Fermentas Fructozym® P6‐L Erbslöh|Fermentai
    Fermentas Fructozym® P6‐L Erbslöh|Fermentai
    Fermentas Fructozym® P6‐L Erbslöh|Fermentai
    0

    Fermentas Fructozym® P6‐L Erbslöh

    158,63 €
    Su PVM 15
    3.202-808.01

    Fructozym® P6-L – koncentruotas fermentas sulčių skaidrinimui ir filtravimui

    Fermentas Fructozym® P6‐L Erbslöh greitas ir efektyvus pektino skaidymas

    gamintojo puslapis

    Galimas išankstinis užsakymas

    Sadėlyje neturime
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      Fermentas Fructozym® P6‐L Erbslöh

      – tai skystas, koncentruotas ir didelį rūgštingumą toleruojantis pektolizinis fermentas, skirtas vaisių sulčių apdorojimui. Jame esanti stipri arabanazės veikla leidžia efektyviai pašalinti pektinus ir arabano likučius, kurie trukdo skaidrumui bei filtravimui. Jis veikia net esant itin žemam pH, todėl ypač tinka rūgštiems vaisiams, tokiems kaip citrinos, apelsinai, laimai

      🧪 Pagrindinės savybės

      • ✔️ Greitas pektino skaidymas – būtinas skaidrinimui ir filtravimui

      • ✔️ Stipri arabanazės veikla – ypač efektyvi su sėklavaisiais (obuoliais, kriaušėmis)

      • ✔️ Veikia net prie pH < 3,0 – tinka labai rūgščioms sultims

      • ✔️ Skystas ir lengvai dozuojamas

      • ✔️ Saugi formulė, tinka profesionaliam sulčių perdirbimui

      🍏 Kur naudojamas Fructozym® P6-L?

      Produktas idealiai tinka šių sulčių apdorojimui:

      • Obuolių sultys (20–25 °Brix)

      • Juodųjų serbentų sultys

      • Kitų uogų sultys (aviečių, šilauogių, gervuogių)

      • Kaulavaisių sultys (vyšnių, slyvų, abrikosų)

      • Citrusinių vaisių sultys – citrinų, apelsinų, laimų

      📋 Dozavimas ir naudojimas

      SultysTemperatūra (°C)Laikas (min.)Dozė (ml / 1000 L)
      Obuolių45–5560–12010–30
      Juodųjų serbentų45–5560–12015–50
      Kitos uogos45–5560–12010–50
      Kaulavaisiai45–5560–1205–30
      Citrinos30–4090–12020–30
      Apelsinai40–4545–6010–15
      Laimai30–3512050-60

      Naudojimas:

      • Fermentą praskiesti 20–50 kartų šaltu vandeniu.

      • Įpilti į sultis po pasterizacijos, kad fermentas nebūtų suardytas šilumos.

      • Išmaišyti tolygiai visame tūrinyje

      📦 Laikymo sąlygos

      • Laikyti 0–10 °C temperatūroje

      • Vengti laikymo virš 25 °C

      • Atidarius pakuotę – sunaudoti kaip galima greičiau

      ✅ Kodėl verta rinktis Fermentas Fructozym® P6‐L Erbslöh?

      • Efektyvus net rūgščiausiose sultyse

      • Itin stiprus pektino ir arabano skaidymas

      • Pagerina skaidrumą, filtravimą ir stabilumą

      • Tinka tiek smulkiai gamybai, tiek pramoniniam procesui

      • Supaprastina spaudimo ir filtravimo procesus

      • Pagerina galutinio produkto estetinę ir organoleptinę kokybę

      Nors pakuotės labiau pritaikytos sulčių spaudykloms ir masinei gamybai , bet jei reikia mažesnės pakuotės kreipkitės, bandysime rasti išeitį. 

      papildomiems klausimams

      3.202-808.01

      Charakteristikos

      Įpakavimas:
      10 kg

      Specifinė nuoroda

      ean13
      320280801

      Pasirinkite pagal tipą

      Fermentas Fructozym® P6‐L...

      158,63 €
      Komentarai (0)
      Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.