Pektinazė Trenolin® BouquetPLUS|Fermentai
    Pektinazė Trenolin® BouquetPLUS|Fermentai
    Pektinazė Trenolin® BouquetPLUS|Fermentai
    Pektinazė Trenolin® BouquetPLUS|Fermentai
    Pektinazė Trenolin® BouquetPLUS|Fermentai
    0

    Pektinazė Trenolin® BouquetPLUS

    1,57 €
    Su PVM 2
    3.202-675.03

    Pektinazė Trenolin® BouquetPLUS -aromato stiprinimo fermentas vynuogių tyrelei ir vynui

    Pektinazė Trenolin® BouquetPLUS Naudojama mentalui, misai, malolaktinės fermentacijos metu bei vynui. Gali būti naudojamas prieš fermentaciją, kad išlaisvinti pirminius aromatus (aromato pirmtakus)

    gamintojo puslapis

    Pakuotė: 2,5 g
    • 100 g
    • 1 kg
    • 2,5 g
    Turime sandėlyje

    Sandėlyje: 164 vnt.
    Užsakykite per 11h 55m 22s kad išsiųstume prekes šiandien!
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      Pektinazė Trenolin® BouquetPLUS

      tai naujos kartos aromato išlaisvinimo fermentas, specialiai sukurtas naudoti vynuogių tyrelei, misai, fermentacijos metu ir brandintame vyne. Produktas pagrįstas β-gliukozidazės aktyvumu, kuris leidžia išlaisvinti aromatinius junginius dar prieš alkoholio fermentaciją ir stipriai padidina galutinio vyno vaisiškumą bei kvapų kompleksiškumą

      🍇 Kam skirtas pektinazė Trenolin® BouquetPLUS ?

      Šis fermentas naudojamas:

      • Baltųjų ir raudonųjų vynuogių misoje ar masėje

      • Fermentacijos metu

      • Atliekant malolaktinę fermentaciją

      • Brandintame vyne – ypač norint išryškinti vynuogės veislės kvapą

      Jis neturi depsidazės (cinnamyl esterase) aktyvumo, todėl neišardo jau išlaisvintų kvapniųjų medžiagų – tai svarbi savybė aromatiniam vynui

      🌸 Nauda ir poveikis

      • ✔️ Išlaisvina aromatinius junginius iš vynuogių žievelių (pvz., terpenus)

      • ✔️ Padidina vaisiškumo intensyvumą

      • ✔️ Tinka visų tipų vynams: baltam, rožiniam, raudonam

      • ✔️ Galima naudoti skirtinguose gamybos etapuose – nuo misos iki brandinto vyno

      • ✔️ Nėra konservantų, draugiškas moderniai vyndarystei

      🧪 Dozavimas ir naudojimas

       

      ml/100 l ar 100 kg mentalo

      Mentalas

      Apytiksliai 7-10

      Fermentacijos metu

      Vidutiniškai 5-10

      Misa

      Apytiksliai 7-10

      Vynas

      Vidutiniškai 10-15

      Naudojimo laikas

      Paprastai bent 1 valanda, priklausomai nuo pektino kiekio ir sąlygų.

      Patarimas

      Efektyvumas priklauso nuo produkto kiekio, temperatūros ir reakcijos laiko. Temperatūra turi būti aukštesnė nei 12 °C , pageidautina aukštesnė nei 15 °C. Kuo aukštesnė temperatūra, tuo aktyvesnis fermentas. Maksimali temperatūra 55 °C.

      Taikymas

      Praskiesti atitinkamą kiekį fermento trupučiu skysčio, tam, kad pasiekti geresnį paskirstymą.

      Dėmesio

      Bentonitas deaktyvuoja fermentą, todėl bentonitas turėtų būti naudojama tik tada, kai pektinas bus visiškai suskaidytas (pektino testas).

      Veikimo trukmė – ne trumpiau kaip 1 savaitė. Temperatūra turi būti bent 12 °C, geriausiai – nuo 15 °C. Kuo aukštesnė temperatūra, tuo greitesnis fermento veikimas. Viršutinė riba – 55 °C

      💡 Naudojimo instrukcija

      1. Fermentą praskieskite nedideliu kiekiu vandens ar vyno ir supilkite į talpą.

      2. Tolygiai išmaišykite, kad fermentas pasklistų visame tūryje.

      3. Venkite naudoti fermentą kartu su bentonitu – šis deaktyvuoja fermentą. Bentonitą naudoti tik po pektino skaidymo arba praėjus savaitei po fermento įpylimo.

      🧊 Laikymo sąlygos

      • Laikyti vėsioje vietoje

      • Atidarius – tvirtai uždaryti, sunaudoti kuo greičiau

      • Vengti šilumos šaltinių ir saulės šviesos

      ✅ Kodėl verta rinktis Pektinazė Trenolin® BouquetPLUS?

      • Ypač tinkamas kvapiesiems ir aromatiniams vynams

      • Veikia įvairiuose etapuose – nuo sulčių iki galutinio produkto

      • Nesunaikina aromato junginių

      • Tinka tiek tradicinei vyndarystei, tiek moderniems metodams

      Leidžiamas naudoti pagal šiuo metu galiojančius ES įstatymus ir reglamentus. Grynumas ir kokybė yra įrodyta specializuotase laboratorijose.

      Plius - Nauja formulė reiškia papildomą naudą!

      Šio savybės yra būdingos Trenolin® PLUS serijos fermentams

      • Receptas (sudėtis) )optimizuotas šiuolaikinės vyndarystės;
      • Sudėtyje nėra depsidazės (nėra cinnamoyl esterazės veiklos);
      • Nėra konservantų.

      papildomiems klausimams

      3.202-675.03
      164 Prekės

      Specifinė nuoroda

      ean13
      320267503

      Pasirinkite pagal tipą

      Kodas:
      3.202-675.02
      Pakuotė: 1 kg;
      139,15 €
      Kodas:
      3.202-675.01
      Pakuotė: 100 g;
      18,15 €
      Kodas:
      3.202-675.03
      Pakuotė: 2,5 g;
      1,57 €

      Pektinazė Trenolin®...

      1,57 €
      Komentarai (0)
      Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.