• Išparduota, dėl pirkimo derinti atskirai.
DESA FIW rūgštingumo balansas
DESA FIW rūgštingumo balansas
DESA FIW rūgštingumo balansas
DESA FIW rūgštingumo balansas
DESA FIW rūgštingumo balansas
DESA FIW rūgštingumo balansas
DESA FIW rūgštingumo balansas
DESA FIW rūgštingumo balansas
DESA FIW rūgštingumo balansas
0

DESA FIW rūgštingumo balansas 100 g

5,75 €
Su PVM
3.202-344.01

Rūgščių mažinimo priemonė geriausiai tinkanti vynuogėms.

Pakuotė: 100 g
  • 100 g
  • 1 kg
Išparduota, dėl pirkimo derinti atskirai.

Sadėlyje neturime
Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

 

Parsisiųsti PDF

Rūgščių mažinimo priemonė vynuogėms. Neutralizuoja tik vynuogių rūgštį.

Sudėtis: Kalio tartratas

Dozavimas: 15 g/ 10 litrų vyne, neutralizuoja vyno rūgščių 1 g./litre.

Vartojimas:

Sulčių rūgštingumą reikėtų reguliuoti kaip galima greičiau. Kalcio karbonatas yra dažniausiai naudojamas reguliuojant rūgštingumą. Proceso metu, mažinant rūgštingumą, kartais susidaro labai daug putų, todėl turėtumėme naudoti pakankamai erdvų indą. Reikiamą pakelio turinį supilti į sultis, maišyti keletą minučių ir palikti nusistovėti. Maišymo procesą pakartokime dar kartą tol kol nusistovės CO2 dujos (neliks garso iš dujų). Dabar viską palikti 12-24 val. Kai fermentacijos indo oro vožtuvas sustos veikęs, talpos dugno apačioje nusistovės plonas baltas sluoksnis.

3.202-344.01

Specifinė nuoroda

ean13
311533

Pasirinkite pagal tipą

Kodas:
3.202-344.01
Pakuotė: 100 g;
5,75 € Sold out
Kodas:
3.202-344.02
Pakuotė: 1 kg;
23,69 € Sold out

DESA FIW rūgštingumo...

5,75 €
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.