Ercobin Erbslöh, e.Ascorbic vitamino C produktas|Stabilizatorius
    0

    Ercobin Erbslöh, e.Ascorbic vitamino C produktas

    25,05 €
    Su PVM 2
    3.202-586.02

    Ercobin apsaugo nuo oksidacijos, stabilizuodamas skonį ir aromatą. Galima naudoti profilaktiškai, norint išlaikyti ilgai išliekantį, nepakitusį skonį.

    Pakuotė: 1 kg
    • 100 g
    • 1 kg
    Turime sandėlyje

    Sandėlyje: 4 vnt.
    Užsakykite per 08h 00m 56s kad išsiųstume prekes šiandien!
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      Ercobin yra chemiškai išgryninto vitamino C produktas, specialiai atrinktas ir pritaikytas gėrimų gamyboje. Cheminis pavadinimas: L(+) askorbo rūgštis E300. Tinkamas naudoti maisto produktams (riboto naudojimo).

      Preparatas leistinas pagal šiuo metu galiojančias naudojimo taisykles ir reglamentus. Grynumas ir kokybė įrodyti specializuotose laboratorijose.

      Pritaikymas

      Ercobin apsaugo nuo oksidacijos, stabilizuodamas skonį ir aromatą. Galima naudoti profilaktiškai, norint išlaikyti ilgai išliekantį, nepakitusį skonį.

      Prekės ir poveikis

      Ercobin yra aukštos kokybės, antioksidacinė priemonė, net jei vyne ir reikalingas SO2, aromatas yra daug geriau išsaugomas, nes Ercobin paskatina redukcinį aktyvumą. Ercobin taip pat sustiprina vynui būdingą skonį.

      Ercobin poveikis:

      • Vynas išpilstytuose buteliuose ilgiau išlaiko jam specifinį aromatą, kas lemia vyno kokybę;
      • Ilgai sandėliuojamiems, putojantiems vynams suteikia stipresnį aromatą, šviežumą ir vaisių skonį. Ercobin naudojimas yra ypač naudingas mažiau rūgštiems vynams (priklausomai nuo vynuogių veislės, poveikis gali pasireikšti ne iškart);
      • Veikia kaip prevencinė priemonė prieš netipišką skonio pakitimą, senėjimą: indolo acto rūgštį (vieno iš auksinų), kuri aptinkama vynuogėse, apsauganti nuo vytimo (pvz formilamino-fenil-3-oksido propiono rūgštis), skyla į 2-amino acetofenoną, kas sukelia skonio pakitimus vyne. Atsižvelgiant į daugelio mokslininkų pranešimus ir publikacijas, Ercobin (vitaminas C), labai gerai apsaugo nuo šių nepageidaujamų reakcijų. Ercobin dozuojamas 10-15 g į 100 litrų ir turėtų būti įdėtas kuo greičiau po pirmojo sulfitinimo. Jei gautas rezultatas netenkina, dozė gali būti padidinta. Europos Sąjungoje teisiškai leidžiamas maksimalus askorbo rūgšties kiekis vyne neturi viršyti 250 mg litre, kuris atitinka iki 25 g, 100 litrų.

      Taikymas

      Atsižvelgiant į vyndarių teises - teisiškai pripažintas didžiausias Ercobin produkto kiekis Europos Sąjungoje gali siekti iki 250 mg/l. Dažnai naudojamas 10g/100 l kiekis pakankamai padeda išsaugoti aromatą ir apsaugoti nuo oksidacijos. Naudojamo Ercobin kiekis yra geriausiai nustatomas atliekant pirminius bandymus. Pradžioje ištirpinamas, bent jau, 20-kartų didesniame vyno kiekyje ir kruopščiai sumaišomas, kol tolygiai paskirsto. Jei Ercobin naudojamas netipinio pobūdžio brandinimui, produkto turi būti įdėta netrukus po pirmojo sulfitinimo. Priklausomai nuo siekiamo išgauti skonio intensyvumo, dozė gali būti koreguojama. Ercobin tampa veiksmingu antioksiduojančiu faktoriumi tik tada, kai laisvojo SO2 kiekis vyne yra pakankamas. Štai kodėl, laisvojo SO2-kiekis vyne turėtų būti stabilus ir siekti bent 30 mg litre.

      3.202-586.02
      4 Prekės

      Charakteristikos

      Talpa
      1kg
      Sudėtyje:
      L(+) askorbo rūgštis E300
      Pritaikymas:
      Ercobin apsaugo nuo oksidacijos, stabilizuodamas skonį ir aromatą
      Dozavimas:
      10-15 g į 100 litrų

      Specifinė nuoroda

      ean13
      320258602

      Pasirinkite pagal tipą

      Kodas:
      3.202-586.02
      Pakuotė: 1 kg;
      25,05 €
      Kodas:
      3.202-586.01
      Pakuotė: 100 g;
      3,75 € Sold out

      Ercobin Erbslöh, e.Ascorbic...

      25,05 €
      Komentarai (0)
      Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.