rekomendnuojama kontroliuoti temperatūrą.
      Rekomanduojama temperatūra:
      16-22 ° C
      Alkoholio tolerancija:
      iki 14%
      Putų susidarymas:
      vidutinis
      Naudotinas kartu su:
      VitaDrive® F3

      Specifinė nuoroda

      ean13
      320254806

      Pasirinkite pagal tipą

      Kodas:
      3.202-548.02
      Pakuotė: 500 g;
      37,51 €
      Kodas:
      3.202-548.01
      Pakuotė: 100 g;
      9,80 €
      Kodas:
      3.202-548.06
      Pakuotė: 6 g;
      1,33 €

      Sausos vyno mielės Oenoferm...

      1,33 €
      Komentarai (0)
      Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

      Prekių krepšelis

      Jūsų krepšelyje nėra prekių
      clear