- Išparduota, dėl pirkimo derinti atskirai.
Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
pagalba@vitis.lt- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Vegetarinis koaguliantas (šliuzo-fermentas) skystas
koaguliantas, pieną traukiantis fermentas, dar kitaip vadinamas šliužo fermentu.
AUGALINIS KOAGULANTAS FERMENTAS
Išvaizda: skaidrus šiaudų geltonumo skystis Išgaunamos Cynara Cardunculus (laukinio erškėčio, dygusis artišokas) piestelės.
KONSERVANTAS: valgomoji druska (NaCl)
Skystas šliužo fermentas pagamintas Italijoje.
Skystą šliužo fermentą rekomenduojame laikyti sandariai uždarytą + 4°C temperatūroje. Tai leidžia išvengti taršos ir krešėjimo stiprumo praradimo.
PAKUOTĖ: maistinis plastikinis buteliukas 100 g
NAUDOJIMAS: 10 gramų 10 litrų pieno.
INFORMACIJA: Gaminio naudojimas nekelia pavojaus vartotojui. Jame nėra ir nėra išgautas iš genetiškai modifikuotų organizmų reglamentą Reg. CE1829/2003 ir RegCE1830/2003.
Charakteristikos
- Kita info
- fermento kiekis krešėjimui priklauso ne tik nuo produkto temperatūros, bet ir nuo pieno savybių bei pieno gamybos technologijos
- Sudėtyje:
- Vegetarinės kilmės pieną sutraukiantis fermentas
- Dozavimas:
- vidutiniškai 8g./10ltr. pieno, 36C temperatūroje
Specifinė nuoroda
- ean13
- 3210118101
Pasirinkite pagal tipą
3.210-1181.01