arrow
    Pektinazė Trenolin® BouquetPLUS|Fermentai
    arrow
    Pektinazė Trenolin® BouquetPLUS|Fermentai
    0

    Pektinazė Trenolin® BouquetPLUS

    1,57 €
    Su PVM 2
    3.202-675.03

    Naudojama mentalui, misai, malolaktinės fermentacijos metu bei vynui. Gali būti naudojamas prieš fermentaciją, kad išlaisvinti pirminius aromatus (aromato pirmtakus)

    Pakuotė: 2,5 g
    • 100 g
    • 1 kg
    • 2,5 g
    Turime sandėlyje

    Užsakykite per 16h 39m 22s išsiųsime prekes pirmadienį
    Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

       

      Parsisiųsti PDF

      Trenolin® BouquetPLUS yra be depsidazės, aromatą atpalaiduojantis ypatingas fermentas.

      Naujai sukurta ß‐glycosidazė gali būti naudojama mentalui, misai, malolaktinės fermentacijos metu bei vynui. Dėl cukrui tolerantiškos ß‐glycosidazės aktyvumo Trenolin® BouquetPLUS gali būti naudojamas prieš fermentaciją, kad išlaisvinti pirminius aromatus (aromato pirmtakus).

       

      Kiti privalumai

      • Išlaisvina aromato junginius iš vynuogių
      • Išlaisvina augalinius terpenus
      • Platus panaudojimo spektras, optimizuoja vyno vaisiškumą

      Rekomenduojama

      • Visų tipų vynams

      Patarimas

      • Fermentų grynumas yra lemiamas, ypač aromo fermentai. Trenolin® BouquetPLUS vyną apsaugo nuo aromato junginių skilimo, nes jo sudėtyje nėra cinnamoyl esterazės.

       

      Leidžiamas naudoti pagal šiuo metu galiojančius ES įstatymus ir reglamentus. Grynumas ir kokybė yra įrodyta specializuotase laboratorijose.

      Plius - Nauja formulė reiškia papildomą naudą!

      Šio savybės yra būdingos Trenolin® PLUS serijos fermentams

      • Receptas (sudėtis) )optimizuotas šiuolaikinės vyndarystės;
      • Sudėtyje nėra depsidazės (nėra cinnamoyl esterazės veiklos);
      • Nėra konservantų.

      Dozavimas

       

      ml/100 l ar 100 kg mentalo

      Mentalas

      Apytiksliai 7-10

      Fermentacijos metu

      Vidutiniškai 5-10

      Misa

      Apytiksliai 7-10

      Vynas

      Vidutiniškai 10-15

      Naudojimo laikas

      Paprastai bent 1 valanda, priklausomai nuo pektino kiekio ir sąlygų.

      Patarimas

      Efektyvumas priklauso nuo produkto kiekio, temperatūros ir reakcijos laiko. Temperatūra turi būti aukštesnė nei 12 °C , pageidautina aukštesnė nei 15 °C. Kuo aukštesnė temperatūra, tuo aktyvesnis fermentas. Maksimali temperatūra 55 °C.

      Taikymas

      Praskiesti atitinkamą kiekį fermento trupučiu skysčio, tam, kad pasiekti geresnį paskirstymą.

      Dėmesio

      Bentonitas deaktyvuoja fermentą, todėl bentonitas turėtų būti naudojama tik tada, kai pektinas bus visiškai suskaidytas (pektino testas).

      3.202-675.03
      173 Prekės

      Specifinė nuoroda

      ean13
      320267503

      Pasirinkite pagal tipą

      Kodas:
      3.202-675.02
      Pakuotė: 1 kg;
      139,15 €
      Kodas:
      3.202-675.01
      Pakuotė: 100 g;
      18,15 €
      Kodas:
      3.202-675.03
      Pakuotė: 2,5 g;
      1,57 €

      Pektinazė Trenolin®...

      1,57 €
      Komentarai (0)
      Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

      Prekių krepšelis

      Jūsų krepšelyje nėra prekių
      clear