Klientų aptarnavimas
clear
Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
[email protected]- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Klientų aptarnavimas
Prekių krepšelis
Jūsų krepšelyje nėra prekių
Vitis Edukacijos centras
Senojo žemyno vyndarystės šalyse vandens naudojimas pramoninėje vyno gamyboje yra uždraustas, siekiant apsaugoti vietinių vynų autentiškumą. Vanduo vyno...
Kaip pasigaminti šampaną namuose: išsamios putojančio vyno gamybos instrukcijos
visibility 8022 Peržiūrų list Kategorija: Vyno gamyba patyrusiems
Šampano gamyba prasidėjo Šampanės regione Prancūzijoje, kur buvo naudojamos tik vietinės vynuogės. Šis nuostabus putojantis vynas vis dar mėgstamas visame...
Sidro gaminimas Le Chapeau Brun (Keeving) metodu
visibility 3007 Peržiūrų list Kategorija: Vyno gamyba patyrusiems
Sidro gamyba Le Chapeau Brun (Keeving) metodu apima kruopštų sulčių paruošimą, skaidrinimą naudojant fermentą Fructozym FLOT, lėtą, mažiausiai 3 mėnesių...
Kaip Papraščiau Iškaulinti Slyvas Ir Kitus Kaulavaisius?
visibility 1780 Peržiūrų list Kategorija: Vyno gamyba patyrusiems
Kaulavaisių iškaulinimas gaminant vyną gali būti sudėtingas, ypač didesniais kiekiais. Naudojant fermentą Distizym, šis procesas tampa paprastesnis –...
Ką Geriau Naudoti Vyno Stabilizavimui: Sulfitus Ar Sorbatus?
visibility 2386 Peržiūrų list Kategorija: Vyno gamyba patyrusiems
Trumpai atsakant, jei vynas yra sausas arba desertinis (saldus), pakaks sulfitų. Jei vynas pusiau sausas ar pusiau saldus, papildomai prireiks sorbatų. Štai...
Fermentai Vyno Gamyboje, Kas Tai?
visibility 2055 Peržiūrų list Kategorija: Vyno gamyba patyrusiems
Fermentai yra biologiniai katalizatoriai, padedantys išskirti didesnį sulčių kiekį ir geriau nuskaidrinti sultis. Jie spartina chemines reakcijas ir yra...
Taninai Vyno Gamyboje: Nauda, Panaudojimas ir Kaip Jie Pagerina Vyno Kokybę
visibility 5836 Peržiūrų list Kategorija: Vyno gamyba patyrusiems
Taninai – tai augalinės kilmės rauginės medžiagos, natūralūs polifenoliai, randami augaluose, pavyzdžiui, vynuogių odelėse, stiebuose ir sėklose. Jie...
Vyno Vėdinimas Gamybos Metu: Ar Reikia, Kada Ir Kaip Vengti Deguonies?
visibility 3960 Peržiūrų list Kategorija: Vyno gamyba patyrusiems
Vyno vėdinimas gamybos metu yra viena iš temų, kuri kelia daug diskusijų. Daugelis pradedančiųjų vyndarių stebisi, ar reikalingas vyno vėdinimas gamybos...
Vyno Mielių Aktyvatorius, Kas Tai?
visibility 2455 Peržiūrų list Kategorija: Vyno gamyba patyrusiems
Neretai vyno gamintojams kyla klausimas: ar būtina naudoti mielių aktyvatorių, jei naudojamos mielių maistinės medžiagos? Trumpai tariant, vyno mielių...
Vyno Butelių Kamščių Naudojimo Instrukcijos: Kaip Užtikrinti Tinkamą Sandarinimą ir Saugojimą
visibility 1719 Peržiūrų list Kategorija: Vyno gamyba patyrusiems
Vyno butelių kamščių pasirinkimas yra labai platus, tačiau svarbiausia yra tinkamai pasirinkti ir naudoti kokybišką kamštį. Natūralios kamštinės medienos...
Vyno Brandinimas su Ąžuolinėmis Statinėmis: Viskas, Ką Reikia Žinoti
visibility 2614 Peržiūrų list Kategorija: Vyno gamyba patyrusiems
Ąžuolinės statinės – idealus pasirinkimas vyno brandinimui. Sužinokite, kaip tinkamai paruošti ir prižiūrėti ąžuolines statines, kad jūsų vynas įgautų sodrų...
Medžiagų pritaikymas vyno skaidrinimui: kaip pasiekti išskirtinį skaidrumą
visibility 5103 Peržiūrų list Kategorija: Vyno gamyba patyrusiems
Sužinokite, kaip įvairios skaidrinimo medžiagos padeda vynui tapti skaidresniu, sumažinti kartumą ir pašalinti oksidacijos poveikį. Straipsnyje apžvelgiami...











