• Išparduota, dėl pirkimo derinti atskirai.
Vyno gamybos rinkinys raudonoms uogoms
Vyno gamybos rinkinys raudonoms uogoms
Vyno gamybos rinkinys raudonoms uogoms
Vyno gamybos rinkinys raudonoms uogoms
Vyno gamybos rinkinys raudonoms uogoms
Vyno gamybos rinkinys raudonoms uogoms
Vyno gamybos rinkinys raudonoms uogoms
2

Vyno gamybos rinkinys raudonoms uogoms

6,92 €
Su PVM
3.206-617.01

Raudonųjų uogų vyno gamybos medžiagų rinkinys, kurio pagalba galima pasigaminti 25 L vyno.

Išparduota, dėl pirkimo derinti atskirai.

Sadėlyje neturime
Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

 

Parsisiųsti PDF

Šis raudonųjų uogų vyno gamybos rinkinys yra puikus pasirinkimas pradedantiesiems ir patyrusiems namų vyno gamintojams. Rinkinys leidžia pagaminti aukštos kokybės vyną iš raudonųjų uogų, naudojant visus reikalingus ingredientus ir įrankius. Pateikiamos aiškios instrukcijos, todėl vyno gamyba tampa lengva ir maloni.

Savybės:

  • Komplektacija: Sudėtyje yra viskas, ko reikia raudonųjų uogų vyno gamybai, įskaitant fermentacijos indą, vyno mieles ir kitus priedus
  • Vyno tipas: Švelnus ir subalansuotas raudonųjų uogų vynas
  • Instrukcijos: Lengvai suprantamos instrukcijos, skirtos tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems gamintojams
  • Talpa: Galimybė pagaminti didesnį kiekį vyno
  • Naudojimas: Tinka tiek raudonųjų uogų, tiek kitų vaisių vynui gaminti

Šis rinkinys užtikrina, kad vyno gamybos procesas būtų paprastas ir malonus, o rezultatas – aukštos kokybės vynas, paruoštas mėgautis su draugais ir šeima.

Naudotis raudonųjų uogų vyno gamybos rinkiniu yra gana paprasta. Štai pagrindiniai žingsniai:

  1. Paruoškite ingredientus: Surinkite raudonąsias uogas arba vaisius, kuriuos planuojate naudoti vyno gamybai.

  2. Fermentacija:

    • Į fermentacijos indą įpilkite paruoštą uogų sultis arba tyrę.
    • Įpilkite cukraus, vandens ir pridėkite rinkinį sudarančias vyno mieles.
    • Uždarykite indą su oro vožtuvu, kad procesas vyktų be deguonies.
    • Palikite indą fermentuotis šiltoje vietoje 1-2 savaites (priklauso nuo instrukcijų).
  3. Sekimas ir stebėjimas: Periodiškai tikrinkite fermentacijos eigą, pagal instrukcijas stebėkite, kaip burbuliuoja oro vožtuvas. Tai reiškia, kad fermentacija vyksta tinkamai.

  4. Filtravimas ir brandinimas:

    • Po fermentacijos pabaigos perpilkite vyną į kitą indą, kad pašalintumėte nuosėdas.
    • Vyną galite toliau brandinti keletą mėnesių.
  5. Išpilstymas: Kai vynas subręsta, jį galite išpilstyti į butelius, užkimšti ir sandariai uždaryti.

Visi reikalingi ingredientai ir išsamios instrukcijos pateikiamos rinkinyje, todėl jį naudoti yra paprasta tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems gamintojams.

3.206-617.01

Charakteristikos

Ilgis
13 cm
Storis
4 cm
svoris
110 g
Aukštis
11 cm

Specifinė nuoroda

ean13
320661701

Pasirinkite pagal tipą

Vyno gamybos rinkinys...

6,92 €
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Naujienos