Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
pagalba@vitis.lt- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Obuolių vyno gamybos rinkinys
Mūsų daugelio metų sukauptos vyno gamybos patirties produktas, padėsiantis pasigaminti 25 litrus nuostabaus obuolių vyno.
Parsisiųsti PDF
Šis obuolių vyno gamybos rinkinys puikiai tinka tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems namų vyno gamintojams. Jame rasite viską, ko reikia aukštos kokybės obuolių vyno gamybai namų sąlygomis. Vyno gamybos procesas yra paprastas ir malonus, o galutinis produktas – subtilus ir kvapnus obuolių vynas.
Savybės:
- Komplektacija: Sudėtyje yra visos reikalingos sudedamosios dalys ir įrankiai, įskaitant fermentacijos indą, vyno mieles, maistinius priedus ir instrukcijas.
- Vyno tipas: Gaivus, aromatingas ir švelniai saldus obuolių vynas.
- Instrukcijos: Išsamios ir lengvai suprantamos instrukcijos padės net pradedantiesiems.
- Talpa: Galimybė pagaminti didesnį kiekį obuolių vyno.
- Universalumas: Rinkinys tinka ir kitų vaisių vynui gaminti.
Šis rinkinys suteiks malonią patirtį gaminant savo namuose skanų ir natūralų obuolių vyną, kuriuo galėsite mėgautis su šeima ir draugais.
Norėdami naudotis obuolių vyno gamybos rinkiniu, sekite šiuos pagrindinius žingsnius:
-
Paruoškite obuolius:
- Nuplaukite ir paruoškite obuolius pagal instrukcijas (dažniausiai reikia išspausti sultis arba paruošti tyrę).
-
Fermentacija:
- Į fermentacijos indą supilkite obuolių sultis arba tyrę.
- Pridėkite cukraus (jei reikia), rinkinį sudarančias vyno mieles ir kitus priedus, kaip nurodyta instrukcijose.
- Uždėkite oro vožtuvą ant fermentacijos indo ir palikite fermentuoti 1-2 savaites, priklausomai nuo instrukcijų.
-
Tikrinkite fermentaciją:
- Stebėkite oro vožtuvo burbuliavimą, kuris rodo fermentacijos proceso eigą.
-
Filtravimas ir antrinė fermentacija:
- Po pirminės fermentacijos supilkite vyną į kitą indą, kad pašalintumėte nuosėdas.
- Leiskite vynui antrinės fermentacijos metu bręsti dar keletą savaičių ar mėnesių.
-
Išpilstymas:
- Kai vynas baigs brandintis, išpilstykite jį į švarius butelius, uždarykite kamščiais ir sandariai uždarykite.
-
Brandinimas:
- Leiskite vynui subręsti buteliuose kelis mėnesius prieš mėgaudamiesi galutiniu produktu.
Papildomos instrukcijos ir specifinės nurodytos kiekviename rinkinyje esančiame vadove, kad procesas būtų kuo sklandesnis.
Charakteristikos
- Ilgis
- 13 cm
- Storis
- 4 cm
- svoris
- 110 g
- Sudėtyje:
- 8 prekes
- Pritaikymas:
- Obuolių sultims
- Aukštis
- 11 cm
Specifinė nuoroda
- ean13
- 320661601
Pasirinkite pagal tipą
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Jūsų atsiliepimo įvertinimas negali būti išsiųstas
Pranešti apie komentarą
Pranešimas apie atsiliepimą išsiųstas
Jūsų pranešimas apie atsiliepimą neišsiųstas
Parašyti savo atsiliepimą
Atsiliepimas išsiųstas
Jūsų atsiliepimas neišsiųstas