Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
pagalba@vitis.lt- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Koaguliantas (šliužo fermentas), skystas
koaguliantas, pieną sutraukiantis fermentas, dar kitaip vadinamas šliužo fermentu.
Fermentas iš veršiuko skrandžio
Išvaizda: skaidrus šiaudų geltonumo skystis Chimozinas: 30% Pepsinas: 70% Valgomoji druska (NaCl): apie 20 % Konservantai: natrio benzoatas (E211) < 0,9 % mažesnis už leistinas ribas
KAIP NAUDOTI : 10 gramų šliužo fermento x 10 litrų pieno. Šis kiekis gali būti keičiamas atsižvelgiant į temperatūra, pieno rūgštingumą ir naudojamą technologiją.
PAKUOTĖ: maistinis plastikinis buteliukas 100 g
SANDĖLIAVIMAS: Skystą šliužo fermentą rekomenduojame laikyti sandariai uždarytą + 4°C temperatūroje. Tai leidžia išvengti taršos ir krešėjimo stiprumo praradimo.
Skystas šliužo fermentas pagamintas Italijoje.
Jame nėra ir nėra išgautas iš genetiškai modifikuotų organizmų reglamentą Reg. CE1829/2003 ir RegCE1830/2003.
Šliužo fermente ir jo sudedamosiose dalyse NĖRA šių maisto alergenų (ES reglamentas 1169/2011):
- grūdai, turintys glitimo ir išvestiniai produktai;
- Vėžiagyviai ir vėžiagyvių produktai;
- Kiaušiniai ir kiaušinių produktai;
- Žuvis ir žuvies produktai žuvis;
- Žemės riešutai ir žemės riešutų produktai;
- Sojos ir sojos produktai;
- Riešutai; Salierai ir salierų produktai;
- Garstyčios ir garstyčių produktai;
- Sezamo sėklos ir jų pagrindu pagaminti produktai sezamo sėklų;
- Sieros dioksidas ir sulfitai, kurių koncentracija didesnė nei 10 mg/kg (išreikšta pvz., SO2);
- Lubinai ir lubinų produktai;
- Moliuskų ir vėžiagyvių produktai,
- Pienas ir pieno produktai
Charakteristikos
- Kita info
- fermento kiekis krešėjimui priklauso ne tik nuo produkto temperatūros, bet ir nuo pieno savybių bei pieno gamybos technologijos
- Sudėtyje:
- Natūralios gyvulinės kilmės, išskirti iš veršelių skrandžių bei mikrobiologinės kilmės
- Dozavimas:
- vidutiniškai 10g./10ltr. pieno, 36C temperatūroje
Specifinė nuoroda
- ean13
- 321081801
Pasirinkite pagal tipą
3.210-818.01
6 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:
Jūsų atsiliepimo įvertinimas negali būti išsiųstas
Pranešti apie komentarą
Pranešimas apie atsiliepimą išsiųstas
Jūsų pranešimas apie atsiliepimą neišsiųstas
Parašyti savo atsiliepimą
Atsiliepimas išsiųstas
Jūsų atsiliepimas neišsiųstas