arrow
arrow
0

Koaguliantas - renetas (šliuzo-fermentas), milteliai, 25g

9,06 €
Su PVM 15
3.210-1819.00

Koaguliantas, pieną traukiantis fermentas, dar kitaip vadinamas šliužo fermentu. MILTELIAI

2-3 sabv

Sadėlyje neturime
Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

 

Parsisiųsti PDF

Šliužo fermento milteliai 

Dėl specialaus apdorojimo produktas skiriasi nuo tradicinės varškės fermentų kiekiu.

TITULAS: 1/30 000 | Chemosin 98 %

Ištirpinkite 4 g (1 šaukštelį) šliužo miltelių 30 cm3 šalto vandens ir gautą skystį supilkite į temperatūros (36 °C) pieną.

Šio šliužo kiekio pakanka 30 litrų pieno perdirbti.

Dozę galima keisti atsižvelgiant į pieno technologiją, temperatūrą ir rūgštingumą.

Svarbiausia šio šliužo savybė yra ta, kad jame nėra cheminių priedų ar konservantų, nes nuo pat perdirbimo pradžios naudojama tik maistinė druska.

Šliužo miltelius rekomenduojama naudoti sūriams, kuriems reikalingas ilgas brandinimo laikotarpis, taip pat tradiciniams procesams, kai reikia gauti didelį koaguliacijos kiekį ir saldžiai natūralų galutinio produkto skonį.

Laikomas + 4 °C temperatūroje vėsioje, sausoje ir tamsioje patalpoje, jis nepraranda koaguliacinio aktyvumo.

PAKUOTĖ: 25 g

NAUDOJIMAS: 4 gramai 30 litrų pieno.

3.210-1819.00

Specifinė nuoroda

ean13
3210181900

Pasirinkite pagal tipą

Koaguliantas - renetas...

9,06 €
Komentarai (0)

Naujienos

Prekių krepšelis

Jūsų krepšelyje nėra prekių
clear