Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
pagalba@vitis.lt- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Koaguliantas - renetas (šliuzo-fermentas), milteliai, 25g
Koaguliantas, pieną traukiantis fermentas, dar kitaip vadinamas šliužo fermentu. MILTELIAI
Šliužo fermento milteliai
Dėl specialaus apdorojimo produktas skiriasi nuo tradicinės varškės fermentų kiekiu.
TITULAS: 1/30 000 | Chemosin 98 %
Ištirpinkite 4 g (1 šaukštelį) šliužo miltelių 30 cm3 šalto vandens ir gautą skystį supilkite į temperatūros (36 °C) pieną.
Šio šliužo kiekio pakanka 30 litrų pieno perdirbti.
Dozę galima keisti atsižvelgiant į pieno technologiją, temperatūrą ir rūgštingumą.
Svarbiausia šio šliužo savybė yra ta, kad jame nėra cheminių priedų ar konservantų, nes nuo pat perdirbimo pradžios naudojama tik maistinė druska.
Šliužo miltelius rekomenduojama naudoti sūriams, kuriems reikalingas ilgas brandinimo laikotarpis, taip pat tradiciniams procesams, kai reikia gauti didelį koaguliacijos kiekį ir saldžiai natūralų galutinio produkto skonį.
Laikomas + 4 °C temperatūroje vėsioje, sausoje ir tamsioje patalpoje, jis nepraranda koaguliacinio aktyvumo.
PAKUOTĖ: 25 g
NAUDOJIMAS: 4 gramai 30 litrų pieno.
Specifinė nuoroda
- ean13
- 3210181900
Pasirinkite pagal tipą