Klientų aptarnavimas
clear
Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
pagalba@vitis.lt- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Klientų aptarnavimas
Vitis Edukacijos centras
Sužinokite, kaip gaminti oranžinį vyną iš vynuogių naudojant kultūrines vyno mieles. Kontroliuokite fermentaciją, išryškinkite natūralius aromatus ir...
Oro Įtaka Vyno Gamyboje
visibility 1822 Peržiūrų
list Kategorija:
Vyno gamyba pradedantiesiems
Oras yra gyvybiškai svarbus vyno brandoje. Tinkamai normuotas deguonies kiekis leidžia susiformuoti brandiems aromatams, švelnesniam skoniui ir sodriai...
Maceracija vyno gamyboje: kaip ji veikia vyno spalvą ir skonį
visibility 2555 Peržiūrų
list Kategorija:
Vyno gamyba pradedantiesiems
Sužinokite, kas yra maceracija vyno gamyboje. Procesas, kuris suteikia vynui spalvą, skonį ir taninus. Maceracijos trukmė, temperatūra ir jos poveikis...
Kur randami taninai
visibility 2480 Peržiūrų
list Kategorija:
Vyno gamyba pradedantiesiems
Sužinokite apie taninus vyno gamyboje – natūralius polifenolius, kurie suteikia vynui kartų skonį ir tekstūrą. Informacija apie taninų kilmę ir jų poveikį...
Sudėtyje yra sulfitų“ – ką tai reiškia?
visibility 3620 Peržiūrų
list Kategorija:
Vyno gamyba pradedantiesiems
Sužinokite, kas yra sulfitai ir kodėl jie naudojami vyno gamyboje kaip konservantai. Paaiškinimas apie sieros dioksidą, kaliometabisulfitą ir jų vaidmenį...
Ąžuolo drožlės (čipsai) – kas tai?
visibility 1683 Peržiūrų
list Kategorija:
Vyno gamyba pradedantiesiems
Sužinokite apie ąžuolo drožlių naudojimą vyno gamyboje. Informacija apie drožlių rūšis, privalumus ir dozavimą, siekiant pagerinti vyno skonį bei aromatą.
Kaip vynas tampa vynu: fermentacijos procesas ir svarbiausios rekomendacijos
visibility 3364 Peržiūrų
list Kategorija:
Vyno gamyba pradedantiesiems
Vyno gamybos procesas prasideda nuo vaisių sulčių fermentacijos, kurios metu mielės cukrų paverčia alkoholiu. Svarbu kontroliuoti temperatūrą, pH lygį ir...