• Išparduota, dėl pirkimo derinti atskirai.
0

Vegetarinis koaguliantas (šliuzo-fermentas) skystas

6,30 €
Su PVM
3.210-1181.01

koaguliantas, pieną traukiantis fermentas, dar kitaip vadinamas šliužo fermentu.

Pakuotė: 100 g
  • 100 g
Išparduota, dėl pirkimo derinti atskirai.

Sadėlyje neturime
Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

 

Parsisiųsti PDF

AUGALINIS KOAGULANTAS FERMENTAS

Išvaizda: skaidrus šiaudų geltonumo skystis Išgaunamos Cynara Cardunculus (laukinio erškėčio, dygusis artišokas) piestelės.

KONSERVANTAS: valgomoji druska (NaCl)

Skystas šliužo fermentas pagamintas Italijoje.

Skystą šliužo fermentą rekomenduojame laikyti sandariai uždarytą + 4°C temperatūroje. Tai leidžia išvengti taršos ir krešėjimo stiprumo praradimo.

PAKUOTĖ: maistinis plastikinis buteliukas 100 g

NAUDOJIMAS: 10 gramų 10 litrų pieno.

INFORMACIJA: Gaminio naudojimas nekelia pavojaus vartotojui. Jame nėra ir nėra išgautas iš genetiškai modifikuotų organizmų reglamentą Reg. CE1829/2003 ir RegCE1830/2003.

3.210-1181.01

Charakteristikos

Kita info
fermento kiekis krešėjimui priklauso ne tik nuo produkto temperatūros, bet ir nuo pieno savybių bei pieno gamybos technologijos
Sudėtyje:
Vegetarinės kilmės pieną sutraukiantis fermentas
Dozavimas:
vidutiniškai 8g./10ltr. pieno, 36C temperatūroje

Specifinė nuoroda

ean13
3210118101

Pasirinkite pagal tipą

Kodas:
3.210-1181.01
Pakuotė: 100 g;
6,30 € Sold out

Vegetarinis koaguliantas...

6,30 €
Komentarai (0)

Naujienos

Prekių krepšelis

Jūsų krepšelyje nėra prekių
clear