Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
pagalba@vitis.lt- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Pieno rūgščių bakterijos MALOCID 25 g.
Pieno rūgščių bakterija skirta sumažinti rūgštingumą, padaryti vyną stabilesnį.
Mikrobiologinė kultūra obuolių-pieno rūgščių fermentacijos reguliavimui. Sudėtyje yra didelė koncentracija Loeconostic oenos bakterijų, kurios vyne konvertuoja rūgštis į pieno rūgštis. Tai sumažina vyno rūgštingumą, vyną padaro stabilesniu. Šis metodas jau daug metų naudojamas pramonėje, pagaliau tapo prieinamas ir mėgėjams!
Dozavimas: 5 gramai / 10 litrų vyno po fermentacijos prieš skaidrinimą.
Pakelis tinkamas 50 litrų vyno.
Naudinga žinoti:
Optimali obuolių-pieno rūgščių fermentacija galima prie žemiau išvardintų sąlygų:
-Idealu naudoti vynui be sultitų arba sulfitų kiekis vyne turėtų būti minimalus. Maksimalus bendras sulfitų (SO2) kiekis vyne galėtų sudaryti 30 mg litrui, arba laisvas SO2 (sultitų) kiekis 10 mg litrui.
-Vyno temperatūra turi būti tarp 20-22 oC laipsnių.
-Vyno pH-vertė turi būti 3,1 ar daugiau. Jeigu vyno pH-vertė mažesnė reikia būtinai sumažinti rūgščių kiekį naudojant kalkes.
-Naudokite MALOCID iš karto kai vyno fermentacija yra beveik pasibaigus (likęs cukraus kiekis 4 g/litre), o geriau pilnai pasibaigus fermentacijai. Neperpilkite vyno. Tai darykite tik po obuolių-pieno rūgščių fermentacijos.
Pasidaryk gero vyno namuose! Sėkmės!
Specifinė nuoroda
- ean13
- 130035
Pasirinkite pagal tipą
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Jūsų atsiliepimo įvertinimas negali būti išsiųstas
Pranešti apie komentarą
Pranešimas apie atsiliepimą išsiųstas
Jūsų pranešimas apie atsiliepimą neišsiųstas
Parašyti savo atsiliepimą
Atsiliepimas išsiųstas
Jūsų atsiliepimas neišsiųstas