- Išparduota, dėl pirkimo derinti atskirai.
Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
pagalba@vitis.lt- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Sūrio raugas Ožkos pieno sūriui 10 ltr.
Ožkos pieno sūrio raugas, skirtas 10 litrų pieno.
SUDĖTIS : Lactococcus Latctis subsp Lactis, Lactococcus Lactis subsp Cremoris, Lactocuccus lactis subsp. Lactis biovar diacetylactis, Leuconostoc mesenteroides, Leuconostoc pseudomesenteroides
15 sekundžių pasterizuokite nenugriebtą pieną 72 °C temperatūroje. Kai pienas pasiekia 44 °C temperatūrą, įpilkite raugą ir palikite 20 minučių inkubuoti; porą minučių pamaišykite ir, kai pasiekiama 38 °C koaguliacijos temperatūra, įpilkite šliužo fermentą.
Varškė turėtų būti paruošta po 18-20 minučių.
Šią varškę supjaustykite peiliu taip, kad ji suskirstytų į skilteles, o paskui į 10 cm storio kubelius, veikdami labai švelniai, ir palikite 20 minučių pastovėti.
Išsisunkiama šiek tiek išrūgų ir varškė apdorojama mentele, kol gabaliukai tampa graikinio riešuto dydžio.
Ši varškė vėl maišoma nelaužant apie 10 minučių ir masė atsargiai supilama į formas, išlaikant 35 °C temperatūrą.
Pirmą kartą maišoma po 20 minučių, išlaikant varškę šiltą. Antrasis sukimas atliekamas po 50 minučių.
Po poros valandų atliekamas dar vienas apvertimas ir sūris dedamas į kamerą, kurioje temperatūra yra 8 °C, o kameros drėgnumas - 80 %. Sūris sūdomas 20 % NaCl sūryme apie 1 valandą vienam kilogramui sūrio.
Specifinė nuoroda
- ean13
- 3210182001
Pasirinkite pagal tipą