Vitis Edukacijos centras

Hidrometras

visibility 3365 Peržiūrų list Kategorija: Technologiniai terminai
Sužinokite, kaip naudoti hidrometrą vyno gamyboje, kad tiksliai nustatytumėte cukraus ir alkoholio kiekį. Paprasti žingsniai, aiškios instrukcijos,...

Skaityti daugiau

PH Vertė

visibility 1386 Peržiūrų list Kategorija: Technologiniai terminai
Sužinokite, kaip matuoti pH gaminant vyną. Supraskite pH reikšmes, jų įtaką vyno rūgštingumui, ir kokius prietaisus naudoti norint nustatyti tinkamą pH lygį...

Skaityti daugiau

Fermentacija

visibility 2692 Peržiūrų list Kategorija: Technologiniai terminai
Fermentacija – cheminis procesas, kurio metu maistinės medžiagos, kaip gliukozė, skyla be deguonies, gaminant alkoholį. Sužinokite, kaip fermentacija...

Skaityti daugiau