Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
pagalba@vitis.lt- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Vyno gamybos rinkinys raudonoms uogoms
Raudonųjų uogų vyno gamybos medžiagų rinkinys, kurio pagalba galima pasigaminti 25 L vyno.
Parsisiųsti PDF
Šis raudonųjų uogų vyno gamybos rinkinys yra puikus pasirinkimas pradedantiesiems ir patyrusiems namų vyno gamintojams. Rinkinys leidžia pagaminti aukštos kokybės vyną iš raudonųjų uogų, naudojant visus reikalingus ingredientus ir įrankius. Pateikiamos aiškios instrukcijos, todėl vyno gamyba tampa lengva ir maloni.
Savybės:
- Komplektacija: Sudėtyje yra viskas, ko reikia raudonųjų uogų vyno gamybai, įskaitant fermentacijos indą, vyno mieles ir kitus priedus
- Vyno tipas: Švelnus ir subalansuotas raudonųjų uogų vynas
- Instrukcijos: Lengvai suprantamos instrukcijos, skirtos tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems gamintojams
- Talpa: Galimybė pagaminti didesnį kiekį vyno
- Naudojimas: Tinka tiek raudonųjų uogų, tiek kitų vaisių vynui gaminti
Šis rinkinys užtikrina, kad vyno gamybos procesas būtų paprastas ir malonus, o rezultatas – aukštos kokybės vynas, paruoštas mėgautis su draugais ir šeima.
Naudotis raudonųjų uogų vyno gamybos rinkiniu yra gana paprasta. Štai pagrindiniai žingsniai:
-
Paruoškite ingredientus: Surinkite raudonąsias uogas arba vaisius, kuriuos planuojate naudoti vyno gamybai.
-
Fermentacija:
- Į fermentacijos indą įpilkite paruoštą uogų sultis arba tyrę.
- Įpilkite cukraus, vandens ir pridėkite rinkinį sudarančias vyno mieles.
- Uždarykite indą su oro vožtuvu, kad procesas vyktų be deguonies.
- Palikite indą fermentuotis šiltoje vietoje 1-2 savaites (priklauso nuo instrukcijų).
-
Sekimas ir stebėjimas: Periodiškai tikrinkite fermentacijos eigą, pagal instrukcijas stebėkite, kaip burbuliuoja oro vožtuvas. Tai reiškia, kad fermentacija vyksta tinkamai.
-
Filtravimas ir brandinimas:
- Po fermentacijos pabaigos perpilkite vyną į kitą indą, kad pašalintumėte nuosėdas.
- Vyną galite toliau brandinti keletą mėnesių.
-
Išpilstymas: Kai vynas subręsta, jį galite išpilstyti į butelius, užkimšti ir sandariai uždaryti.
Visi reikalingi ingredientai ir išsamios instrukcijos pateikiamos rinkinyje, todėl jį naudoti yra paprasta tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems gamintojams.
Charakteristikos
- Ilgis
- 13 cm
- Storis
- 4 cm
- svoris
- 110 g
- Aukštis
- 11 cm
Specifinė nuoroda
- ean13
- 320661701
Pasirinkite pagal tipą
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Jūsų atsiliepimo įvertinimas negali būti išsiųstas
Pranešti apie komentarą
Pranešimas apie atsiliepimą išsiųstas
Jūsų pranešimas apie atsiliepimą neišsiųstas
Parašyti savo atsiliepimą
Atsiliepimas išsiųstas
Jūsų atsiliepimas neišsiųstas